Mojca Koprivnikar

5 načinov, kako lahko že danes okrepiš 5D zavest in dvigneš vibracijo!

10. november 2020    690 ogledov

Težko bi zanikali spremembe. O tem govorijo tudi astrološke postavitve za čas, ki prihaja. T.i. vodnarjeva doba je bilzu - čas samooskrbnih skupnosti. A spremembe bodo potrebne prav na vseh področjih naših življenj. Kaj pa VI lahko naredite že DANES?

Nova zavest ali t.i. vodnarjeva doba nam trka na vrata. Dejstvo je, da prihaja in ohranjanje starega stanja in starih struktur nič več ne bo »pilo vode«. Svet bo s prihajajočimi leti dobil novo obliko in s prihodom nove zavesti imamo vsi skupaj priložnost, da se poglobimo v svoje duhovne darove, potenciale in pogumno prisluhnemo svojemu srcu ter mu sledimo – to je namreč vodilo nove dobe, skupaj s poudarkom na samooskrbnih skupnostih, ki jih sestavljajo neodvisni in duhovno ozaveščeni posamezniki … A pustimo to za čas, ki prihaja. 

Kaj pa že danes - zdaj lahko naredite za krepitev nove zavesti?

1.      V svoj vsakdan vključite redno prakso meditacije (lahko individualno ali skupaj z družino). Meditacije so lahko tematske oz. z določeno namero, npr. gojenje hvaležnosti, miru, blagoslavljanje Mati Zemlje, povezovanje z angeli ali pa zgolj čuječe samoopazovanje misli&občutkov in telesnih odzivov na njih.

2.      V mislih se zahvalite za hrano na vašem krožniku, vodo, sonce, dež, veter – vse to ima svoj čaroben pomen in namen.

3.      Prisluhnite svoji intuiciji, svojim občutkom, mislim in telesnim odzivom  - kakšni so, kaj čutite in poskusite ne reagirati na »prvo žogo«. Opazujte sebe in okolico in svoja odzivanja nanjo. Zapišite si, kaj čutite in kakšne misli imate (če imate možnost, da se o tem pogovorite z nekom, ki je nevtralen in, ki vas bo pozitivno podprl in vam ponudil varen prostor, to storite). Pomembno je, da ko se soočate z intenzivnimi čustvi, da se v njih ne »zahaklate« in jih ne projicirate na drugega človeka, ampak se skušate spoprijeti z njimi – to je ključ do transformacije.

4.      Ne obsojajte in poskusite sodelovati (bodite pozorni na negativna čustva&misli, ki razdvajajo). Včasih je to težko, ko trčijo različni interesi in hitro pademo v sodbo. A zelo pomemben del nove zavesti, je tudi sodelovanje in miroljubno sprejemanje različnih interesov. Na trenutni kolektivni energijski ravni to zahteva, žal, precej truda in kreativnosti. A nova zavest nas uči, da dve popolnoma, na videz, nasprotni strani, lahko postaneta eno, ob obojestranskem sprejemanju. Enost je pravzaprav bistvu nove zavesti.

5.      Globlje delo na sebi & krepitev nove zavesti s podporo angelov: vas pokličejo angeli – prinašalci nove zavesti? in želite globlje delati na sebi ter se podati na pot transformacije ter čiščenja linij prednikov, vabljeni na individualne seanse z Nadangelom Metatronom - mojstrom transformacije. Ob tem zadnjem prelomnem obdobju tega leta, bodo ena-na-ena senase potekale prav z njim, od 12.11. do 21.12.2020, in sicer kot priprave na leto 2021.

Vstopite v svojo notranjo moč, kajti leto 2021 prinaša priložnost in potencial, da zacvetite od znotraj navzven, vzamete svojo moč nazaj in s srčnim pogumom &Ljubeznijo stopite na pot, ki je zapisana na vaši osebni energijski časovnici, kot življenjska pot, ki vam prinaša srečo, svobodo, radost ... ​Osvobodite sebe in linije vaših prednikov, Nadangel Metatron vas bo pri tem podprl ...

  • ​Ste pripravljeni?
  • Vas kličeta srce in duša?
  • Ste začutili Mogočnega Nadangela Metatrona? 

​Vabljeni na energijske priprave na leto 2021 z Nadangelom Metatronom - individualne senase z Nadangelom Metatronom bodo potekale od 12.11. do 21.12. 2020. Termin za seanso je po dogovoru.

​Za več informacij in za prijavo kliknite TUKAJ 

​Seanse vodim: ​Mojca Koprivnikar, Certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), Eternal Light Healer ®, Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS, 

Laluna Angelska Akademija: e-pošta: lalunaangelacademy@gmail.com/, Tel.: 051 305 224

Kako se pa tebi zdi? 4
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Mojca
  komentiral 1 leto nazaj
Z veseljem ❤
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala za napotke.
Vesna
Mojca
  komentiral 1 leto nazaj
Ga. Irena, to so drobne stvari, a z velikim ucinkom, tako da samo pogumno in srcno dalje ❤
Irena
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala za napotke in opomnik na pozabljeno,- delo na sebi.❤
Nalagam...