Mojca Gotlib

Kaj je osnova za dober odnos s partnerjem (+ BREZPLAČNA meditacija za ljubeč partnerski odnos)

piše: Mojca Gotlib
4. maj 2020    736 ogledov

Partnerski odnos je eno najpomembnejših področij v našem življenju, in ko imaš izpolnjujoč in ljubeč partnerski odnos, se veliko lažje soočaš z vsemi izzivi in si v življenju uspešnejša.

Kaj pa je osnova za ljubeč odnos s partnerjem in kako ga ustvariti?

Vsak odnos se začne pri tebi in s tem, ko ti skrbiš za dober in ljubeč odnos s seboj, skrbiš za prav tak odnos z vsemi ljudmi, predvsem pa s svojim partnerjem.

Tvoj odnos do sebe je ključ za dober partnerski odnos.

Pri svojem delu vedno znova srečujem ženske, ki nimajo dobrega odnosa do sebe in hkrati hrepenijo po ljubečem partnerskem odnosu. Odločila sem se, da posnamem in podarim meditacijo, ki bo v veliko pomoč pri tem.

Si tudi ti ena od njih? Meditacija je ustvarjena prav zate!

V meditaciji si vodena v bolj ljubeč odnos do sebe. Začela boš bolj čutiti in vedno bolj ljubiti sebe. S tem se bo hkrati spreminjal in začel cveteti tudi tvoj odnos s partnerjem.

Ti si ključ, ti si osnova za vse in v meditaciji si vodena v svoje globine, tja, kamor si zakopala in odmaknila sebe in svoje potrebe. Veliko svojih potreb si umaknila ali prezrla, ker si dala prednost drugim.

S pomočjo meditacije se boš začela zavedati, kako nujno potrebno je, da začneš skrbeti zase. Začela boš prepoznavati svoje resnične, iskrene in srčne želje in našla boš pot, da vse to sebi daš. S tem boš močno okrepila odnos s seboj in s partnerjem.

Zmotno je, če misliš, da boš s tem, ko boš bolje poskrbela zase, slabo vplivala na partnerski odnos. Ravno nasprotno se bo zgodilo. Bolj ko boš skrbela zase in svoje potrebe, bolj boš negovala vajin odnos.

Partnerski odnos bo zacvetel, ko boš zacvetela ti.

Meditacija za ljubeč partnerski odnos te čaka TUKAJ .

Kaj pa ti praviš? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Tina
  komentiral 2 leto nazaj
Nalagam...