Milena Karanović

Če želiš biti opažen, moraš najprej opaziti sebe

3. september 2019    72 ogledov

Vsi hrepenimo po tem, da smo opaženi, da je naša vrednost na nek način potrjena. Eden naših največjih strahov je, da bi bili v življenju popolnoma prezrti, nevidni, ne bi dobili priznanja in da bi življenje teklo mimo nas.

Kaj pa sploh pomeni biti neopažen?

- Za nekoga biti neopažen pomeni, da ga drugi ne spoštujejo.

- Nekdo pa bo svojo neopaznost videl v tem, da drugi ne opazijo njegovih potreb, njegove stiske, njegove žalosti.

- Spet tretji bo menil, da je neopažen, ker okolica ne prepozna njegovih talentov, njegovega dela, njegovega potenciala..

A kljub tem strahovom pred lastno prezrtostjo pogosto spodbujamo prav to. Naše vsakodnevno delovanje je tisto, ki kaže, kako zelo mi sami pripomoremo k temu, da smo neopaženi, da so naše potrebe in potenciali prezrti.

Kako to počnemo?

Pomisli:

Kolikokrat dnevno prezreš potrebe svojega telesa - ko je utrujeno, ko potrebuje svež zrak, ko potrebuje tekočino, ker je že čisto dehidrirano?

Kolikokrat se ujameš, da deluješ na avtopilotu – se ne spomniš, kako si prišel od točke A do B, se ne spomniš kaj si jedel, ker si bil z mislimi čisto drugje?

✶ Kolikokrat preslišiš svoj notranji glas, svojo intuicijo in greš naravnost v izkušnjo, ki te na koncu rani?

Kolikokrat se primerjaš z drugimi in se postavljaš pod njih ali nad njih?

Kolikokrat obsodiš svoje obnašanje in svoje odločitve, ker si jih sprejel iz ugajanja, iz strahu, iz majhnosti?

Kolikokrat dnevno obsodiš svoje telo?

S tem, ko redno delujemo na način, ki je ignorantski in obsojajoč do nas, do naše poti in do našega telesa, postanemo neopazni in postanemo sami objekt obsojanja.

Življenje nam namreč da tisto, kar je naša vibracija. Če je naša vibracija ignoriranje sebe, naših potreb, naših potencialov, intuicije in telesa, potem bomo v življenju stalno deležni izkušenj, v katerih se bomo počutili prezrte in neopažene.

MI SMO ŽIVI MAGNET - KAR JE V NAS, JE ZUNAJ NAS. ✷

In zato bomo občutke prezrtosti, ki jih hranimo s svojim delovanjem, tudi bolj pogosto doživljali.

Kako lahko to spremenimo in kako nam program ZAVESTNA prisotnost – ZAVESTNA kreacija pri tem pomaga?

Ko pričnemo ustvarjati reden in ljubeč stik s sabo, s svojim telesom - ga poslušamo, kadar nam želi kaj sporočiti, ugotovimo, da nam življenje ponuja obilo možnosti in priložnosti, kako lahko še bolje poskrbimo zase. Na našo pot pridejo ljudje, ki jim je skrb zase prav tako pomembna in drug drugega spodbujamo v delovanju, ki nas podpira.

Ko se ukvarjamo s svojo potjo, namesto, da se ves čas ukvarjamo z drugimi in njihovimi zgodbami o uspehu, ugotovimo, da je prav naša edinstvenost tista, ki lahko ustvari našo zgodbo o uspehu. Večja, kot je naša povezanost z nami in z našo lastno modrostjo, bolj se to čuti. Ljudje nas opazijo in nas začnejo spoštovati.

A reden in ljubeč stik s sabo je potrebno vzpostaviti postopno in treba je biti vztrajen pri tem. Naše stare navade ignoriranja in obsojanja so bile zelo dolgo del našega življenja. To je potrebno razumeti in biti v tem procesu potrpežljiv.

Struktura programa je prilagojena temu procesu

Program ZAVESTNA prisotnost – ZAVESTNA kreacija je zato sestavljen iz 12 srečanj, na katerih bomo v prvem modulu vzpostavljali stik s sabo, s svojim dihom in telesom ter vadili ta stik in prisotnost, da nam bo oboje prešlo v navado.

Nato pa bomo na stiku s seboj v drugem modulu gradili zavedanje, kako zelo veliko moč imamo kot kreatorji svoje realnosti. Obsodbe bomo spreminjali v dovoljevanje, upor bomo spreminjali v pretok, znali bomo učinkovito uporabiti svoj energetski potencial v zasebnem in poklicnem življenju. Življenje se bo dogajalo za nas.

☀ Svojo neopaznost bomo spremenili v vidnost.

Zato, ker bomo znali opaziti sami sebe in delovati na načine, ki nas podpirajo. ☀

Ne zamudi priložnosti, da si lahko že letos ustvariš realnost, v kateri si viden, spoštovan in izpolnjen!

Info in prijava TUKAJ

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...