Monika Radič

2 zlati orodji, s katerima si lahko pomagaš v teh norih časih

2. oktober 2020    1027 ogledov

Danes bi rada s teboj delila 2 orodji Access Consciousnessa, ki ti lahko v teh ‘norih časih’ še kako koristita. Zanimivi časi so, to vemo in čutimo vsi. Pa si lahko vsaj malo olajšamo naš vsakdan?

Lahko!

1. ZLATO orodje, ki ti lahko močno pomaga je vprašanje ”Komu to pripada?”

Se kdaj kar naenkrat počutiš čudno, pa ne veš zakaj?
Veš, da s teboj ni nič narobe, pa vseeno čutiš nek pritisk?
Se ti pojavljajo misli, čustva, omejujoča prepričanja, za ketere čutiš, da niso v skladu s teboj?

Potem to najverjetneje pomeni, da si prevzel/a nekaj kar ni tvoje in da s teboj ni nič narobe, le zaznavaš energije drugih. Kar 98% stvari zaznavamo iz okolice in le 2% živimo sebe. Dobra novica je, da se tega lahko osvobodiš zelo hitro in enostavno.

Samo postavi vprašanje ”Komu to pripada?”. Na vprašanje ne potrebuješ odgovarjati, niti o odgovoru razmišljati. Samo postavi vprašanje. Ponovi ga 10x ali 20x oz. kolikor je potrebno, da se čudnih občutkov osvobodiš. V kolikor si prevzel/a nekaj kar ni tvoje, bodo ti čudni občutki enostavno izginili. Ja, tako preprosto je. Če ne verjameš, poskusi. Lahko tudi izrečeš, naj se vse to vrne od koder je prišlo, z zavedanjem.

To orodje je v tem času še posebno uporabno in je pri meni vsak dan v uporabi. Vse te informacije, ki nas trenutno obkrožajo, strah in panika glede naše prihodnosti…vse to zaznavamo, četudi mi sami nismo v strahu. Kar naenkrat se zgodi, da se v to ujamemo tudi sami. Takrat se spomni na to orodje in ga uporabi.

2. ZLATO orodje je ‘zanimiv pogled’

V tej poplavi informacij, ki jih v tem času imamo in predvsem informacij, ki jih nimamo, je normalno, da se počutimo zmedeni. Ne vemo več kaj je res in kaj ni, kdo ima prav in kdo nima, kaj je dobro za nas in kaj ni.
V naši človeški naravi je, da vsemu skušamo pripisati nek pomen in vsemu želimo dati nek predznak. Dobro/slabo, prav/narobe, plus/minus. Odvisni smo od polarnosti, zato se kaj hitro ujamemo v sodbo.

Kaj če bi dopustili, da vse samo je? Da nič ni prav in da nič ni narobe? Da stvari samo so. Ko smo v tem dopuščanju, se osvobodimo sodb, ki jih imamo do sebe in do drugih. In ko nismo v sodbi, se naše zavedanje razširi. In svet v tem trenutku ne potrebuje še več sodb. Ljudje ne potrebujemo še več sodb. Še posebno zdaj je pomembno, da stopimo skupaj in da se ne razdvajamo.

Vsak od nas ima svoj pogled na vso trenutno situacijo. Dopustimo to. Ne sodimo in ne skušajmo drugim vsiliti naše resnice in naših pogledov. Ne sodimo pogledov drugih, če se z njimi ne strinjamo. Dopustimo, da noben pogled ni napačen ali pravilen, ampak le zanimiv. Ko situacijam ne dajemo predznakov, nismo v sodbi, ampak v dopuščanju različnih možnosti in spet se naše zavedanje razširi.

Zato, kadarkoli se znajdeš v situaciji z osebo, s katero si delita različne poglede, pomisli na to orodje. Ne skušaj zagovarjati svojih stališč, ne postavi se v bran, ne sodi o tem kdo ima prav in kdo ne, temveč le ozavesti, da je to le zanimiv pogled.

In kadar se zalotiš, da sodiš sebe ali svoje telo, si povej: ”Zanimivo, da tako mislim o sebi, zanimivo, da tako razmišljam, zanimivo, da mislim, da nisem dovolj vreden/a, sposoben/a, dober/a… zanimivo, zares zanimivo.” S tem orodjem sprostiš naboj energije, ki ga ustvari sodba in običajno ti na koncu vse skupaj postane smešno. Smeh pa je zdravilen v vsah pogledih.   Naj bo vse le zanimivo.

‌Access bars

Zgornji dve orodji, ki sem ju pravkar delila s teboj, sta del orodij Access Consciousnessa, ki je skupek različnih orodij in tehnik, ki nam omogočijo več zavedanja, da lahko živimo življenje, kot si ga želimo.

Ena od glavnih tehnik Access Consciousnessa, pa je Access bars, ki je znanstveno dokazana.

Barsi so točke na glavi, ki so povezane z različnimi življenjskimi področji (imamo točko za denar, zdravljenje, radost, žalost, telo, spolnost, staranje, komunikacijo itd.). Z nežnimi pritiski na te točke, se naši možgani prestavijo v theta možgansko valovanje in prične se raztapljanje vseh blokad, ki jih imamo v zvezi s temi življenjskimi področji. Misli, čustva, prepričanja, ki nas v življenju omejujejo, začnejo odpadati, naše zavedanje pa se začne širiti. Obda nas občutek, da lahko ustvarimo čisto vse, kar si zase želimo in prikažejo se nam možnosti, katerih prej nismo bili pripravljeni videti.

Če sta ti zgornji orodji blizu in če se je v tebi prebudil občutek, da je tu nekaj zate, te toplo vabim, da si prebereš več o barsih in se mi morda pridružiš na naslednji Access bars delavnici, ki bo v nedeljo, 18.10.

Na delavnici prejmeš veliko močnih orodij za osebnostno rast, pridobiš drugačen pogled na življenje, se naučiš izvajanja barsev in postaneš certificiran Access bars praktik. Barse nato lahko zaganjaš sebi, domačim, prijateljem in če želiš, tudi strankam.

V kolikor te barsi kličejo, a nimaš želje, da bi se tehnike naučil/a, pa seveda lahko kadarkoli prideš na tretma in se samo prepustiš mojim rokam.  ;)

Izjava udeleženke Access bars delavnice:

Monika živijoooo,

 

mantro uporabljam vsakodnevno, zjutraj in zvečer in moram reči, da se mi res dogajajo čudovite stvari. Vsak dan je tako lep. V tem času sem nekaj kolegicam naredila terapije in vse so res navdušene nad učinkom, jaz se pa tudi super sproščeno počutim po tem tretmaju.
Življenje res lahko poteka tako mirno, tudi v teh časih, kot smo trenutno, vse se mi zdi lahkotno, brez obsodb sebe ali koga drugega, brez predznakov-pozitivno ali negativno, ne obremenjujem se za stvari.
Moram reči, da je to res noro dobra tehnika za spreminjanje našega življenja.
Tvoja delavnica pa itak top!  :)

Pozdravček,
Natalija
 

Naj bo vse lahkotno in zanimivo. Prijazen pozdravček,

Monika

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...