Simona Vrhovec

Preprosti načini za DVIG VIBRACIJE

3. november 2020    1671 ogledov

Vse, kar obstaja v tem prostoru, ima svojo vibracijo. Ta vibracija se lahko spreminja, razlogov pa je več. Recimo utrujenost ali pa bolezen nižata naše energetsko polje. Tako smo precej bolj dovzetni tudi za vibracijsko nizka sporočila. Ali pa se na nas 'lepijo' t. i. čustveni vampirji. Morda pa tako le zaznavamo svet. Vsekakor imamo možnost, da vsak dan poskrbimo tudi za svojo vibracijo in tako kreiramo svojo realnost.

5 preprostih načinov za DVIG VIBRACIJE

Zapisala sem le nekaj res preprostih načinov, kako lahko to naredite:

1. LJUBEČA POZORNOST; tukaj imamo dve možnosti

Če le lahko, pošljemo ljubečo pozornost osebi, ob kateri čutimo, da oddaja nižjo vibracijo. Poskusimo najti sočutje do te osebe, saj deluje iz vzorcev ranjenosti, ki v resnici niso povezani z nami. Ali pa se tako dotika naših vzorcev ranjenosti in zato to tudi občutimo.

Vsekakor to naredimo iz sočutja in z najvišjim namenom. Če to ni mogoče (in včasih, vsaj v tistem trenutku, morda za nas to res ni mogoče in niti ne nujno), pa usmerimo pozornost le nase. Sebi podarimo ljubečo pozornost in dvignemo vibracijo.

Tako postanemo opazovalci situacije, a vseeno ne znižamo osebne vibracije. Navadno se tako spontano ljudje odmaknejo od vas, saj se ne morejo več 'zahakljati'.

2. KRISTALI; vsak kristal ima svoj namen in je podpora naši vibraciji

Toda istočasno kristali resonirajo tudi z našo vibracijo, zato je pomembno, da se skušamo mi približati energiji kristala. Kristale lahko postavimo po prostoru ali jih imamo v svoji bližini. Morda celo na sebi.

Kristale pa je seveda treba redno čistiti, ker opravljajo pomembno delo, in to je zaščita oziroma dvigovanje vibracije.

Predlagam vam, da kristale izberete glede na svojo namero in potem sledite intuiciji. Ja, obstaja dolg seznam kristalov, ki imajo določeno 'funkcijo', a ni nujno, da bodo resonirali z vami ali vašim namenom. Ker je namen dviga vibracije v poslovnem prostoru ali dvig vibracije v družini lahko nekaj popolnoma drugega. Na primer kristal apofilit. Je izredno nežen, meni pravljičen kristal in je terapevtski kamen za dušo. Pomaga na različnih nivojih, predvsem odstrani negativne, temne vzorce iz naše podzavesti.

3. ESENCA

Spomnimo se, da je vse energija, in tako tudi esenca, ki jo lahko poškropimo po prostoru ali okoli sebe. Poznamo različne esence in tudi te izbirajte glede na svoj namen.

Na trgu obstaja že kar nekaj esenc, ki jih lahko uporabite. In seveda je pomembno, da poskrbite tudi za prostor, v katerem ste. Prostor je namreč podaljšek vas. Različne rastline vas s svojo naravno močjo podprejo tudi pri tem. Recimo kadilna bosvelija, rožmarin, mira ...

In zelo pomembno je, da vam je vonj prijeten, ne pa da bežite od njega. To je čas, ko uživate, ko napolnite svoja čutila in seveda vonj s prijetno izkušnjo. In tudi to pomeni dvig vibracije.

4. MEDITACIJA

Meditacija absolutno dviguje našo vibracijo, ker opušča naše travmatične vzorce, spomine, izkušnje. Prazni, da se lahko potem napolnimo. Vabljeni na prakso (kraljevske) meditacije RAJA, ki je v posnetku TUKAJ. Seveda se lahko predate meditaciji dlje časa, a če boste vsak dan meditirali vsaj nekaj minut, boste sčasoma opazili, kako ostajate mirnejši v situacijah, ki so vas prej vznemirile.

5. DRUŽBA

Morda je to celo nekaj najbolj ključnega. Izogibajte se družbi, ki opravlja, ki v vsem vidi le negativno, ki je vedno slabe volje, ki je privoščljiva, zla ali ves čas v energiji žrtve. In absolutno se izogibajte tistim, ki vas ne podpirajo ali vas izkoriščajo oz. manipulirajo z vami.

Saj veste, ste v isti vibraciji družbe, s katero preživite svoj čas. In ne, ne boste jih spremenili. Razen če bodo to želeli sami. Lahko pa vas potegnejo v svoj vrtinec, ker se 'hranijo' z vašo energijo.

Dvigujte vibracijo in spoznali boste novo družbo. Zaupajte v to. In seveda to ne pomeni, da se odrečete kar vsem, ki jih poznate. Verjamem, da si marsikdo izmed njih želi vaše družbe tudi, ko boste prepevali mantre, meditirali, razmišljali bolj pozitivno. in če vas označijo, da ste čudni, ker to počnete ... Kaj še počnete z njimi? ;)

In seveda, bodite čim več v naravi, berite navdihujoča besedila, hranite se s skrbno pripravljeno rastlinsko hrano, napolnite srce s hvaležnostjo, pijte veliko vode, smejte se, uživajte življenje. In ljudem, ki so vaša lučka, to tudi povejte.

Kako se pa tebi zdi? 6
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Erna
  komentiral 8 mesec nazaj
Hvala
Sabina
  komentiral 8 mesec nazaj
Hvala, ker si.
Nix
  komentiral 8 mesec nazaj
Irena
  komentiral 8 mesec nazaj
Hvala za vašo pomoč in spodbudo.
Simona
  komentiral 8 mesec nazaj
Hvala, Boris :)
Boris
  komentiral 8 mesec nazaj
Odlične objave.Hvala za vašo spodbudo.
Nalagam...