Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

Astrološko - numerološka napoved za leto 2019

piše: Uredništvo
4. januar 2019    9517 ogledov

Leto 2018 je bilo leto potrpežljivosti in notranje rasti – energije so nas spodbujale, da se ustavimo, si vzamemo čas zase, ponovno ocenimo svojo situacijo, osebe, dogodke v svojem življenju, preden nadaljujemo svojo pot. Bilo je težko leto, a nam je prineslo veliko življenjskih spoznanj, skozi katere smo poglobili stik s seboj in stopili na novo raven zavedanja.

Leto 2019 je leto števila 3 in je leto kreativnosti, izražanja sebe ter leto poravnave in sodelovanja telesa, uma in duše. Leto 2019 bo prežeto z ŽENSKO energijo, vladale mu bodo energije elementov VODE in LUNE ter matere ZEMLJE.

2019: leto števila 3

Leto 2019 je leto števila 3 in bo leto kreativnosti, izražanja sebe ter leto poravnav.

Čas je, da se izrazimo. Da vzamemo vse, kar smo se naučili v letu 2018, in to na glas izrazimo v svetu, da se bo lahko manifestiralo v našem fizičnem svetu.

Število 3 prav tako predstavlja povezavo in ravnovesje med umom, telesom in dušo in nas spodbuja k poravnavi in ravnovesju v naših življenjih.

Je sveto in pravljično število, ki prinaša veliko energije, podpore, varnosti, fluidnosti, kreativnosti, čarobnosti in potencialov.

Letu 2019 bosta vladali energiji elementov ZEMLJE in VODE

S podporo energij elementa zemlje bomo ustvarjali varnost v svojem življenju, iskali svoje korenine, se ozemljili in gradili prihodnost opeko za opeko, počasi, a vztrajno.

Element VODE (v katerem se bodo zgodili tudi vsi retrogradni Merkurji leta 2019) nas bo klical v globine svoje duše, k temu, da si resnično prisluhnemo in ne pozabimo nase. Da ne pozabimo, česa nas je tako nazorno naučilo leto 2018. Ohranimo modrost, ki smo jo spoznali v preteklem letu, in gradimo na njej, vzemimo si čas zase in prisluhnimo svojemu intuitivnemu glasu.

To leto bomo tudi laže prisluhnili vsem notranjim sporočilom, tudi sanje bodo velikokrat izjemno preroške. Številnim ljudem se bo prebudil dar jasnovidnosti oz. jasnovednosti, intuicije.

Leto 2019 bo prežeto z ŽENSKO energijo

V letu 2019 nas čakajo tri obdobja mrkov, ki bodo leto zaznamovala z močno lunino energijo.

Lunina energija je ženska energija in je energija čarobnosti.

Čaka nas izjemno leto, polno senzibilnosti, stika s primarno žensko naravo – tisto čarobno, grobo, a nežno, fluidno kot voda, močno kot Kali, ljubečo kot mati, harmonično, magnetično, vizionarsko, kraljevo.

Kliče nas k predaji, k temu, da zaplavamo v vodni energiji in se prepustimo toku.

Leto treh obdobij mrkov

Leto 2019 se začne s sezono mrkov, kar bo takoj na začetku leta prineslo občutno spremembo v delovanju in dojemanju sebe in sveta.

Leto 2019 bo imelo obdobje treh mrkov: januarja, julija in decembra.

Januarsko obdobje mrkov nam bo prineslo vpogled v našo osebno tematiko za vse leto 2019 in naravnalo našo smer in ton leta 2019. Zgodil se bo zelo transformacijski premik osvoboditve.

Začetek leta bo zelo dinamičen. Prvi trije meseci leta 2019 imajo zelo visoko energijo, kar pomeni, da bodo to meseci akcije in gibanja. Prinašajo velik napredek in razodetje novih poti.

Sredina leta 2019 nam ponuja upočasnitev. V tem času se bodo energije umirile in nam ponudile nekaj časa za počitek, da se nadihamo in dojamemo, kaj vse se je zgodilo do zdaj. Ta čas bo najprimerneje uporabiti za osvetlitev svojih ran, dajanje pozornosti svoji bolečini. To je čas, da objamemo tudi svojo temno energijo in nanjo posvetimo s svojo pozornostjo. Ne bojmo se svoje teme, objemimo jo in jo sprejmimo kot del sebe in življenja. Prinaša nam priložnost, da resnično zasijemo, se sprejmemo v vsej svoji celovitosti, in je predpogoj za avtentično izražanje sebe, kar je tematika leta 2019.

Konec leta 2019 bo namenjen refleksiji in združitvi lekcij leta 2018 in leta 2019 ter pripravi na leto 2020. Izjemno pomembno si bo vzeti čas zase in resnično razmisliti ter utelesiti lekcije obeh let.

Leto 2019: opomnik avtentičnosti

Izražanje naše prave narave je glavna tematika leta 2019, na kar nas bodo energije vse leto nenehno opominjale. Biti avtentičen je najvišja vibracija, največje darilo sebi in drugim. To, da sprejmemo in izrazimo sebe z vsem dobrim in vsem slabim brez strahu, to, da živimo sebe.

Odkrij svoje osebno število za leto 2019:

Čeprav je leto 2019 leto števila 3, vsakemu izmed nas pripada tudi njegovo osebno število, ki ga določata posameznikov mesec in dan rojstva in ki nam ponudi globlji vpogled v osebno pot v letu 2019.

