Nastja Spasojević

30. november: lunin mrk v dvojčkih

27. november 2020    750 ogledov

Veliki, največji kozmični dogodek novembra nas čaka povsem ob koncu meseca – lunin mrk v znamenju dvojčkov.

Prinaša spremembo, izgubo in končen prehod v novi karmični cikel

Prišli smo do konca karmičnega cikla in vstopamo v novega. Da bomo lahko stopili vanj, moramo spustiti starega in z njim nekaj pomembnih prepričaj. Če jih nismo spuščali postopoma čez vse leto, ko nas je to pripravljalo na ta prehod, bomo to morali zdaj storiti na hitro.

Prehod se bo zgodil, ali bo gladek ali trd, pa je odvisno od nas.

Lunin mrk bo osvetlil nove resnice in na dan izvabil razkritja, ki bodo spremenila naš pristop k življenju in temu, kako v njem delujemo.

Prinaša intenzivno očiščevalno in krepčilno energijo, ki nas bo postavila v ravnovesje – a še prej temeljito 'prepucala'.

Preberi še:  Kako si pomagati in zaščititi svojo energijo, ko smo izredno občutljivi?

Na dan bodo privreli zamere in neizražena energija 

Na dan bodo privreli zamere in spomini na tiste trenutke, ko smo se zakrčili, pomanjšali – vse to z namenom, da zrahljamo te vezi in se odpremo pretoku energije.

Pripravite se na burne dni, polne energije, saj se bo veliko dvignilo na površje z namenom, da se prezrači in očisti. Pričakujte notranje viharje, burne čustvene odzive in vrenja! Dovolite si izraziti to nabito energijo, ki se želi sprostiti!

Poskusite biti nežni do sebe in razumite druge, dajte sebi in drugim prostor, da stvari pridejo na plan in se sprostijo.

Ritual in meditacija na polno luno

 

Ritual lahko izvajate ob vsaki polni luni, z namenom da opuščamo in odpuščamo tisto, kar nam ne služi več. Tako se napolnimo z energijo za nove začetke. - Simona vrhovec

Tukaj najdeš celoten ritual >>

Naj nam mrk in polna luna osvetlita to, česar ne vidimo. Naj prineseta moč in luč skozi temno obdobje leta in nas z zaupanjem popeljeta v novi cikel. Zaupajmo življenju, vzemimo si čas zase, dovolimo si pogledati v temo, saj bomo le tam našli luč.

Vir: https://foreverconscious.com/
Kako se pa tebi zdi? 3
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Mojca
  komentiral 1 mesec nazaj
Hvala luna..❤
Vera repse
  komentiral 1 mesec nazaj
Hvala
Irena
  komentiral 1 mesec nazaj
Nastja,hvala. Tvoji zapisi me razsvetljujejo n vodijo. Hvala iz ❤.
Nalagam...