Jelka Klun
svetovanje in proučevanje energijske matrice bivalnega prostora

ZAVOD VEČERNA ZARJA

CELOVŠKA 126
1000 Ljubljana

JELKA KLUN

040 203 928

jelkaklun@gmail.com

0 zahval     777 ogledov

Zavod se ukvarja s svetovanjem in proučevanjem energijske matrice bivalnega prostora in potencialov, ki jih nudi posameznikom. Raziskuje in pomaga tistim, ki ne zmorejo urediti svoje bivalne prostore, ne znajo odpraviti nereda, se ne morejo ločiti od stvari in ozavešča  kaj so glavne napake pospravljanja in glavna pravila, da v svojih bivalnih prostorih ustvarimo red. Z osebno asistenco ali  zasebnimi tečaji za eno osebo usposobi posameznika, da razume in ozavesti svoje napake pri ustvarjanju reda in se nauči ločiti od stvari, ki jih več ne potrebuje v svojem življenju.

Zavod s svojimi svetovalci izvaja energijska čiščenja prostorov s katerimi se iz prostorov odstrani zastalo, negativno energijo in dvigne vibracijo prostora tako, da prostor nudi več harmonije, zdravja, dobrega počutja in nove priložnosti v življenju. Kdor  želi ta postopek izvesti sam, se ga lahko nauči na delavnicah o umetnosti pospravljanja in energijskem čiščenju prostora.

Potencial posameznika zavod proučuje s kitajsko astrologijo zvezde severnice ZI WEI DOU SHU, ki preko natalne karte ponudi vpogled v potenciale ki jih posameznik dobi ob rojstvu in z izdelavo cikličnih desetletnih ali letnih kart določi tudi potenciale in pomankljivosti posameznega obdobja.

Z segmenti FENG SHUI-ja pomaga do večjega uspeha in priložnosti z določitvijo osebnih ugodnih smeri in z izračunom Časa Praznine tudi opozori posameznika kdaj ni najboljši čas za nove začetke.

Z izvedbo zvočnih gong dogodkov pa zavod pomaga k večji harmonizaciji tako bivalnega okolja kot boljšemu počutju posameznika.

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  ZAVOD VEČERNA ZARJA

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...