Jelka Klun

Feng shui - čas praznine

piše: Jelka Klun
27. januar 2017    92 ogledov

Ali imate kdaj občutek, da se nobena stvar ne premakne, da nič ne gre tako kot bi želeli pa če se še tako trudite. Razmišljate kaj je z vami narobe in ne razumete, zakaj se včasih vse uspešno izide in skoraj brez truda, drugič pa ste popolnoma neuspešni.

Če se trudite in vlagate dovolj energije, pa ni uspeha, ste lahko v obdobju PRAZNINE. Vsak izmed nas ima določeno letno obdobje, mesečno in urno obdobje, ki se imenuje čas Praznine in se določa glede na vaš rojstni datum.

Vsi imamo izkušnje, da imamo bolj aktivna in manj aktivna ali celo pasivna obdobja. Pasivno obdobje imenujemo  ČAS PRAZNINE.

To ni čas za ugoden nov začetek (selitev, menjava službe, nakup nepremičnine, začetek novih projektov...), saj pri teh dejavnostih potrebujemo vzpodbudo  aktivnih energij, da bi stvari dobro stekle. Podpornih energij  v tem obdobju nimamo, zato se stvari ne obrnejo tako kot bi si želeli ali pa imamo pri tem zelo veliko težav. Če hočemo stvari na vsak način speljati, moramo vložiti veliko več energije kot je normalno potrebno.

Čas praznine je namenjen predvsem dokončevanju tistega, kar smo v preteklih letih pričeli in uživanju sadov preteklega aktivnega obdobja.  Uspešno in z lahkoto zaključujemo prej začete projekte, zato je to dober čas za končanje študija, zaključek gradnje, končanje kakega dela ali odnosa, za odhod v pokoj, pa tudi sodni spori in ločitve se v tem obdobju z lahkoto speljejo. To je tudi dober čas za čiščenje in pospravljanje.

Če poznate svoj čas praznine se lahko v tem obdobju pripravite, da se aktivirate na področjih, ki jih podpirajo energije tega časa (zaključevanje) in si s tem prihranite mnogo truda in razočaranja ter slabe volje.

Čas praznine traja dve zaporedni leti na vsakih 12 let, dva zaporedna meseca v vsakem letu in dve uri vsak dan.

Če želite izvedeti svoj čas praznine,  se javite na jelkaklun@gmail.com. ZAVOD VEČERNA ZARJA

 

 

 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...