Emily Enveritas
numerologija, NLP, coach

Taja Veroti

1000 Ljubljana

6 zahval     2023 ogledov

Kdo sem?

Emily Enveritas – Sem numerologinja ter mednarodno potrjena trenerka nevrolingvističnega programiranja in mojster coach. Na predavanjih, seminarjih in osebnih coachingih želim ljudem pomagati, da se izvijejo iz primeža omejujočih prepričanj in navad ter bolj polno in radostno zaživijo svoje življenje.

Certificirana NLP izobraževanja,  Ko obrodi sreča – celoletni seminar osebnostne rasti, seminarji in delavnice za dvig kvalitete življenja, numerološki coachingi za posameznike, pare in podjetja.

Telefon: 031/535 581

Lokacija: Ljubljana, Domžale

Email: emily.enveritas@gmail.com 

Spletni naslov: https://www.emilyenveritas.com/ 

Moje današnje poslanstvo je pomagati ljudem, ki so si tekom odraščanja prisvojili kup omejujočih prepričanj o lastni vrednosti in o možnostih, ki jih ponuja življenje. Pomagati ljudem, da najdejo čustveno svobodo in pridejo v stik s svojim bistvom. Da zaživijo bolj polno, bolj uspešno in bolj srečno življenje. 

Po osnovnem poklicu sem socialna delavka, vendar sem kmalu spoznala, da to ni moja pot. Dolgo let sem delala v vzgojnem zavodu z mladostniki, ki so jih zaradi vedenjske problematike izključili iz običajnih osnovnih šol. Tudi na tej poti se nisem našla, saj sem postala le kolesce v sistemu, s katerim se nisem strinjala. 

Ves ta čas pa je bila moja strast numerologija. Ta se mi je odkrivala skozi periodni sistem in skozi numerične kode. Numerični nizi delujejo kot kode, ki imajo svoje zakonitosti in v skladu z njimi ljudje živimo. Berem jih in svetujem, kaj bi bilo za posamezno osebo najbolje in kaj so teme s katerimi se bodo soočali. Ne pojasnjujem zgolj posameznega števila, vedno vidim celotni numerični kod. In edina to tudi poučujem. Numerologija mi je dala najbolj jasni vpogled v situacije in zakaj se ljudje vedejo tako kot se. 

Kasneje sem se še 4 leta izobraževala v nevrolingvistiki in sem danes mednarodno potrjena NLP trenerka ter mojster coach. Neprestano se dodatno izobražujem pri domačih in tujih trenerjih ter iščem učinkovite in čimbolj preproste načine, kako zbuditi ljudi, da prevzamejo odgovornost zase in iz položaja žrtve prestopijo v bolj ustvarjalno življenje. Moji numerološki coachingi so posebni prav zato, ker v njih prepletam vse svoje znanje. Ne vedežujem, berem njihove potenciale in želim zbuditi njihovo notranjo moč, da zaživijo bolj svobodno in bolj ustvarjalno življenje. 

Izvajam najrazličnejše seminarje, predavanja in delavnice po celi Sloveniji. Takšne enkratne, kot tudi vikend delavnice ter celoletne programe. Vodim certificirana NLP izobraževanja kot tudi svoj lastni avtorski program Ko pozvoni sreča, ki je nekakšen jagodni izbor vseh pristopov, metod in načinov, ki najhitreje pomagajo k izboljšanju življenja. 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Taja Veroti

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...