Romana Črček

Dovoljeno vam je živeti življenje na svoj način!

29. oktober 2017    305 ogledov

Si upate živeti življenje, kot si ga VI želite? Ali se raje podrejate drugim? Kaj pa vi? Kaj pa vaša sreča? Nista pomembni?

Sama raje živim sama, kot se podrejam drugim in zanikam sebe in svojo srečo. Ker sem spoznala, da je življenje minljivo ... ker se z danes na jutri lahko življenje drastično spremeni ... zato vas izzivam, da si DRZNITE živeti SVOJE življenje!!! DRZNITE si iti za svojimi sanjami in slediti svojemu srcu. Prenehajte ugajati drugim in začnite ugajati sebi!

Biti iskren s seboj, biti avtentičen v današnjem svetu je še vedno redkost. A vedno več ljudi se prebuja in spoznava, kaj je resnično in kaj ne. Kaj je tisto, kar si zares želijo in česa ne več. Odnosi, ki so zgrajeni na koristi, ne bodo zdržali dolgo. Še posebej tisti, kjer imate občutek, da vas ne vidijo ali slišijo. Kjer ste samo lutka v njihovih rokah, ko veste, da so z vami le zaradi lastne koristi. Ko ne upoštevajo vašega mnenja. Ko se nekdo že vnaprej odloči namesto vas. To je znak, da jim niste pomembni (vsaj ne na tak način, kot so oni vam). Zberite moč in pogum in se postavite zase. VI si zaslužite boljše odnose.

In ko pogledate na svoje življenje, ali opazite vzorec, ki se ponavlja? Opazite, da vas ljudje velikokrat izkoriščajo, izčrpavajo, manipulirajo v svojo korist? Pa ni pomembno, ali gre za partnerje, sodelavce, prijatelje ali poslovne partnerje. Težava ni v njih, temveč v vas! Vi v sebi nosite vzorec, da niste dovolj vredni, da niste dovolj dobri. Ali pa imate popačen vzorec ljubezni, ki ste ga ustvarili že v otroštvu. Ko prepoznate in ozavestite ta vzorec, ki vam ne koristi, se stvari lahko spremenijo. Ljudje v vašem življenju vam le odsevajo tisto, kar je znotraj vas. Poglobite se vase in spremenite to ... in spremenili se bodo tudi odnosi okoli vas! Drznite si soočiti se s svojimi strahovi. Boste videli, kako osvobajajoče je.

Vesolje vas že lep čas opozarja, da nekaj ne 'štima' v vašem življenju, odnosih ... Res potrebujete močan šok, da vas zbudi? Ali boste raje sami prej pogledali, kaj je vzrok za to? VI in samo VI imate moč, da to spremenite. Nihče drug nimate te moči namesto vas. Trenerji in svetovalci vam lahko le pomagamo ozavestiti, a za spremembo se morate odločiti sami!

Izzivam vas, da danes naredite nekaj zase! Ali spustite nekaj ali nekoga, mogoče spustite ego in popravite nekaj, kar obžalujete. Poglobite se vase in se soočite s svojimi strahovi ter prepoznajte vzorce. Verjemite, da je zelo osvobajajoče. Kar vam je namenjeno, tako ali tako ostane. Kar ne, pa je bolje, da gre prej kot kasneje, kajne?

In potem želim, da se z nečim nagradite. Podarite SEBI danes nekaj lepega. Lahko je to čas, masaža, karkoli, kar je vam pomembno! Ker si tudi VI zaslužite biti nagrajeni ... in najboljši način je, da se nagradite sami. :)

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...