Posebni tretma Sijem

Ponudnik: Sijem
842 ogledov

Tretma 'Sijem' je kombinacija različnih energijskih tehnik in telesnih procesov.

 

Tretma se začne s polaganjem rok po telesu, kjer se uporablja kombinacija Reiki energije in Accessovega telesnega procesa MTVSS. Reiki uravnovesi energije v telesu, očisti čakre in usmeri energijo tja, kjer jo telo najbolj potrebuje. MTVSS (Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja) pa telo regenerira, aktivira boljše delovanje imunskega sistema in obnavlja obolele organe.

Tretma se nadaljuje z nežnimi in negovalnimi prijemi na dekolteju, vratu, obrazu in očeh, kjer se uporablja kombinacija dveh Accessovih telesnih procesov: Access energijski Facelift in Korekcija vida. Access Facelift je čudovit telesni proces, ki obrača pojav staranja na obrazu in ustvari podoben učinek na celem telesu. Izvaja se zgolj z dotikom in zagonom več kot 32 različnih energij, ki poskrbijo za obnovo molekul v celotnem telesu. Korekcija vida se ob Faceliftu izvaja energijsko in z dodatnimi prijemi na očeh. Vpliva na fizično izboljšanje vida in zdravje oči, hkrati pa nas odpira za več jasnosti v življenju.

Tretma se zaključi z Access Bars - nežno tehniko, pri kateri z dotikom 32 točk na glavi, možgani po 15 min tretmaja preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije in aktivira samozdravljenje telesa ter odpira prostor zavedanja v našem življenju. Obstajajo točke za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, staranje, kontrolo itd., katere vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki vas zdaj omejujejo, da bi zavestno izbirali in tako ustvarjali svoje življenje na vseh področjih. Z rahlimi pritiski na te točke, se raztapljajo glavne blokade iz vseh področij življenja in telesa. Olajša se zavedanje, da lahko spremenimo karkoli v našem telesu in življenju. Z barsi se osvobodimo stresa in omogočamo, da se velike spremembe v življenju zgodijo lahkotno.

 

Kombinacija Reikija in ostalih Accessovih telesnih procesov ustvari tretma, ki je popolno negovanje, uživanje, prejemanje in razvajanje. Po samem tretmaju boste najprej občutili globoko sprostitev ter umiritev telesa, uma in duha. Globlje učinke pa lahko opažate še dolgo za tem, saj se sprememba v vašem življenju s tretmajem šele začne.

***Posebni tretma Sijem združuje vse moje dosedanje znanje, izkušnje in intuicijo, po kateri se ravnam ob vsakem srečanju s stranko. Med samim tretmajem tako včasih uporabim še kakšno drugo energijsko tehniko (npr. Theta Healing idr.).

Tako kot po vseh drugih tretmajih, sem vam tudi po tem vedno na voljo za kakršnokoli vprašanje ali nasvet. Ob vseh Accessovih tretmajih prejmete tudi plakat z Accessovimi orodji in vse napotke na njihovo nadaljnjo vsakodnevno uporabo.

Trajanje: 90 min

Podarite sebi in svojemu telesu le najboljše in si dovolite zasijati v svoji najlepši Luči!

 

Tretma izvajam Monika Radič, certificirana vaditeljica joge smeha, meditacij, Reiki mojstrica in učiteljica, Access Consciousness Bars facilitatorica, terapevtka in facilitatorica ostalih Accessovih telesnih procesov, SOP praktik in MSTR terapevtka (obravnava brazgotin).

''Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.''

~ Monika Radič

https://www.sijem.si/

PONUDNIK

Moje poslanstvo je osvetljevanje življenja sebi in drugim. Z veseljem in ljubeznijo ga opravljam skozi energijske in telesne tretmaje, delavnice in tečaje ter vodenje meditacij in joge smeha....

  |  www.sijem.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...