Karmen Plavčak

Tedenski intuitivni namig: izrazite se, izpostavite se! Pretočnost vam prinaša obilje.

24. november 2019    396 ogledov

Prihajoči teden bodo razvijale bolj impulzivne, hitre, bolj miselne energije. Prav bo, če se boste odprli bolj živahnemu, kreativnemu, strastnemu, veselemu načinu delovanja. Občutili boste veliko mero občutljivosti. Za svojo čustveno naravo pa boste morali poiskati ravnovesje, harmonijo.

Čutili boste trenje energij, ki vas bodo potiskale v strog red in disciplino, kar vas bo sililo k temu, da se morate kar naprej truditi, da dosežete rezultate, cilje. Po drugi strani vas bo navdihovala intuicija, ki ji boste zlahka prisluhnili, le priporočljivo bo, da uporabite tudi razum, saj bodo tako energije v tednu, ki je pred vami, tekle veliko lahkotneje. Dobra mera reda, vztrajnosti in discipline pripomore, da svoj vsakdan sprejmete, kajti ozavestili ste že ogromno in prav dobro veste, da morate spremembo tudi narediti. Energije vas namreč pridno vodijo k novemu koraku.

Zaupajte si, da je zdaj pravi čas, da naredite korenito spremebno. Pa tudi če je to za zdaj le v miselnosti. Sledite sebi in se izrazite, na kateremkoli področju, najdite svobodo, po kateri hrepenite. Teden je namenjen temu, da se izrazite, da se izpostavite. Morda boste potrebovali dober nasvet, nekoga, ki ima na področju, na katero stopate, dolgoletne izkušnje.

Energije vam prinašajo obilje na vseh področjih

Odprite se darovom, talentom, ki so vam dani. Prepričana sem, da ima vsak svojega pristnega. Priložnosti, ideje s pridom izkoristite, saj vas energije vodijo k ravnovesju, ki ga iščete. Zagotovo so nekatere situacije značaja iz preteklih življenj. Do vas so prišle z namenom, da se energij spomnite in ravnate drugače, tako kot vam narekuje vaše življenjsko poslanstvo. Prišel je čas, ko imate svobodo, da se odločite drugače, kot ste se v preteklosti ali v 'preteklem' življenju.

Sprejmite odločitev, da tokrat naredite drugače!

Kadar imate občutek, ki vas spominja na dogodke, ki so se vam že zgodili v tem ali prejšnjem življenju, je prav, da globoko vdihnete in izdihnete. Imate svobodo, da se odločite. Odločitev naj bo tokrat drugačna, naj bo prava, da ne ponovite iste 'napake'. Preteklost je z razlogom preteklost, saj vam je prinesla neprecenljivo izkušnjo. Nesmiselno je preteklost venomer ponavljati.

Se vam ne zdi, da je lahko dolgočasna? Na tej točki ste lahko prepričani, da ste pred vrati odločitve z namenom, da za svoj vsakdan poskrbite in ga skreirate prav vi. Dobro že poznate stavek, da nihče ne bo namesto vas naredil popolnoma nič. Nasveti soo dragoceni le, če jih upoštevate. Zato spoznajte v prvi vrsti sebe, kdo v resnici sploh ste, in potem izhajajte ter živite življenje iz sebe. Ne živite preteklosti, ne živite življenja, ki si ga ne želite oz. v katerem se ne počutite svobodno.

Bodite odprti za nove začetke!

Ker vas bodo v tem tednu energije intenzivno opominjale in spodbujale, da se izrazite in da zagovarjate svojo resnico, se boste zavedli, da ste na pravi poti. Da so tla pod vašimi nogami čvrsta in da lahko brez skrbi gradite svoj vsakdan bolj svobodno. Bodite kreativni na vseh področjih, osvobodite se zastarelih miselnosti in sistema, ki vam ne ponuja novosti in potencialnih rešitev.

Živite v vsakdanjiku, kjer je informacij na pretek, od vas samih pa je odvisno, koliko ste pripravljeni življenje živeti in se predati svojemu poslanstvu. Morda je vaše poslanstvo materinstvo, očetovstvo, morda podjetništvo, morda vam je dana umetniška pot ali pa pot zdravnika, terapevta, odvetnika, učitelja, karkoli. Zagotovo se najdete v eni izmed vlog in prepričana sem, da jo lahko živite strastno. Zato vztrajajte in bodite svobodni. Kajti v današnjem času vam je svoboda resnično dana z namenom.

