Jelka Klun

Določitev ugodnih osebnih smeri po FENG SHUI

piše: Jelka Klun
27. januar 2017    198 ogledov

DOLOČITEV UGODNIH IN NEUGODNIH OSEBNIH SMERI

PO METODI FENG SHUI

NJIHOVA KORIST IN UPORABA

 

Po metodi Feng Shui ima vsak človek štiri ugodne  in štiri neugodne osebne smeri. Vsaka smer nosi energijo določene kvalitete. Z uporabo ugodnih smeri pridobmo več življenske energije, ki bo podprla posamezno področje našega  življenja. Njihovo pozitivno energijo lahko uporabimo za dosego željenih rezultatov na področju odnosov, kariere, zdravja, učenja, samokultiviranja in  na duhovni poti.

Če želite v praksi tudi sami preveriti učinke vaših ugodnih smeri, potrebujete poleg informacije katere so vaše ugodne smeri, samo še kompas. In za začetek poskusite doseči pozitivne učinke s pravilno postavitvijo postelje, lego pisalne mize ali postavitvijo računalnika.

Na posameznem področju vam lahko koristijo vse štiri zvezde oz. vse štiri ugodne smeri, vendar so nekatere bolj primerne za vaše potrebe, zato najprej izberite tisto zvezdo , smer, ki jo trenutno najbolj potrebujete.

 Nosilke energij so zvezde, ki prinašajo uspeh in razcvet v karieri, odlično komunikacijo in dobre poslovne odnose ali odnose z nadrejenimi, zdravje,  romantične odnose, ki so lahko namenjeni poroki, magnetizmu, spolnosti ali harmoniji in medsebojnemu podpiranju. Njihovo pozitivno energijo lahko uporabimo tudi  za samokultiviranje in na poti duhovnega razvoja.

Pozitivni učinki pa vas lahko kasneje napeljejo  tudi k uporabi ugodnih smeri glede na položaj štedilnika, vhodnih vrat in drugih referenčnih točk BaZhai Feng Shui-ja.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...