Renata ReaDana

Kaj nam angeli šepetajo za avgust?

26. julij 2016    404 ogledov

Avgust je mesec odpuščanja.

V juliju smo čistili in se poslavljali od vsega, česar ne potrebujemo. Ostala pa so sidra in demoni, od katerih smo še odvisni in tvorijo našo cono udobja, iz katere težko izstopimo.

Zato se bomo v avgustu soočili s svojimi demoni in strahovi. Spoznavali svojo temno plat. Svojo jezo in zavist. In si odpustili.

Odpustili si bomo in se sprejeli točno takšne, kot smo. Z molitvijo bomo prosili za odpuščanje sebi. Za vodstvo po poti odpuščanja in rezanja sidra, ki nas ovira. Odpuščanje sebi je najtežje in pomembno, ker se s tem osvobodimo občutka krivde in občutka, da nismo v danem trenutku naredili najboljše, kar se je dalo.

Pa smo. Vedno v danem trenutku naredimo toliko, kot je treba in prav.

Odpustili bomo zasvojenosti in potrebo po več. Strast v nas samih se bo umirila in vračala se bo preteklost, ki nas je 'zapustila' zaradi naših demonov (naša igrivost, sproščenost, mir ...). V svojem vsakdanu uporabljajte besede Žal mi je, Oprosti mi, Ljubim te in Hvala ti.

Angeli so z vami in vam s svojo prisotnostjo blažijo vsak udarec ali čustveni izbruh. Prosite jih za pomoč in vodstvo. Nekateri boste začutili njihovo roko na svojih ramenih ali besedo v ušesih, mislih ali sanjah.

Sledimo vodstvu na pot odpuščanja.

Objem,

Renata ReaDana

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...