Lu Ka

Kitajski super jasnovidni otroci

piše: Lu Ka
25. april 2021    10 ogledov

O tej temi sem govoril ┼że v svojih prej┼ínjih dveh knjigah The Flower of Life, vendar se mi zdi pomembno, da o njej spregovorim ┼íe enkrat tistim bralcem, ki teh knjig ne poznajo. Januarja 1985 sem v reviji Omni Magazine naletel na ─Źlanek, ki je govoril o kitajskih otrokih s posebnimi, parapsiholo┼íkimi sposobnosti. Ker cenim omenjeno revijo, sem ─Źlanek z zanimanjem prebral. O─Źitno je kitajska vlada zaprosila novinarje revije, naj pridejo in prou─Źijo nekaj izmed teh otrok. Predstavniki vlade so trdili, da ti otroci lahko vidijo z razli─Źnimi deli telesa, medtem ko imajo o─Źi zaprte.

Videti naj bi znali z ušesi, konico nosu, usti in v nekaterih primerih celo z jezikom, lasmi, pazduhami in stopali.

Leta 1974 so na Kitajskem odkrili prvega majhnega de─Źka, ki je znal ┬╗videti┬ź z u┼íesi. Ko so bile de─Źkove o─Źi zaprte in neprepustno zakrite, je ┼íe vedno lahko ┬╗videl┬ź, tako da je usmeril u┼íesa proti tistemu, kar je ┼żelel videti. S─Źasoma so odkrili ┼íe druge otroke, ve─Źinoma mlaj┼íe od ┼ítirinajst let, ki so znali videti z razli─Źnimi deli telesa.

Posnetke v nadaljevanju je z dovoljenjem star┼íev in otrok iz Kitajske pridobil Lu Ka na delavnicah Prebujanje razsvetljenega srca na Kitajskem. Posnetkov je sicer ┼íe veliko ve─Ź, a smo izbrali samo nekatere.

To odkritje je o─Źitno pritegnilo pozornost urednikov revije Omni Magazine in leta 1984 so poslali svojo raziskovalno ekipo na Kitajsko, da bi prou─Źila sposobnosti teh otrok. Kitajska vlada je dolo─Źila skupino otrok, ki naj bi jo testirala novinarska ekipa. Testi naj bi bili po navedbah ─Źlanka v reviji opravljeni zelo natan─Źno in previdno, kot da bi vsako potezo spremljala kitajska vlada, in tako, da je bila mo┼żnost prevare izklju─Źena. Pri enem izmed testov je raziskovalna ekipa po naklju─Źju izbrala eno izmed knjig, ki je bila na kupu med mnogimi drugimi. Iz te knjige je nekdo potem iztrgal naklju─Źno izbrano stran in jo takoj, preden bi jo utegnil kdo videti ali prebrati, zme─Źkal v papirnato ┼żogico. To so potem dali pod pazduho naklju─Źno izbranemu otroku. Vedno znova se je izkazalo, da so ti kitajski otroci znali natan─Źno prebrati vsako besedo s pome─Źkane strani. Kako je bilo to mogo─Źe? Za novinarje je to ostala uganka. Njihov edini komentar po opravljenih testih je bil, da gre zanesljivo za pojav, ki je resni─Źen in ni posledica zvija─Źe.

Vir: ┼Żiveti v Srcu, Drunvalo Melchizedek (2021, Zalo┼żba Vi┼íja Vibracija
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Teme:
Nalagam...