Renata Damiš

Energijska napoved tedna (1. - 7. 4.): stopate v novo, vznemirljivo obdobje svojega življenja

28. marec 2024    439 ogledov

Sanjač nas v tem tednu poziva  naj se odpremo in se s popolnim zaupanjem podamo v neznano. Pojavijo se lahko nepričakovane priložnosti in obilje možnosti, da ustvarimo nekaj novega in čudovitega. 

Lahko, da se bomo začeli predano ukvarjati z novim projektom, se z zaupanjem podali v nov odnos ali pa bo naš »projekt« postal kar naš lastni razvoj in rast. Pojavijo se lahko nove ustvarjalne rešitve položajev, saj smo za teden, ki je pred nami dobili karto obetov in upanja. Karta, ki govori o tem, da je naše življenje nepopisan list, na katerem lahko ustvarimo karkoli. 

Sporočilo angelov:

To karto smo vam poslali zato, ker vstopate v novo, vznemirljivo obdobje svojega življenja. Pomembno je, da verjamete vase in verjamete v ugodne izzide in razplete. In ja ti so možni. V tem tednu bi lahko uspelo. Zdaj morate z zaupanjem stopiti na pot uresničenja svojih želja in aktivno sodelovati pri njihovem udejanjanju. 

Sledite svojemu notranjemu vodstvu, vendar bodite hkrati odprti za sporočila od zunaj, ki vam bodo namigovala v katero smer bi bilo dobro zaviti ali bodo pripovedovala o podrobnostih, ki jih pa bo vendarle potrebno opraviti. Naj vas ne zadržuje strah pri napredovanju ali strah pred negativnim izzidom situacij. Sanjača spremlja sonce, pes kot simbol zvestobe ter sreča. 

Nekaterim bi zaupanje lahko nihalo, spet drugi bi na takšen ali drugačen način lahko uveljavljali svojo neodvisnost.  Ustvarjalne rešitve in nepričakovane priložnosti ter razpleti situacij. Povečana potreba po optimističnem odnosu do izzivov, bodisi poslovnih bodisi ljubezenskih. 

Sanjač nam sporoča, da je mogoče čisto vse, če si le to dovolimo in zaupamo

V tem tednu je priporočljivo tudi povezovanje z vašo dušo, saj so vsi odgovori zapisani v njej. Pojavijo se lahko dogodki ali situacije, v katerih bi lahko uresničili svoj namen, ki ste si ga zadali že pred rojstvom, zato si pred njimi ne zapirajte vrat.

Zvočna kopel - sidranje harmoničnega in božanskega partnerstva

Mnogi izmed vas hrepenite po globokem, povezanem, predanem in harmoničnem, nekateri tudi po božanskem - svetem partnerstvu oz. odnosu. A da takšno takšno osebo in takšno partnerstvo sploh lahko pritegnemo v naše življenje, moramo biti zares pripravljeni, hkrati pa moramo spustiti vse stare omejujoče vzorce, ki nas zadržujejo v naših osebnih in kolektivnih prepričanjih, da je bolje biti sam, da za življenje v dvoje nismo, da odnosi zaradi preteklih negativnih izkušenj za nas niso in ne morejo biti lepi, da zanje ni pravi čas ali da preprosto to ni mogoče.

Vabljeni na globoko zvočno sprostitev in meditacijo priklica in sidranja harmoničnega in božanskega partnerstva s tibetanskimi posodami in ostalimi holističnimi glasbili, kjer se bomo s pomočjo glasbil posvetili prav temu.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:


Zvočna kopel - sidranje harmoničnega in božanskega partnerstva, 21. aprila

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...