Romana Močnik

Bolezen pomeni, da naša energija ne teče

18. marec 2018    1737 ogledov

Energija ustvarja vse. Tudi naše misli in čustva so energija. To je samo razlika v resonanci, ki nam daje iluzijo snovi. Moč energijskega zdravljenja pa je, da jo lahko prenesemo na vsakogar, kjerkoli na svetu.

Zakaj je pretok naše energije moten?

Obstaja veliko dejavnikov, ki lahko degradirajo naše biopolje, vključno s toksini, ki jih vsak dan prejmemo iz onesnaženega zraka in hrane, ki nam energijo hrani. Prav tako so močni motilci našega energijskega pretoka paraziti, kronične virusne okužbe, kirurški posegi, cepljenja, čustvene travme, napačne energije in negativni miselni vzorci. Zlasti pa zastala čustva, pretekle izkušnje in vzorci mišljenja prispevajo k motenju našega energetskega toka precej bolj, kot se zavedamo. Pogosti so tudi negativni vzorci energije, preneseni z ene generacije na drugo.

V zgodnjem življenju začnemo zbirati informacije, ki določajo naše programiranje. K temu programiranju bodo prispevali predvsem genski, socialni in kulturni vidiki naših življenj. Z leti se te slike in programi, ki jih zbiramo skozi otroštvo, začnejo manifestirati in izražati skozi energijo. Podatke hranimo v naših subtilnih energetskih sistemih, v katerih pa se ta energija premika skozi naše čakre in meridiane. Slike ali programi bodo ostali tam, vse dokler se ne bomo začeli zavedati, da smo predvsem sami ustvarjalci bodisi pozitivne ali negativne energije, ki jo oblikujemo skozi svoje izkušnje in prepričanja.

Energijski sistemi telesa (avre, čakre in meridiani) so energetsko povezani z našimi telesnimi organi, žlezami in telesnimi sistemi. Ko je energija, ki se prenaša v te telesne sisteme, motena, se telesni organi in sistemi ne zmorejo več zadostno braniti pred boleznimi in poškodbami. Naša odpornost pade na različnih ravneh.

Zdravje naših energetskih sistemov ali biopolja pa določa naše duševno, čustveno in duhovno počutje. Če so naši energetski sistemi moteni ali blokirani, postanemo utrujeni in izčrpani in se nismo več sposobni braniti, kar pa se hitro pokaže skozi čustveno in fizično počutje. V daljšem obdobju pa to vodi do oslabljenega zdravja. Če bo naše biopolje jasno in uravnoteženo, bomo veliko lažje reševali in razumeli stresne situacije.

Energijsko zdravljenje olajša in skrajša proces usklajevanja in čiščenja blokad v biopolju. Telo se zato lahko premakne na optimalno ravnovesje in se ozdravi. Z delom z energetskimi sistemi lahko dostopamo do vseh nivojev našega obstoja, da bi spodbudili večdimenzionalno zdravljenje.

Bolezen pomeni, da naša energija ne teče

Bolezen  je stresna reakcija in način našega telesa, da nam pove, da naša energija ne poteka skladno, da nekaj v naših življenjih ne deluje. Neuravnoteženosti se odražajo v biopolju in jih pogosto vidimo, še preden se manifestirajo v fizično telo. Če ne upoštevamo začetnih sporočil, bodo opozorila postala hujša, vse dokler ne bomo ukrepali. Naše fizično telo je najbolj neverjeten barometer za naše čustveno zdravje. Ne pozabite, če ne boste pozorni, boste plačali z bolečino. Bodisi fizično, čustveno ali pa vsaj finančno. Negativna čustva blokirajo pretok energije v telesu. Energija se mora pretakati, da se ohrani optimalno zdravje, fizično, čustveno in duševno.

Ker je vsak edinstven, bomo za delo uporabili različne metode. Naš namen je priti do osnovnega vzroka neravnovesja in ga očistiti v več dimenzijah. Včasih lahko pomaga že uspešna komunikacija z vašim vodnikom ali višjim jazom.

Energijsko zdravljenje nam lahko pomaga, da očistimo blokade skozi nevidne dimenzije za možno neposredno in takojšnje ozdravljenje, ter podpira naša prizadevanja za celovit pristop k zdravju. 

Zdravljenje pa se bo začelo šele na točki, ko bomo sposobni začeti iz našega življenja odpuščati in spuščati vse tisto, kar nismo mi. Ko bomo iz življenja umaknili vse, kar nas zadržuje in nas ovira na tej poti, vsa prepričanja in vsa pričakovanja, ter ponovno postali to, kar smo in kar je naš namen in naš cilj.

Kako se pa tebi zdi? 3
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Ivanka
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala za nasvet
MARINA MARIJA
  komentiral 2 leto nazaj
Enako
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala, ampak še vedno ne vem, kako priti do tega stanja.
Nalagam...