Marija Košir

Angeli niso kokoši

26. september 2013    468 ogledov

Pred kratkim me je znanka vprašala, kaj pomeni, da kar naprej pobira peresa. Najde jih povsod in v tem vidi simboliko, če ne že kar neposrednih sporočil angelov in drugih visokoletečih bitij (beri: pernatih.)
Sama pri sebi sem odkrila lastnost, ki mi ni prav v korist. Poskušala sem se je že rešiti, za zdaj mi še ni uspelo. Sem namreč zelo impulzivna in večkrat zinem kaj, česar zagotovo ne bi, če vmes petkrat vdihnila itd.
Odgovorila sem ji kratko in jedrnato: "Angeli niso kure!"

Osupnila je, tudi jaz potem, moram priznati. Takih odgovorov ne pričakuješ od nekoga, ki se 'profesionalno' ukvarja z angelsko sfero. Če povem povsem po pravici in iz srca, se z angeli že zdavnaj ne bi ukvarjala več. Že pred leti sem prešla na veliko bolj 'resne' teme, ampak ljudje so name nalepili etiketo, in kolikor bolj sem jo hotela sneti, toliko bolj se drži. Od tod tudi Angelska mala šola. Večkrat, če ne kar vedno, vidim pomilovalne poglede mojih kolegov, ki so taki in drugačni mojstri, jaz pa sem po njihovo nekje obtičala z angeli.

Resnično sem se v svojem zadnjem desetletju večkrat hotela otresti angelov. Ne zaradi tistih pogledov, ampak zaradi dvoma, da bi se kateri od angelov res hotel povezati z menoj. Sama menim, da nisem prav nič angelska, kot že rečeno, hitro odreagiram, ljudje se me večkrat kar bojijo in to, kar naj bi angelsko bitje imelo in govorilo:"Ljubčki moji ali naši dragi, tako ste ...", ni v moji domeni.

Sem realna, zemeljska, rada imam trdne prijeme in konkretne rezultate.
Moj učitelj ima dobro anekdoto, ki pravi: "Gospa me je prosila, naj ji opišem, kako je videti in občutiti orgazem, da bo iz tega razbrala, ali ga je že kdaj doživela ali ne." Učitelj gospe odgovarja: "Če bi orgazem doživeli, bi bilo tole vprašanje odveč."

Prav tako je z angeli. Če imaš le eno izkušnjo z z njimi, veš, da so, veš pa tudi, da niso kure in nimajo peres. Angeli so energije, ki vibrirajo na različnih frekvencah. Od tod tudi videnja različnih barvnih angelskih lestvic in njihove moči delovanja. Kolikor je meni znano, je namen teh energij, da nas spremljajo v fizičnem utelešenju (mogoče tudi v kakšnem drugem, tega še ne vem), nas poskusijo usmerjati po poti, ki smo si jo zarisali. Brezpogojno spoštujejo svobodno voljo, vmešajo se le, ko naše neumnosti res presežejo vse meje dovoljenega. Posebna značilnost energije je tudi to, da je edina tovrstna energija, ki ima preference, da se spusti tako nizko v fizično atmosfero, da jo tisti malo bolj dovzetni lahko zaznamo.

Vsa krila, obraze, spol, človeške podobe smo jim nadeli ljudje. Res pa je, da se energija v nekaterih primerih lahko manifestira, in takrat zavzame obliko, ki je nekomu najbližja. Če od angelov zahtevate, da vam svojo prisotnost potrdijo s ptičjim perjem, obstaja velika možnost, da si boste lahko naredili pernato blazino.

Težko trdim ali oporekam, da imajo na padanje perja prav pred vaše noge vpliv angeli. Z gotovostjo pa lahko trdim, da v življenje pritegnemo vse, čemur posvečamo veliko pozornosti.

Vsekakor angelske energije obstajajo, tukaj so, spremljajo nas, nas vodijo in nam nemalokrat povedo, da smo v resnici veliko lepši, boljši, bolj nežni in milostni, kot si sami pripisujemo.
 

 

Vir: Net
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...