Nastja Spasojević

Astrološko-numerološka napoved za leto 2020

9. januar 2020    14617 ogledov

In smo zakorakali v novo desetletje! Leto 2020 bo dinamično leto preobrazbe in življenjskih sprememb, takšnih, ki jih nismo doživeli že dolgo. Pravijo, da bo leto 2020 oblikovalo celotno prihodnje desetletje – tako na osebni kot globalni ravni. Tako da pričakujte veliko dogajanja in velikih premikov.

Leto 2020 – leto preobrazbe!

Leto 2020 je leto premikov, leto preobrazbe, leto sprememb, ki nas bodo vodile višje ter nas spodbudile, da sanjamo na veliko, da dvignemo svoje zavedanje, da najdemo novo definicijo svoje sreče in uspeha – predvsem pa definicijo svojih želja in življenja, ki ga želimo živeti.

2020 je popolno leto, da svoje želje spravimo v AKCIJO in da prevzamemo odgovornost za življenje, ki ga želimo živeti.

Leto 2020 je leto, da zgradimo svoje sanje in jih zaživimo. Je leto, ko položimo oprijemljive temelje in se osredotočimo na svojo skupnost in povezanost.

Je leto, ko zaživimo svoje življenje na višjih obratih, v višji energiji.

Je leto, ko naslikamo svoje sanje in ustvarimo načrt za svoje življenje.

Numerološko mu vlada številka 4. Barva leta je zelena.   

Leto 2020 bo polno astrološko pomembnih dogodkov

Leto 2020 bo polno astrološko pomembnih dogodkov, gostilo bo izjemno veliko število mrkov, veliko retrogradnih planetov ter izjemno poravnavo Saturna in Plutona, ki bo zaznamovala celotno desetletje.

Leto 2020 nam bo postreglo s kar 6 mrki!

Ne samo da bomo leto začeli in končali z mrkom, leto 2020 bo gostilo kar šest mrkov! Od vseh šestih sta le dva sončeva in kar 4 lunini, kar pomeni, da bo to leto predvsem burkalo naša čustva in vleklo na plano našo žensko energijo.

To pa še ni vse; za dodatno intenzivne mrke bosta poskrbela konec cikla mrkov in odpiranje popolnoma novega cikla.

Največja poravnava leta 2020:  Saturnovo-Plutonova poravnava

Največja poravnava planetov leta 2020 se bo prav tako zgodila takoj na začetku leta, in sicer že ta konec tedna, 12. januarja. Poravnava Saturna in Plutona se zgodi le vsakih 35 do 38 let (zadnja leta 1983), ampak nihče od nas še ni in ne bo doživel te poravnave pod energijo kozoroga.

To je izjemno redka in velika energijska poravnava, ki bo ključna za celotno leto in desetletje.

Ta poravnava prinaša uničenje in potrebo po ponovni rekonstrukciji sveta (tako na osebni kot globalni ravni). Izjemno verjetno je, da bo do poravnave, destrukcije in rekunstrukcije prišlo na področjih, ki jim vlada kozorog, to so: vlada, posel, ekonomija in bančništvo, denar. Prinaša tudi boj za oblast in njeno spremembo.

Čeprav bomo to poravnavo čutili predvsem globalno, se bo čez leto ta tematika začela odvijati tudi na osebni ravni. Čutili bomo klic, da zrušimo to, kar nam ne služi več, in da na novo poustvarimo področja svojega življenja, ki ne delujejo. Jih preoblikujemo v nekaj oprijemljivega in jih zaživimo.

2020 – leto števila 4

Leto 2020 je numerološko gledano leto števila 4, ki predstavlja vrnitev k sebi. Vprašanja, ki jih bomo odkrivali vse leto, bodo:

  • Kaj pomeni biti doma s seboj?
  • Kdo sem?
  • Kdo sem v svojem telesu?
  • Kdo sem v svojem življenju?
  • Kakšno življenje želim JAZ?

Leto 2020 nas vodi vase, da se uskladimo s seboj in svojimi željami ter nato ustvarimo sanje in temelje za svoje življenje. To leto nas vabi vase, da zaslišimo klic svoje duše in najdemo udobje v svoji koži, ne glede na dogajanje okoli nas.

Kliče nas k sprejetju sebe v popolnosti, k nežnosti do sebe, k temu, da smo pozorni, kako ravnamo in govorimo s seboj.

