Emily  Enveritas

Numerološka napoved: kaj prinaša september?

31. avgust 2017    3196 ogledov

Ta mesec je res še najbolj podoben kolesu: enkrat bomo zgoraj in naslednjič spodaj! Toda dobro je vedeti – oboje bo minilo! Vaš adut je vztrajnost, ne moč!

Roko si v tem mesecu podajata dve najmočnejši števili, 1 in 9.

V prvi tretjini meseca bo nekoliko zmede povzročal še Merkur, vendar bomo že čutili novo moč. Morda celo nekoliko preveč moči in bomo želeli vse postoriti in urediti naenkrat. Vendar zaradi numerične sestave meseca svetujem malo več strpnosti. Roko si namreč podajata dve najmočnejši števili, 1 in 9.

Vsaka hoče po svoje, vsaka hoče v drugo smer … In potem delujemo, kot da nas bo od znotraj razgnalo. Tudi silovitosti in moči je lahko preveč.

Ne zaletavajte se z glavo v zid in stopite nekoliko nazaj, ko naletite na oviro. Počakajte, da se stvari umirijo, in nato spet nadaljujte.

Z občutkom – vaš adut je vztrajnost, ne moč!

To boste najbolj čutili na poslovnem področju. Polni boste energije, idej in jezilo vas bo, ker vas bodo ustavljale neumnosti: morda boste založili kakšen dopis, pozabili odposlati pošto ali se bo ta vmes nerazumljivo izgubila, morda se vam bo v najbolj neprimernem trenutku sesul računalnik ... To se ne bo dogajalo le prvih pet dni, ko se Merkur obrne v direktno smer. Ne, to se utegne dogajati bolj ali manj intenzivno ves mesec.

Polni boste energije, idej in jezilo vas bo, ker vas bodo ustavljale neumnosti. Sporov ne skušajte reševati z ostrino in močjo.

S poslovnimi partnerji ali bodočimi strankami se boste dogovorili za srečanje, pa se bodo datumi in čas nenehno spreminjali. Sporov ne skušajte reševati z ostrino in močjo. Bodite potrpežljivi in razumevajoči, vendar vztrajni kot buldog (ki zagrabi in več ne spusti) in kasneje boste imeli od tega največ koristi.

Počakajte z novimi projekti 

V prvih 10 dneh se posvetite urejanju in dokončevanju že utečenih poslov. Z novimi projekti še malo počakajte. K delovanju pristopite šele po 10., takrat pa le pogumno. Posebno in še toliko bolj, če so posli povezani s tujino.

V septembru bo kar nekaj zelo ugodnih dni za podjetnike in posle: skoraj ves teden od 10. do 15. septembra, zelo ugodni bodo tudi 22., 23. in 25. september. Izkoristite in stopite korak čez svoje dosedanje omejitve. Svet pripada pogumnim!

Odkrito se pogovorite s svojim partnerjem!

Na čustvenem in ljubezenskem področju preveč moči povzroči prej škodo kot korist. Izkoristite to moč, da se odkrito pogovorite s partnerjem, kaj v resnici želite, vendar ne postavljajte ultimatov. Oba bosta trmasta in ponosna. Tudi če vam bo uspelo vsiliti svojo voljo, bo zmaga kratkotrajna.

Raje predlagajte partnerju novo igrico. In sicer igrico Preseneti me, v kateri se oba zavežeta, da bosta drug drugega prijetno presenetila. En teden ti mene, naslednji teden jaz tebe. Energija, ki jo bosta usmerila v opazovanje partnerja in v razmišljanje, kaj si vaš partner želi, vaju bo ponovno zbliževala ter celila razpoke odtujenosti in samoumevnosti.

Samski, odprite srce!

Lahko imate bistveno več sreče, predvsem na potovanju po tujini ali v povezavi s tujino, tujcem …

V družinskih odnosih naj vlada nežnost

Posvetite se odnosom v družini in prav nič ne bo narobe, če boste nekaj svoje odgovornosti zamenjali z nežnostjo. Pomanjkanje ljubeče pozornosti in prijaznosti pušča dolgotrajne travme, veliko večje kot pomanjkanje materialnih stvari. Bodite nežni.

Morda se boste občasno počutili, kot da vas dve sili potiskata in vlečeta vsaka na svojo stran, kar povzroča notranjo napetost. Zadihajte, vse bo v redu. Najbolje se boste pomirili s kreativnim delom in v ustvarjanju nečesa novega.

Blagodejno bodo na vas delovale zlata, oranžna in svetlo zelena barva.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...