Renata ReaDana

December nosi val

1. december 2018    128 ogledov

Zdravo December,

Se spomniš novembra koliko obilja nam je prinesel? Kako obilno ozimnico smo pripravili za dneve počitka in druženja. Toliko obilja in še 2x več nam prinaša mesec december.

Obilje niso samo polne denarnice in velika darila. Obilje v srcu hvaležnost, nasmehov, toplih besed in čas zase in za vse, ki nas objemajo.

Pa saj veste, čas za družine in prijatelje je nekaj najlepšega in dragocenega, kar jim lahko podarimo. Objem in pozornost. Otrokom crkljanje, igro, pogovor, mir in harmonijo. Sodelavkam podarimo toplo besedo ali misel. Neznancu nasmeh.

December nas želi objeti v topel objem sreče, veselja in topline. Želi nas dati na val obilja, ki je globoko v nas samih in v tem času en drugemu z lahkoto podarimo toplo besedo in nasmeh.

V tem času se spomnimo tudi prijateljev, ki so se med letom "izgubil". Družina se sreča pod isto streho in v tem času se čarobno brišejo vse zamere. Srca se odprejo in utripajo drugačen ritem. Ritem, ki se ga spomnite tudi skozi naslednje leto.

Mesec obljub in zaobljub. Pišite svoje želje. Svoje ideje. Pišite svoje sanje. Presenečeni boste, kaj vse se skriva v naših srcih.

Crkljete sebe, svojo dušo, telo in misli. Zajadrajte na valu Hvaležnosti, Ljubezni, Sreče, Sproščenosti, Tolerance, Kreiranja, Sprejemanju, Darovanj in Uživanja....

Moto: Zdaj vem kako je ko Zaupam Življenju.
 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...