Sodelujte in sklepajte kompromise

Zaupanje v svoje občutke in razumno ravnanje z intuicijo vas spodbuja, da zastavite izjemne načrte in uresničite svoje sanje. Načrtovanje prihodnosti je smiselno, saj le tako lahko dosežete zastavljene cilje. Uresničujte cilje, ki si jih zastavite svobodno. Naj ti ne bodo plod misli nekoga drugega, saj posledično ne morete začutiti te ustvarjalne energije in priložnosti.

Ustvarite si čvrste temelje, da jih 'neurje', ki nehote zajadra v vaš vsakdanjik, ne podre. Vzemite si čas, da prevrednotite svoje življenje in se resnično odločite, kaj sploh želite. Ne živite ga tja v en dan. Lahko se predajate toku, še lepše je v skladu s tokom življenja uresničevati svoje načrte. Povežite se z ljudmi, za katere čutite, da gledajo v isto smer oz. da stremijo k svobodnemu življenju. Ne oklepajte se preteklosti, spustite jo, dano vam je. Pomislite, ali ste vse to zapisali v dušno pogodbo. Čustvene situacije vas osvobajajo in vodijo v novo resničnost. Zaupajte vase, postavite jasne meje in sklenite dobre kompromise. Bodite srčni, strastni, ustvarjalni v svojem življenju. S tem ko skrbite za druge, ne naredite kaj dosti. Živite življenje in bodite vzor tistim, ki si želijo izkusiti to svobodo.

Ohranjajte čustveno pretočnost

Energije v tem tednu prinašajo veliko čustvene impulzivnosti, ki bo do neke mere za nekatere posameznike zdrava, saj se boste le tako lahko premaknili naprej. Včasih posameznik potrebuje navdušenost, dobro idejo, sprostitev, da se sploh zave svojega vsakdana. Ta vsakdanjik je lahko precej monoton za nekatere, po drugi strani pa preveč impulziven in poln dogajanja. Vsak zase bi moral znati preceniti, kako ohraniti čustveno pretočnost, saj ozaveščanje čustev in posledično sprejemanje odpira popolnoma novo dimenzijo vsakdanjika, ki si ga želite.

Čustveno pretočnost je mogoče ustvarjati, še posebej če imate navdih, voljo in entuziazem, da si nekaj resnično želite uresničiti. Seveda pa vas v življenju obiščejo situacije, ki vas na neki način dajo v navidezno mirovanje. Navadno so to izgube v življenju, ki so velikokrat potrebne, še posebno s karmičnega vidika, da sploh lahko izberete možnost za prekinitev takšnega čustvovanja.

Velikokrat negativna čustva nastopijo, kadar se 'napačno' odločimo, kadar se odločimo za situacijo, ki smo jo že večkrat ponovili. In žal iz nje nikoli ne izplujemo. S te točke se lahko premaknemo. Potrebujemo dovolj poguma, samozavesti in vztrajnosti, da se prebijemo. Sprejemanje situacij, ki vsakemu prinesejo določen zalogaj čustvene energije, ki jo mora uravnovesiti, je resnično neprecenljivo. Izkušnje, pridobljene v takšnih situacijah, prinesejo neprecenljivo količino obilja, ki ga upravičeno vse bolj pričakujete. Zato nikoli ne obupajte. Spopadite se z občutki, ki vam jih odražajo bližnji, tako sorodniki in družinski člani kot prijatelji in sodelavci. Vzemite si čas in postavite pod drobnogled odnose, ki vam prinašajo neprecenljiva dušna učenja. Občutki so vam v vašem vsakdanjiku dani, da lahko s pomočjo misli manifestirate. Zato dobro poglejte vase in spremenite svojo mislenost do te mere, da boste lahko v svoj vsakdanjik privlačili veliko bolj pozitivne in obilja polne situacije.

Naj vas navdihujejo strast, entuziazem in pogum ter obdaja samozavest, da se z več lahkotnosti osvobodite preteklosti. Vsakdanjik pa naj prinaša obilje in priložnosti, da najdete ravnovesje, strast in srčnost ter sledite resnici srca. Odločite se in živite svoje življenje danes.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...