Simona Vrhovec

Arhitekt/ka svoje usode

28. julij 2020    10 ogledov

Vsak človek se rodi z edinstvenim načrtom za življenje in ta vsebuje vse kraje, ki jih boste obiskali, vse izzive pa tudi vse čudovite trenutke. Nekaj je v naprej zapisano in določeni dogodki se morajo zgoditi, ker je tako karmično dogovorjeno. Saj veste, karma je zakon vzroka in posledice. Vseeno pa lahko naredimo veliko že s tem, da spremenimo odziv na določeno situacijo. Tako lahko nekaj, kar zgleda na prvi pogled neprijetno, nemogoče, neznosno, v nekaj dobrega. Vidite, da je tu priložnost in jo tudi prepoznate. Postanete arhitekt/ka usode.

Kako? Najbolje tako, da prevzamete odgovornost za vse, kar se vam dogaja v vašem življenju. Prijetno, neprijetno..

Tako greste iz energije žrtve, v energijo odgovornosti in notranje moči. Vzamete svinčnik v svoje roke in začnete pisati zgodbo transformacije.

V svoji usodi lahko prepoznate veliko priložnosti. Ozavestite, da imate svobodno voljo in tako z izbiro kreirate čudežne preobrate.

In kdaj je pravi čas? ZDAJ.

Vse, kar se vam dogaja v tem trenutku je priložnost, se začnete odzivati drugače. Morda to pomeni, da začnete čuječno zaznavati, kakšne so vaše misli. So polne temačnih scenarijev? Pričakujete, da gre vedno vse narobe? Vaše misli in dejanja bodo vplivala na končni izid.

Torej, čas je, da pogledate, kaj kreirate sami in kako interpretirate določene dogodke.

Kako se sliši tole? ” Obstaja možnost, da se vse dogaja v vaše najvišje dobro.”

In dobro je pogledati predvsem, kaj se dogaja znotraj vas. Kakšni so občutki in kaj bi bilo potrebno transformirati, da bi lahko sledili svojemu najvišjemu namenu. Dharmi.

Včasih lahko postanemo navezani na potek dogodkov. Osebe, ki so imele nekaj travmatičnih preizkušenj, pa imajo lahko v osnovi tendenco k temu, da želijo vse nadzorovati. Ampak Univerzum tako ne deluje. Ko je oseba v krču, ni pretočnosti. In tu je izziv. Razumljivo. A, zadihajte, spustite, umaknite se za trenutek.

Dovolite, da Univerzalna energija poskrbi za vas. Mi smo otroci tega Univerzuma, ki je mama in oče hkrati. Sem smo prišli, da izkusimo človeško pot, a v esenci smo zvezda vesolja, ki živi človeške izkušnje.

Usoda vam prinaša na pot nekaj izjemnega. Čutite?

Morda je to prihod dušnega partnerja, morda je to nov projekt, nov tečaj, nova prijateljstva, morda prebuditev ljubezni do sebe. Odprite dlani, odprite srce, dovolite se negovati. Dovolite, da Vesolje poskrbi za vas. Vse, kar naredite vi je, da negujete ljubeče misli, srčna dejanja, postanete arhitekt usode. 

Zapišite, kje se po vašem mnenju zatika, ni pretočno, je krčevito..

Zapišite, kakšni občutki so povezani s tem.

Zapišite, kakšne misli so vas pripeljale sem.

Bodite iskreni.

Spoprijateljite se s temo.

Tema je le nasprotje dneva.

Ko sprejmete da je tudi to zakon narave in tega ne vzdržujete s strahom..

Se sprosti..

Objemite nov dan. Naredite prvi korak. Stopite iz cone udobja.

* Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti. * Kitajski pregovor

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...