Renata ReaDana

Kaj nam šepetajo angeli za oktober?

28. september 2016    1903 ogledov

Pred nami je mesec akcije in obenem čas soočanja samih s seboj. Jesen se prebuja, listje odpada in zemlja se odpravlja k počitku. Energija nas bo peljala v smer akcije, da poberemo plodove svojega dela in nagrade. Sliši se omamno in preprosto, a nastopil bo tudi trenutek, ko se bomo vprašali: “Mi sploh pripada?” 

Porajale se nam bodo nove ideje. V življenje prihajajo novi dogodki in ljudje. V tem obdobju vam bodo na področju osebne rasti v pomoč šolanja in izobraževanja. 

Na področju ljubezni se odpirajo vrata novim osebam, ki že nekaj časa želijo biti del našega življenja. Razmerja gredo na višjo raven. Zelo pomembno je, da stojite za svojimi besedami oz. dejanji in tako se bo energija odvijala v vašo smer.

Angeli sporočajo: Pazimo na vas, vas vodimo in ščitimo pred spremembami.

Soočanje s samim seboj prinaša ozaveščanje svojih strahov in slovo od njih. Preteklost pustimo v preteklosti in si dovolimo biti sami svoji v sedanjem trenutku. Pri tem vam lahko pomagata nadangel Haniein, ki ga pokličite pred razgovorom za novo delovno mesto ali pred prvim zmenkom, in nadangel Raguel, ki ga pokličite vsakič, ko potrebujete mirne živce pri komunikaciji z drugimi ljudmi. Izvrstno vam bo služil, če ga boste poklicali pred sestanki, poslovnimi dogovori, družinskimi srečanji ali javnimi nastopi.

Molitev za prihajajoči mesec

Sprejemam spremembe in odpuščam vse, kar ni v skladu z menoj.

 

Kaj pa ti praviš? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Nataša
  komentiral 4 leto nazaj
☺<3❤
Teme:
Nalagam...