Emily  Enveritas

Kaj prinaša oktober 2017?

28. september 2017    3138 ogledov

Energije meseca bodo podpirale vaša poslovna prizadevanja in hkrati osvetljevale odnose: združitev in sodelovanje ali spopad in razkol!

V tem mesecu vam bo že postalo jasno, koliko ste bili uspešni pri spremembah in pri utirjanju novih poti v preteklih mesecih tega leta. Pravzaprav so vam bila najpomembnejša spoznanja predana junija, julija in avgusta. Če ste takrat imeli pogum, da ste pogledali, kaj v vašem življenju potrebuje spremembo, in začeli na tem delati, boste že želi prve rezultate.

Vztrajnost bo nagrajena

Številnim se bodo poslovno odprle nove poti, novi projekti, novi načrti. Morda vam bo končno uspelo pognati naprej zadeve, ki so do zdaj bolj ali manj stagnirale. Težje bo za tiste, ki niso hoteli videti realne slike in so upali, da se bodo stvari uredile same. Morda se bodo kakšna vrata dokončno zaprla.

Oktober je mesec premika: gor ali dol

Odvisno od osebne numerične kode posameznika in tudi od tega, kaj smo do zdaj naredili. Čas močnih posameznikov in individualistov se počasi izteka. Vse več možnosti bodo imela v prihodnje podjetja in tisti projekti, ki temeljijo na medsebojnem sodelovanju in timskem delu.

Oktober je torej idealen mesec, da se združite s kom in skupaj ustvarite nov izdelek, projekt, delavnico, program … Sodelujte; v sodelovanju je prihodnost!

Kako veste, kaj bo za vas pomembno?

V teh zadnjih treh mesecih (oktober, november, december) se tudi že nakazuje, kaj bo za nas pomembno v naslednjem letu. Kako veste, kaj bo za vas pomembno? Poglejte, s čim se boste v teh mesecih največ ukvarjali, kaj vas bo najbolj razburjalo ali spravljalo v stisko. Lotite se reševanja tistega področja takoj in ne čakajte na naslednje leto. Rezultati bodo boljši, če se boste temu posvetili takoj; še letos.

Oktobra bodo na udaru odnosi

Vseh vrst; prijateljski, romantični, poslovni … Marsikatera vez se bo pretrgala in marsikatera začela na novo.

Če ste samski ...

To je odličen mesec, v katerem lahko spoznate sorodno dušo, če ste samski. Seveda brez vaše aktivnosti ne bo nič. In tukaj je celo pomembnejša vaša dosedanja aktivnost, ne le v tem mesecu. Pojdite v družbo, na srečanja, zabave in prireditve, izlete in športne dogodke, takšne in drugačne zmenke. Številni samski boste v prihodnje leto stopili v dvoje in nadaljevali v dvoje.

Tisti v zvezah: spoznanja trkajo na dušo

Tako kot bo porast novih zvez in novih parov, bo tudi več razdorov in razvez. Preprosto – ni več časa, da si zatiskamo oči, pometamo nezadovoljstvo pod preprogo in življenje teče mirno naprej.

Spoznanja trkajo na dušo, in če se vam že dalj časa nabira nezadovoljstvo, je zadnji čas, da se odločite, ali boste poiskali pomoč in rešitev za vajino zvezo ali jo boste obesili na klin. Izbira je vaša in izbirate tudi takrat, ko molčite!

Sejte semena tistega, kar bi radi želi. Namenite partnerju pozornost, nežnost in strast. Če boste skrbeli le za položnice in poln hladilnik, boste ostali sami z njimi.

Pomanjkanje ljubeče pozornosti in prijaznosti pušča dolgotrajne travme, veliko večje kot pomanjkanje materialnih stvari. Bodite nežni.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...