Izračunamo ga tako (primer za nekoga, ki je rojen 29. 12.):

12 (mesec rojstva) + 29 (dan rojstva) + 3 (število leta 2019) = 44

Zmanjšaj na enomestno število, tako da števili sešteješ: 4 + 4 = 8

Osem je v tem primeru tvoje osebno število leta 2019.

Pomen posameznega osebnega števila za leto 2019

Osebno število #1

To leto je leto novih začetkov zate. Prejšnje leto je bilo leto trdega dela na sebi, veliko stvari je odpadlo, naredil/-a si drastične spremembe. Zdaj je čas, da pogumno izraziš to, kar si odkril/-a, in se pokažeš svetu. Čakajo te novi projekti, dogodivščine, svež začetek in močno ter kreativno leto! Pogumno naprej!

Osebno število #2

Si na pravi poti in v pravi smeri, to leto je tvoje, zato pogumno gradi naprej in se vztrajno premikaj. V tem letu boš potreboval/-a ogromno podpore, tako da je zdaj čas, da se odpreš pomoči in prosiš zanjo. Imaš velike cilje in lahko jih uresničiš, le odpri se pomoči drugim. Nauči se zaupati drugim in zgradi trdna partnerstva – naj bodo zavezništva in zaupanje prioriteta tvojega leta.

Osebno število #3

To je zelo posebno in globoko leto zate. Imaš veliko kreativnega potenciala, ki ti bo omogočil velike preskoke in kreacije. Vse, kar si zaželiš, lahko imaš, saj te spremlja veliko sreče in dano ti bo veliko podpore Vesolja in tvojih najbližjih. Razmišljaj na veliko in pojdi za svojimi sanjami. Bodi pozoren na svoje telo, um in dušo – naj delujejo kot ekipa, ne zanemarjaj nobenega od njih.

Osebno število #4

Čaka te velika duhovna rast in s tem poglobljeno učenje – predvsem na področju partnerstva in družine. Dvignilo se bo ogromno družinske karme, z namenom, da se razreši. Poveži se s svojimi koreninami, tvoja družina je pomemben ključ za tvoj napredek. Pokazala ti bo, kaj si prišel pozdravit na ta svet in s čim se moraš soočiti v tem življenju na poti do obilja. Pomembno bo, da si nameniš izjemno veliko časa zase, veliko meditiraš in raziskuješ sebe.

Osebno število #5

To je leto kreativnosti zate. Energije te bodo izjemno podpirale in spodbujale, da uvidiš svoje vizije in jih spremeniš v realnost. To bo eno izmed najboljših let na področju kreativnosti do zdaj in ti bo odprlo ne le veliko vrat, ampak tudi oken. To je odlično leto, da tvoja kreativnost zacveti, da se razvijejo in okrepijo tvoje kreativne mišice ter postanejo izjemno fleksibilne. Skozi svojo kreativnost boš lahko nadgradil/-a celotno življenje. Tvoje obzorje se bo magično razširilo! 

Osebno število #6

To je leto zdravljenja zate! Tako na fizičnem kot čustvenem nivoju. Ogromno pozornosti nameni svojemu telesu in naj bo skrb zase tvoja prioriteta. Skrb zase ni le fizična skrb zase, ampak je tudi učinkovito postavljanje meja in postavljanje sebe na prvo mesto. Leto 2019 je res leto, v katerem se kar najbolj posveti skrbi zase in za svoje zdravje.

Osebno število #7

To leto bo leto vodstva zate. Prisluhni svoji intuiciji in srcu ter jima brezkompromisno sledi, reci JA. VEDNO. Odprla se ti bodo nova vrata in številne priložnosti. Tvoja intuicija se bo okrepila. To leto je izjemno leto zate, predvsem na področju partnerstva in obilja. Ustvari dolgoročna zasebna in poslovna partnerstva.

Osebno število #8

To leto je leto preobrazbe zate. 2019 bo leto številnih premikov, nadgradenj. To bo leto spuščanja, prepuščanja, manifestiranja, sanj. Zaupaj sebi in svojemu vodstvu. Spusti, kar je treba spustiti, odpri se življenju.

Osebno število #9

To leto je leto zaključevanja. 2019 je konec pomembnega cikla zate, zato bodi ponosen nase. To leto je odlično za potovanja in za širjenje obzorij. Če si kadarkoli želel napisati knjigo, je zdaj čas za to.

Vir: povzeto po https://foreverconscious.com/
Deli svoje izkušnje! 8
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Paula
  komentiral 5 mesec nazaj
Dobim stevilo 37, torej stevilo 10, ki ga ni
Sonja
  komentiral 5 mesec nazaj
Hvala za vse lepe misli in inspiracije čez celo leto.
Bernarda
  komentiral 5 mesec nazaj
Hvala in vse lepo v letu 2019
Eva
  komentiral 5 mesec nazaj
Hvala za lepe članke. Srečno in uspešno leto 2019!
Marija
  komentiral 5 mesec nazaj
Nastja hvala za vse. tudi tebi vse dobro v Novem letu.
  komentiral 5 mesec nazaj
HVALA, to sem potrebovala.
Branka
vojko
  komentiral 5 mesec nazaj
Nastja, najlepša hvala za poslano. Naj te leto 2019 izpolnjuje z vsem lepim, dobrim, srečo in zadovoljstvom. Naj duhovni navdih gradi tvoje kreacije in modrost luči izpolnjuje tvoje življenje .....
BRANKA
  komentiral 5 mesec nazaj
Hvala Nastja za lep začetek leta. Lepo je bilo ob izračunu osebne številke, prebrati ugodno napoved za letošnje leto.
Želim tebi in vsem tvojim, srečno in uspešno leto 2019.
Objemček
Branka
Nalagam...