Marija Košir

Kaj so akaški zapisi

14. maj 2013    4914 ogledov

Akasha v Sanskrtu pomeni PROSTOR ali NEBO.Predpostavlja se, da so zapisi shranjeni v veliki eterični knjižnici, univerzalnem računalniku ali umu Boga.Prepoznamo jih pod imeni: Univerzalni um, Kozmični um, nadnaravno nezavedno, shranjeno v podzavesti itd.

Tu naj bi bili shranjeni vsi podatki o obstoju, znanju in izkušnjah človeštva in obstoju vsega kar je. Ravno tako v teh zapisih dobimo informacije o obstoju planetov, celotnega univerzuma in obstoja vsega. V resnici je Akaša vseprisotnost vsega kar je, univerzalna zavest Kreatorja.

Tako kot je genska koda zapisana v vsaki celici fizičnega telesa in se lahko odčitava tudi stoletja po fizični smrti, tako se odčitavajo Akaški zapisi, ki zajemajo vse informacije skozi neskončnost obstoja. Branje je namenjeno globokemu vpogledu in iskanju vzrokov za bolezni, zastoje v odnosih, strah, travme, slabi odnosi itd.

Izvedljivo je, ko je človek pripravljen spremeniti način življenja, sprejeti lekcije preteklosti, jih blagosloviti in stopiti korak naprej. Zapise lahko beremo le občasno, s posebnim dovoljenjem, ki je posredovano skozi iniciacije iz višjih nivojev in je trenutno dano le nekaterim ljudem. Z dvigom zavesti bo vse več ljudi iniciranih za vstopanje v področja, ki so trenutno večini še nedostopna in nedosegljiva.

Sporočilo, ki ga posameznik prejme (prenese ga medij), je lahko povsem logično in razumljivo, lahko pa se nanaša na katero od preteklih življenj in je trenutno nedoumljivo. Rešitev težave je povsem odvisna od prejemnika, koliko je pripravljen sprejeti odgovornost in upoštevati navodila. Medij je le prenašalec sporočil in nima pooblastil za vmešavanje, razlago ali tolmačenje.

 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...