Renata Damiš

Duhovno vodstvo tedna (1. - 7. 7. 2024): zaupajte in skočite!

1. julij 2024    194 ogledov

Sporočilo tega tedna je ponovno zelo močno in podobno prejšnjemu, naši vodniki nas jasno pozivajo k sprejemanju življenjskih odločitev in pravijo, čas je za skok – popolni skok zaupanja. Tvegajte in uresničite svoje resnične srčne želje, sledite svoji viziji in svojim sanjam. 

Karte naznanjajo prihajajočo spremembo in odhode v popolnoma nove smeri

Osmica vode kaže, da je odločitev za odhod v drugo smer resda popolnoma v naših rokah, a energije tega tedna nas bodo dobesedno porinile k sprejemanju odločitev, ki so bolj v skladu z našim dušnim načrtom in našo dušno potjo. 

Ni več prostora za izgovore!

Naše duhovno vodstvo jasno sporoča, da ni več prostora za izgovore, odlašanje in zavlačevanje, ampak je čas, da prevzamemo odgovornost za svoje življenje in sprejmemo jasne odločitve, kajti to kar bomo povedali o naši poti zadnji dan svojega življenja tukaj, ali bomo od tukaj šli notranje izpolnjeni in srečni ali pa bomo čutili, da nismo opravili vsega kar smo si zadali,  je odvisno zgolj in samo od nas. Vodniki in angeli nam sicer vedno pomagajo in nas lahko kdaj malce tudi porinejo, a končna odločitev je vendarle popolnoma v domeni naše svobodne volje. In duhovni razvoj in prebujenje naše notranje svetlobe lahko izkusimo le če sledimo svoji usodi. 

Nekaj je izgubilo svoj čar ...

Osmica vode nakazuje, da so stvari, ki so nam včasih prinašale veselje in so nam nekoč nekaj pomenile,  zdaj morda izgubile svoj čar. Če te vrstice v tem tednu resonirajo z vami, potem vam vaše duhovno vodstvo jasno sporoča, da je čas, da izberete novo smer in novo pot, tako ki bo bolj v skladu z vami in vam bo prinesla več čustvenega zadovoljstva. Zavlačevanje vaših sanj, ki jih čutite v sebi ne bo odgnalo, a jih tudi ne bo pomagalo uresničiti. Neodločnost zaduši dušno strast in ubija življenjsko radost. Naše duhovno vodstvo jasno sporoča, ne skrbite, da se boste v življenju odločili kaj narobe. Ravno nasprotno, skrbi naj vas, če se sploh ne boste odločili in boste obtičali v življenju kjer ste trenutno. Kajti to bo tisto kar boste najbolj obžalovali svoj zadnji dan tukaj. 

Sprejmite torej odločitev, ki je potrebna, stopite iz svoje cone udobja in naredite odločen korak naprej v smeri k svojim željam in sanjam. Ko bo odločitev v vas res jasno sprejeta, jo bo vsa vesoljna energija v trenutku podprla in vrata se vam bodo na stežaj odprla. A za svojo odločitvijo morate stati z vsem svojim srcem. Kajti čudež je, veste, ravno to, da ste svojo misel naravnali na dokončanje nečesa. 

Sporočilo tega tedna: zaupajte  v usodo in skočite z vso močjo naravnost v sredino uresničevanja svojih sanj. Ne obotavljajte se in ne odlašajte niti sekunde več! To življenje, ki ga živite, je samo vaše.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...