Vabi nas k temu, da premislimo in začutimo, katere vrednote so nam pomembne, v katero smer želimo iti, kliče nas k uskladitvi svoje energije in akcije s tem, kar želimo. S tem, da preverimo katere vrednote so nam pomembne, in z iskrenim pogledom, ali delujemo v tej smeri, nam bo omogočeno, da uresničimo to, kar si resnično želimo. Uskladimo želje z akcijo in delovanjem.

2020 je tudi angelsko število, ki ponazarja neskončen potencial našega partnerskega odnosa

Leto bo izjemno podporno za partnerske odnose, kar pa ne pomeni, da bo lahko. Ker želi naš odnos podkrepiti in ga odpreti neskončnim možnostim, nam bo leto postreglo z veliko dela na tem področju – obrnite se vase, bodite iskreni in se srčno povežite s partnerjem.

Ustvarite oprijemljive temelje, ponudite varnost in ljubezen za skupna uspeh in rast. Imejte veliko zaupanja v življenje in leto vas bo neskončno podprlo.

Odkrij svoje število leta 2020

Čeprav je leto 2020 leto števila 4, vsakemu izmed nas pripada tudi njegovo osebno število, ki ga določata posameznikov mesec in dan rojstva in ki nam ponudi globlji vpogled v osebno pot v letu 2020.

Izračunamo ga tako (primer za nekoga, ki je rojen 29. 12.):

12 (mesec rojstva) + 29 (dan rojstva) + 4 (število leta 2020) = 45

Zmanjšaj na enomestno število, tako da števili sešteješ: 4 + 5 = 9

9 je v tem primeru tvoje osebno število leta 2020.

Pomen posameznega osebnega števila za leto 2020

Osebno število 1 

Leto 2020 je začetek novega cikla zate. Od tebe bo zahtevalo, da ponovno začneš na številnih področjih, da začneš razmišljati drugače in da razvješ nov odnos do stvari in življenja.

Prinaša ti novo službo ali novo razmerje. To leto je leto, ki te spodbuja, da ponovno poskusiš, da začneš od začetka in da vneseš svež navdih v vse, kar počneš. 2020 obljublja, da bo svetlo leto zate, da boš obrnil/-a nov list v svojem življenju. Tvoje platno je prazno, zato ga poriši z barvami, ki so ti ljube. Uporabi svežo energijo in se uskadi s svojimi željami. Če so lani stvari odpadale, vedi, da se ti letos odpirajo nova okna in z njimi priložnosti, da ustvariš nekaj čudovitega. Prišel je čas, da se zazreš naprej, ne več nazaj.

Osebno število 2

Še naprej ustvarjaj in plezaj v smer, ki si si jo začrtal/-a v letu 2019. Lansko leto ti je prineslo zagon in nove začetke, novo leto pa te nagovarja, da pri začetem vztrajaš in neguješ to, kar si posadil/-a.

Pričakuj pomoč v obliki mentorjev, partnerjev, učiteljev, ki te bodo podpirali in ti vlili dodatno energijo, da bo tvoj vrt zacvetel. Naj te ne bo strah prositi za pomoč. Letos boš potreboval/-a izjemno veliko podpore, da dosežeš svoje cilje in iz sebe izstisneš še malo več energije. Zato bodi odprt/-a, saj nikoli ne veš, v kakšni obliki pride pomoč. Sprejmi jo z odprtimi rokami. Kreiranje zaupanja vrednih in trdnih partnerstev bo prav tako tema leta 2020 zate, zato se v čim večji meri zavedaj, kje se zapiraš v sebe, in zavesto poglej, kaj je v tvoji moči, da narediš glede tega.

Osebno število 3

To leto te vabi k izražanju svoje resnice in krepitvi svojega glasu. Imaš zgodbo in modrost, ki ju je vredno deliti, in to leto je čas, da se odpreš in začneš govoriti svojo osebno resnico svetu.

Če si si kadarkoli želel/-a postati pisatelj/-ica, govornik/-ica …, te to leto spodbuja, da prisluhneš svojim željam in stopiš v akcijo. Ponudilo ti bo kar nekaj priložnosti za njihovo uresničitev.

Izpostavi se in vedi, da je tvoj avtentični glas ključen. Neguj ga in mu zaupaj.

Preteklo leto ti je postreglo s kar nekaj lekcijami, ki pa se niso v celoti usedle v tvojo zavest. Ponovno se bodo odprle v tem letu z nameno, da finaliziraš to karmično kolo, ki zavira tvoj napredek.

