Emily  Enveritas

Kaj prinaša mesec junij?

31. maj 2017    3526 ogledov

Ljudem, ki so sami, bo ta mesec samota še težje padala na srce. Še več bolečine boste občutili v navideznih, vendar praznih razmerjih. Hrepeneli boste po ljubezni, po bližini, po sorodni duši. To se vam ne bo dogajalo, ker bi vas usoda želela kaznovati, temveč zato, da vas spodbudi k novemu delovanju, k pogumu in k aktivnosti.

To je čas, ko bomo marsikatero razmerje zagledali v novi luči

Najpomembnejši bodo odnosi, tako s starši, sorojenci, otroki, zakonskim ali zunajzakonskim partnerjem, prijatelji, sodelavci …, ter naše doživljanje sebe v teh odnosih.

Sem v tem razmerju lahko resnično to, kar sem? Kdo mi je resnično blizu in ob kom se počutim dobro? Ali morda vztrajam v tem odnosu, ker se bojim samote, nepredvidenih posledic, maščevanja ...?

Hja, še na vrtu sadimo skupaj rastline, ki se podpirajo ...

Zakaj ne bi tega počeli tudi v odnosih? Več se družite s tistimi, ob katerih žarite. S tistimi, ki v vas prebujajo in spodbujajo vaše darove, ustvarjalnost in pogum. Prekinite druženje z ljudmi, ki vam jemljejo energijo, ali ga vsaj omejite na minimum. Ne glede na to, kdo so te osebe.

Koliko si upate biti zvesti sami sebi?

V juniju boste jasno zagledali sebe v teh odnosih in to, koliko upate biti zvesti sebi. Ne dovolite, da zaradi kogarkoli drugega izgubite sebe. Saj veste: brez svobode ni ljubezni. Svobode pa ni brez poguma.

Junij - mesec transformacije

Junij se skupaj z julijem in avgustom povezuje v nekakšno transformacijsko obdobje tega leta. Ker je leto namenjeno novim začetkom, ambicijam in odnosom, nam v teh treh mesecih usoda pomaga videti za zakulisje – v senčno stran stvari, ki je navadno skrita. Kaj bomo s temi spoznanji naredili, pa je naša svobodna odločitev.

To je tudi odličen čas za popravilo in adaptacijo doma

Nameravate menjati kurjavo, električno napeljavo, vodovodne cevi? Očistiti bojler, zamenjati štedilnik ali okna? Naredite to. Takšna oblika čiščenja in nege se vam bo bogato obrestovala in v prihodnje lahko prihranite marsikateri evro.

Veliko dobrega boste storili zase, če se boste družili na skupinskih prireditvah, kot so različni seminarji, delavnice, športne prireditve, ples ali planinski izleti ter pohajkovanja. Junij je čas nege in obnove. Sebe, odnosov, doma.

Naj se krog ljubezni začne iz vašega srca. Najprej do sebe. Srečno!

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...