Monika Radič

Ali nadziraš kuharja, ko naročiš pico v restavraciji?

17. avgust 2021    312 ogledov

Z mojimi strankami se velikokrat pogovarjamo o manifestaciji. Kadar si nekaj res močno želijo, mi velikokrat potožijo, da se jim želja ne uresniči takoj, kljub temu, da uporabljajo vse tehnike, ki sem jim jih predala.

Takrat jih rada vprašam: ”Ko naročiš pico v restavraciji in natakarju oddaš naročilo, greš potem v kuhinjo in nadziraš kuharja, da vidiš, če ti bo res pripravil pravo pico?”

Temu se potem vedno nasmejejo.  :) Ja, vem kako je. Tudi jaz sem velikokrat neučakana in bi vse imela že včeraj. A ključno pri manifestaciji je to, da ko oddaš naročilo, potem SPUSTIŠ PRIČAKOVANJA. Enostavno, kot v restavraciji. Oddaš naročilo natakarju in potem pozabiš na to. Enostavno veš, da ti bo pico prinesel.

Enako je z Vesoljem. Ko manifestiramo in željo oddamo v Vesolje, je ključno, da potem to spustimo, odmislimo. Zelo pomembno pa je, da ne razmišljamo o načinu, kako bomo do želenega prišli. Ker naš um je tako omejen, da si ne more niti predstavljati kako lahko do uresničenja pride. Vesolje pa pozna nešteto načinov. In če razmišljamo o le enem načinu in ne spustimo pričakovanj, s to energijo blokiramo samo manifestacijo.

Zato se ta ne zgodi. Zgodi se običajno takrat, kadar o tem sploh ne razmišljamo, ko smo sproščeni, ko smo v energiji uživanja, prejemanja. Takrat smo najbolj odprti za prejem obilja.

Sama običajno največ prijav na tretmaje/tečaje/delavnice prejmem takrat, ko ne delam nič. Ko sem na sprehodu, ko sem v savni, na dopustu, na masaži oz. takrat, ko sem res v dobri energiji in delam to, kar me osrečuje in sprošča.

Naj ti dam en primer:
Ko razpišem Access bars delavnico, je zelo pomembno to, da so na delavnici udeleženci v parnem številu, da si lahko barse izmenjujejo med seboj. To je edina stvar zaradi katere se z Vesoljem dosti pogovarjam o prijavah. Ker moram pravočasno vedeti pravo število, da lahko nekomu zagotovim par.

Na zadnjo delavnico se je najprej prijavilo 5 oseb. Vesolju sem naročila, naj uredi tako, da bodo na koncu parni in željo spustila. V mislih sem seveda imela le 1 prijavo. Naslednji dan smo imeli reiki tečaj in se imeli super. Uživala sem z mojimi tečajniki in vsa energija, ki se je tam pretakala med nami je bila magična.
Očitno tako zelo, da sem vmes prejela 2 novi prijavi na bars delavnico. Hmmm…moje misli so bile: ”Hvala Vesolje, ampak zdaj spet nismo parni, naj na delavnico pride še ena oseba, ki ji bo to v največji doprinos.”

Oddala sem naročilo in šla spat. Naslednje jutro me pokliče čudovita ženska, ki pravi, da prav potrebuje to delavnico, ker si želi obrniti nov list v življenju in ga zaživeti bolj lahkotno.
Tako sem bila hvaležna zanjo, ker vse pride do nas v božanskem času. In bila sem pomirjena, da imam končno parno število.

Na koncu se je vse izteklo v najvišje dobro vseh, bile smo parne in imele res čarobno delavnico. Ker sem Vesolju zaupala, da se bo vse uredilo in ker nisem kuharju dihala za ovratnik.

 

Ko boš naslednjič karkoli manifestiral/a, se spomni na pico, oddaj naročilo, spusti nadzor, sprosti se in prejmi. ;)

Objem,
Monika

Deli svoje mnenje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Irena
  komentiral 2 leto nazaj
Nalagam...