Renata Damiš

Energijska napoved tedna (12. - 18. 2. 2024)

piše: Renata Damiš
12. februar 2024    304 ogledov

Nakazujejo se spremembe zvez, partnerstev, odnosov, prijateljstev, zaposlitve, projektov, poti. Nekaj v na┼íi notranjosti se spreminja. V kolikor ste bili do sedaj razo─Źarani zaradi kak┼ínih odpovedi, premestitev, morda prekinitve nekaterih odnosov zaradi umika oz. zavra─Źanja dolo─Źenih oseb, bodo ta ─Źustva sedaj po─Źasi zbledela.

Lahko bi pri┼ílo tudi do spremembe ─Źustev v obstoje─Źih odnosih. Ka┼żejo se spremembe, ┼żelje in premiki naprej v prihodnost, k novemu in drugemu.

Nekaj, kar nas je zanimalo, izgublja svoj ─Źar

Nekaj kar nas je zanimalo neko─Ź, je izgubilo ves svoj ─Źar, pomikamo se v iskanje ve─Źje pomembnosti, k iskanju nam bolj sorodnih ljudi ali k iskanju ve─Źjih, lep┼íih, bolj┼íih nagrad.

Spoznali bomo svojo vrednost, svojo mo─Ź in svojo energijo preusmerili v tiste ljudi, ki si ┼żelijo na┼íe dru┼żbe, ki nas cenijo ali preobrnili svojo pozornost k tistim situacijam, ki nam bodo prinesle ve─Ź zadovoljstva.

Morda smo koga neupravi─Źeno postavili na piedestal, ta oseba pa tega ni cenila ali nam tega ni vra─Źala v enaki meri kot mi njej. Morda smo si dru┼żbe nekoga ┼żeleli bolj kot si je ta oseba ┼żelela nas.

Morda smo si v preteklosti ┼żeleli dolo─Źenega napredovanja ali spremembe zaposlitve, sedaj pa ugotavljamo, da nam ta pot ne prina┼ía ve─Ź tak┼ínega zadovoljstva kot nam je v preteklosti.

Energije razo─Źaranj in zavrnitev se obra─Źajo

Te osebe in situacije se bodo neko─Ź po dolo─Źenih lastnih spoznanjih ┼íe vrnile nazaj k nam oz. bodo na lastni ko┼żi izkusile podobne lekcije kot smo jih do┼żiveli mi, saj v vesolju obstaja zakon ravnovesja in karme.

A v tem tednu bo za nekatere odnose, prijateljstva, projekte ali poti postalo prepozno, saj bomo spustili nadzor nad njimi in jih brez ob┼żalovanj poslali tja, kamor slu┼żijo - ┬áv preteklost in v svetlobo.

Spoznali bomo, da tisto kar nas je v preteklosti izpolnjevalo, nima ve─Ź tak┼íne vrednosti, kot smo temu pripisovali neko─Ź. ┬á

Lahko da bomo v sebi ─Źutili dolo─Źeno praznino, ki je ob razo─Źaranjih, ┬á┼żivljenjskih spremembah, spoznanju ter priznanju resnice, normalna.

Spremembe niso vedno najla┼żje, a ┬ávesolje nam sporo─Źa, da ne smemo obupati. Karte, ki smo jih dobili za ta teden, sporo─Źajo, da nas v prihodnosti ─Źakajo ─Źudovite nove ideje, prilo┼żnosti in navdihi. Svojo pozornost v trenutkih praznine usmerimo v novo, ki je tik na obzorju.

Kaj pa ti praviš? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj ra─Źun 3 ┼żarke (za tvoj 1. komentar)!
Blue Violet Soul
  komentiral 1 teden nazaj
Prav to je to kar se je moralo zgoditi. Hvala za sporo─Źilo. Ob pravem ─Źasu.
Teme:
Nalagam...