Iris Kline Arih

Kako aktivirati lastne potenciale v novi realnosti?

piše: Iris Kline Arih
21. oktober 2020    1002 ogledov

Vsi se zavedamo lastnih potencialov, vsaj nekje v osnovi, te tudi ┼żivimo, je pa v mno┼żici lastnih potencialov tudi precej takih, ki jim pravimo ÔÇśspe─ŹiÔÇÖ. Ena oblika podpore, kako te aktiviramo, je resonan─Źni coaching. O njem malce ve─Ź v nadaljevanju. Najprej se bomo osredoto─Źili na potenciale, vztrajnost in strast, ki so potrebni za preboj in so nujne sestavine osebne in poklicne rasti ÔÇô na┼íega napredka.

Vse se za─Źne z ┼żeljo/ciljem, ki si ga moramo znati zastaviti

Med cilji, ki jih med procesom coachinga dolo─Źimo, je pogost ali pa kar nepogre┼íljiv del cilja ta: ÔÇť┼Żelim si dose─Źi notranje ravnovesje.ÔÇŁ Pravzaprav je to cilj, ki ga dolo─Źi coachee (prejemnik coachinga, ki ga coachi raje imenujemo partner v odnosu coachinga).

Nujna je jasna namera. Kam gremo. In ko se podrobneje vpra┼íamo, kaj pa pomeni notranje ravnovesje, se v mno┼żici odgovorov znajdejo v preseku naslednji: biti bolj spro┼í─Źeni, imeti stvari pod nadzorom in obenem zaupati, ┼żiveti brez pritiskov in tesnobe, brez skrbi, brez stresa, brez napora, biti pomirjen (miren), biti jasnih misli, biti pri mo─Źeh, u┼żivati ┼żivljenje, se veseliti, ustvarjati, kreirati, biti igriv, ljube─Ź ...

Ni konca, biti vse ÔÇśtistoÔÇÖ, kar velikokrat ÔÇśnismoÔÇÖ, vsaj takrat ne, ko smo iz ravnovesja.┬á

Razmere nas silijo v to, da aktiviramo tisto energijo, ki doslej ni bila docela izkori┼í─Źena

Odmevi na zdaj┼ínji ─Źas so razli─Źni. Pravzaprav je za ┼ítevilne dejavnosti ┼íe zelo nejasno, kaj in kako bomo delali ─Źez dva, tri mesece, ─Źez pol leta, ─Źez eno leto; nekateri upate na novo leto, da bo to ponovno prineslo ve─Źino ute─Źenega nazaj, ┼ítevilni zmorete le vsakdanje, vihate rokave v obveznostih doma, od vrtca ali ┼íole, dela na daljavo.

Nikakor ni lahko, vendar nas razmere naravno silijo v to, da sami pri sebi aktiviramo tisto energijo, ki doslej ni bila docela izkori┼í─Źena, ker to ni bilo potrebno. Doslej. Zdaj pa je ┼íe kako potrebno, da prevetrimo vse mo┼żnosti, oblikujemo razli─Źne scenarije in se opazujemo ter izku┼íamo, kje je ─Źutiti zven in strast; kaj je tisto edinstveno v nas, kaj dajemo svetu in katere lastne potenciale pri tem spro┼í─Źamo, da ti zares delajo za nas?

Da, pri┼ílo je do viharjenja, a obenem tudi umirjanja misli. Umirjanja zato, ker je ZDAJ prilo┼żnost, da se vibracijsko uskladimo s svojimi ┼żeljami in cilji. Da te ponovno ovrednotimo; se z njimi strinjamo in delujemo skladno z njimi ali jih korigiramo, morda pa povsem na novo zastavimo. Le odlo─Źnost moramo zbrati, pozornost in jasnost, kan─Źek drznosti in ÔÇô gremo.

Ne pozabimo si izdelati na─Źrta, sam cilj ni dovolj

┬╗In prav na tej poti do cilja, po korakih, vas vodi resonan─Źni coaching, kjer v na─Źrtovanem vodenem procesu spoznavate, kaj vas omejuje in kaj vas podpira, ter se u─Źite ─Źrpati mo─Ź iz nezavednega ter lastnih virov mo─Źi; vseh lastnih spretnosti, sposobnosti, talentov, znanj in izku┼íenj.

Najve─Źji izkoristek je oblikovanje novih mo┼żnosti.

Vibracijsko se uskladite s svojo resni─Źno naravo, meni Iris Kline Arih, resonan─Źna coachinja. Vsako sre─Źanje vklju─Źuje tudi meditacijo za ve─Źjo spro┼í─Źenost, jasnost in kreativnost. Coaching sre─Źanja mo┼żna v ┼żivo ali ONLINE!

Ve─Ź informacij najdete na resonancnicoaching.si.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...