Osebno število 4 

To je tvoje leto – leto 2020, leto števila 4.

Tvoja energija bo zasijala v tem letu. To je čas, da se resnično poženeš za svojimi sanjami, bodi le pozoren/-na, da je to, kar si želiš in kar počneš, usklajeno med seboj.

Če si čutil/-a, da si obtičal-/a ali se želiš povezati s svojim poslanstvom, leto 2020 prinaša ključe, zakaj je tako, in dogodke, ki ti bodo pomagali uresničiti osebno pot in se predati višjemu klicu duše.

Leto 2020 je izjemno srečno leto zate, saj si naravno usklajen/-a z njegovo vibracijo, zato bo v tem letu vse steklo z veliko lahkoto, če boš le vložil/-a nekaj dela in postavil/-a iskreno namero. Fokus naj bo na uskladitvi tega, kar želiš, in tega, kako deluješ, na duhovni rasti in zaupanju v višje vodstvo. Življenje ti bo puščalo drobne namige vse leto v naravi, sanjah in intuitivnih šepetih. To leto je leto sreče in obilja zate!

Osebno število 5

Kreativnost bo letos na višku, kar pomeni, da se bo odprla možnost, da uresničiš vse, kar boš načrtoval/-a.

Pomembno je, da narediš jasno vizijo za leto 2020 in da jo imaš ves čas pred seboj. Zapiši svoje cilje, želje, ustvari vizualni načrt svojega leta, izriši ga ali napiši, kaj si želiš vnesti v svoje delovno in osebno življenje letos, kaj želiš narediti drugače kot lani. Nato zavihaj rokave in si prizadevaj za to, da tvoje želje postanejo tvoja resničnost. Pojdi proti njim in poskusi znova in znova.

Če delaš na kreativnem področju, bo to najboljše leto v času tvoje kariere do zdaj. Odprla se ti bodo nova vrata in pokazale se bodo številne priložnosti. Če si si kdaj želel/-a biti bolj kreativen/-na, je zdaj čas, da se vržeš v to in začneš projekt malce drugače, počasi in z zaupanjem. Kreativnost se prebuja in razvija počasi, če je dolgo spala. Daj časa njej in sebi.

Kreativni hobiji in projekti bodo v tem letu izjemno zdravilni in terapevtski zate, zato si omisli tedenski hobi, v katerem boš krepil/-a svojo kreativnost, saj je ta kot otroček, ki potrebuje tvojo nego, pozornost in ljubezen, da bo zacvetela v čudovit neustavljiv in nepresahljiv vir energije.

 Vse, kar te odpira in širi tvoj um, bo izjemno podprlo tvojo letošnjo pot.

Osebno število 6 

Leto 2020 bo leto zdravljenja in samosprejemanja zate. To je tvoja priložnost, da delaš na temi samosprejemanja in da se posvetiš svojim travmam na fizični in čustveni ravni.

Leto 2020 prinaša sprostitev srčnih bolečin in te bo vodilo k sprostitvi čustvene prtljage in bremen. Upočasni in nameni veliko pozornosti svojemu telesu in njegovim signalom, saj ti vsebujejo namige, kako razrešiti travme in sprostiti bolečino, ki jo nosiš v sebi.

Bodi pozoren/-na tudi na svojo prehrano in dovolj gibanja, ustvari si novo zdravo rutino, ki bo podprla tvoje telo in ti omogočila odskok na višjo raven bivanja.

Začutil/-a boš klic po postavljanju jasnih mej in po vzpostavitvi discipline v svojem življenju. Pomembno bo tudi to, da sebe in svoje želje dokončno postaviš na prvo mesto, ta proces se je že začel konec decembra 2019, in da se prenehaš kaznovati zaradi nerealnih pričakovanj, ki jih nasuješ nase.

Zate je v tem letu najpomembnejša naložba v zdravje, tako fizično kot čustveno, saj bo to podprlo vsa druga področja tvojega življenja in ti omogočilo, da zasiješ in zaživiš na polno.

Osebno število 7

Mantra leta 2020 zate: vsi, ki jih srečaš, so le tvoje ogledalo.

Leto te bo namreč naučilo, da je vsakdo, ki ga srečaš in v tebi sproži močan odziv, zgolj ogledalo tega, kar se dogaja v tebi. Kar vidiš v drugih, obstaja v tebi, zato namesto popravljanja drugih poišči razlog, zakaj te je to tako zabolelo, kaj je vzbudilo v tebi.

