Renata ReaDana

Kaj šepetajo angeli za julij?

5. julij 2016    2076 ogledov

Angeli nam šepetajo:

Pred nami je mesec čiščenja. Želja po čiščenju in odstranjevanju nepotrebne navlake bo močna in intenzivna. Navlake na področju duha, misli in fizičnega telesa.

Treba je očistiti dom in odstraniti vse, česar ne nosimo že več kot dve leti. Vse, kar se hrani v veri, da bomo nekoč to nosili ali uporabljali, ohranja našo misel v preteklosti: Ah, ja, tako je bilo včasih, upam, bo spet tako.

Ne želimo si tega. Želimo si iti naprej.

Očistiti um misli in vzorcev, kot so ne zmorem, kaj bodo drugi rekli, on/ona je rekla, kako mi gre na jetra, na živce, zakaj se to samo meni dogaja, jaz nimam sreče ...

Vsi vzorci in misli so najprej na miselni ravni, nato preidejo na čustveno raven, in ko pridejo na fizično raven (telo), se pojavijo bolečine v določenem delu telesa. In takrat se začnemo prebujati in imamo željo po premiku naprej. Zaradi bolečine (fizične) znamo hitro odnehati. Zato začnimo že pri mislih.

Julija se kopamo v morju (v slani vodi) in s tem čistimo energijo telesa. Mivka ali glina sta odličen piling za telo. Pri procesu čiščenja lahko dodamo afirmacijo: Osvobajam se vseh vzorcev in misli, ki me ovirajo na poti do sreče v naše najvišje dobro.

Takoj zdaj globoko zadihajte in dovolite, da odnesemo vso navlako, ki vas drži v preteklosti in se težko postavite od nje. Ko boste čutili olajšanje, se zahvalite za pomoč, ki vam jo ponujamo. Imejte se radi.

Objemček, Renata

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...