Emily  Enveritas

Avgust: kaj ti prinašajo energije tega meseca?

31. julij 2017    3837 ogledov

Julij je osvetljeval naše odnose in poslovno življenje. Spoznavali smo (pogosto prav boleče), kaj v našem življenju deluje in kaj potrebuje osvežitev, spremembo, pomoč …

Tem spoznanjem se nismo mogli izogniti, čeprav bi se jim morda želeli. Vendar so pomembna in potrebna. Bolelo nas je le tam, kjer nismo izkoristili svojih potencialov ali smo morda zgrešili pot, ki jo je izbrala naša duša. Čeprav so se podrle številne zveze, se je začelo tudi veliko poslovnih dogovorov in novih sodelovanj.

Spoznanja zadnjih mesecev spravite v življenje

V avgustu je čas, da spoznanja zadnjih mesecev spravite v življenje. Dokončajte projekte, ki ste jih začeli in vam ugajajo.

Prva tretjina meseca je ugodna za nove načrte, predvsem pri poslovanju s tujino.

Kasneje, po 10. avgustu, dajte prednost nedokončanim zadevam ali tistim, ki so se iz najrazličnejših razlogov ustavile. Zdaj jim lahko dodate novo energijo in jih pripeljete h koncu. Poslovanje s tujino ali predstavitev vaših izdelkov v tujini bo dalo odlične rezultate.

Idealno za vašo dušo v tem mesecu: potujte!

Pravzaprav je to najboljši čas za daljša potovanja v tujino. Morda boste kdaj pa kdaj padli v nepredvidljive situacije, tako na cesti kot pri rezervacijah, vendar bo vsaka neugodnost v sebi skrivala biser novih, boljših možnosti. Izkoristite ga, nikar se ne trudite vsega nadzorovati in vse se bo izvrstno končalo.

Veliko ljudi se bo za vedno poslovilo iz vašega življenja

To je razlog za praznovanje, ne za žalovanje. Zakon ravnovesja postavlja stvari na pravo mesto, končuje tisto, kar bi že moralo biti končano. Ničesar niste izgubili; prav je tako.

Ste samski?

Številnim se za obzorjem nasmiha nova ljubezen in Amorček že pridno lošči puščice.

Bodite zvesti sebi, ne igrajte osebe, ki niste vi. Le s pristnostjo boste pritegnili v svoje življenje osebo, ki bo z vami resonirala na enakih frekvencah. Ne pristajajte na nič, kar vam povzroča neugodje in odpor.

Resnično – niste se rodili, da bi živeli za kogarkoli drugega. Rodili ste se, da polno živite sebe in svoje življenje. Bodite to, kar ste!

Za vse, kar naredimo ali ne naredimo, plačamo ceno

Ne vztrajajte pri stvareh (tako pri osebnih kot pri poslovnih razmerjih), ki ne dajejo rezultatov. Bolj ko se jih boste oklepali, bolj boleče bodo posledice.

Počistite iz svojega življenja vse, kar niste vi, kar ni vaše, kar je odvečno.

Saj veste: za vse, kar naredimo ali ne naredimo, plačamo ceno. Le valute so različne. Plačujemo v denarju, s čustvi in z zdravjem.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...