Leto 2020 bo zate tudi leto duhovnega razvoja. Veliko lekcij boš osvojil/-a skozi interakcijo z drugimi. Odnosi bodo izjemnega pomena in prinesli ti bodo velike lekcije tako v osebnem kot poslovnem življenju. Poglobil/-a boš vezi, ki te bodo podpirale, da postaneš boljša različica sebe.

Osebno število  8 

2020 prinaša priložnosti za preobrazbo in prebujenje. V tem letu boš kot gosenica, ki se preobraža v čudovitega metulja.

Odkril/-a boš, da je treba nekatere stvari izpustiti ali dovoliti, da se preobrazijo, da lahko narediš prostor za novega oz. novo sebe. Čeprav je transformacija lahko boleča, vedno prinese velike nagrade, ki so vredne potovanja.

To leto bo zate ugodno predvsem na finančnem področju, zato razmisli, kako se lahko tudi sam/-a odpreš energiji obilja. Kaj je obilje zate? Kako želiš, da se manifestira? Kaj ti pomeni?

Osebno število 9 

To leto je veliko leto zaključevanja zate. Končuješ devetletni cikel in se odpiraš novemu. Obdobje zadnjih devet let je bilo polno izzivov, a zdaj se življenje umirja in začutil/-a boš moč, ki ti jo bo vlilo to zadnje poglavje.

Kot v knjigah in pravljicah, v katerih je zadnje poglavje poglavlje sreče in nagrad, bo tudi tvoje leto polno blagoslovov, sreče in zmag nad ovirami. Uživaj v nagradah, zaslužiš si jih!

Iz srca ti želim, da se letu 2020 prepustiš in da ti prinese preobrazbo tam, kjer jo potrebuješ. Želim ti, da zgradiš kakovostne temelje za celotno prihajajoče desetletje in se prepustiš klicu svoje duše ter zaživiš njene divje sanje.

Srečno in živahno 2020!

Preberi še:

Vir: povzeto po https://foreverconscious.com/
Kako se pa tebi zdi? 16
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Branka
  komentiral 1 leto nazaj
HVALA NASTJA!
TUDI TEBI VELIK OBJEM IN VSE DOBRO V LETU 2020 !
Nastja
  komentiral 1 leto nazaj
Hvalaaaaa vsem! Naj bo to leto čarobno za vsakega izmed vas, dragi! <3
Branka
  komentiral 1 leto nazaj
HVALA Nastja!
OBJEMČEK B.
Natka
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala Nastja za zapis, za tvoj trud in čas.
Naj so ti energije v 2020 naklonjene.
Objem ❤️
Štefka
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala,aa :-)
Irena
  komentiral 1 leto nazaj
Draga Nastja, hvala ker si
* Izbrisan
  komentiral 1 leto nazaj
Meni pa je izračun 10 je to ena ali ničla
Aleksander
  komentiral 1 leto nazaj
Iskrena hvala! Odlično ste me "prebrali" :-)
Irena
  komentiral 1 leto nazaj
Nastja, iz srca hvala. Tvoja sporočila in inspiracije me vedno znova spodbudijo, opomnijo, nagovorijo, da se premaknem iz cone udobja, da razmislim, se zamislim,... Hvala iz srca. Tudi tebi srečno in poleta ter čedovitih sporočilmpolno leto 2020.❤️
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala sonček;)
Višnja Jagec Varšić
  komentiral 1 leto nazaj
Namaste
Matija
  komentiral 1 leto nazaj
Nastja,tvoja ljubezen polni naša srca,z veseljem prebiram tvoja sporočila in jih vnašam v svoje življenje.HVALA.V letu 2020 ti želim vse dobro in se ti naprej priporočam.Lep pozdrav.
Herta
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala
resnično upam da bo to leto najboljše zame in isto želim tudi drugim
* Izbrisan
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala ti..naj bo to leto 2020 leto spremembe na bolje oz najboljše leto zame in za vse v mojem srcu.. Čas je
Marta
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala Nastja. Vedno z radostjo prebiram tvoje prispevke. Želim ti, da te še naprej podpira celotno vesolje.
anton-pavel
  komentiral 1 leto nazaj
Končni učinek napovedi 2020 zavisi od vsakega posameznika. Pomembna je VERA , zaupanje in moč volje. Vsem želim veliko samozavesti in ljubezni
Nalagam...