Iris Kline Arih

Kako aktivirati lastne potenciale v novi realnosti?

21. oktober 2020    1128 ogledov

Vsi se zavedamo lastnih potencialov, vsaj nekje v osnovi, te tudi živimo, je pa v množici lastnih potencialov tudi precej takih, ki jim pravimo ‘speči’. Ena oblika podpore, kako te aktiviramo, je resonančni coaching. O njem malce več v nadaljevanju. Najprej se bomo osredotočili na potenciale, vztrajnost in strast, ki so potrebni za preboj in so nujne sestavine osebne in poklicne rasti – našega napredka.

Vse se začne z željo/ciljem, ki si ga moramo znati zastaviti

Med cilji, ki jih med procesom coachinga določimo, je pogost ali pa kar nepogrešljiv del cilja ta: “Želim si doseči notranje ravnovesje.” Pravzaprav je to cilj, ki ga določi coachee (prejemnik coachinga, ki ga coachi raje imenujemo partner v odnosu coachinga).

Nujna je jasna namera. Kam gremo. In ko se podrobneje vprašamo, kaj pa pomeni notranje ravnovesje, se v množici odgovorov znajdejo v preseku naslednji: biti bolj sproščeni, imeti stvari pod nadzorom in obenem zaupati, živeti brez pritiskov in tesnobe, brez skrbi, brez stresa, brez napora, biti pomirjen (miren), biti jasnih misli, biti pri močeh, uživati življenje, se veseliti, ustvarjati, kreirati, biti igriv, ljubeč ...

Ni konca, biti vse ‘tisto’, kar velikokrat ‘nismo’, vsaj takrat ne, ko smo iz ravnovesja. 

Razmere nas silijo v to, da aktiviramo tisto energijo, ki doslej ni bila docela izkoriščena

Odmevi na zdajšnji čas so različni. Pravzaprav je za številne dejavnosti še zelo nejasno, kaj in kako bomo delali čez dva, tri mesece, čez pol leta, čez eno leto; nekateri upate na novo leto, da bo to ponovno prineslo večino utečenega nazaj, številni zmorete le vsakdanje, vihate rokave v obveznostih doma, od vrtca ali šole, dela na daljavo.

Nikakor ni lahko, vendar nas razmere naravno silijo v to, da sami pri sebi aktiviramo tisto energijo, ki doslej ni bila docela izkoriščena, ker to ni bilo potrebno. Doslej. Zdaj pa je še kako potrebno, da prevetrimo vse možnosti, oblikujemo različne scenarije in se opazujemo ter izkušamo, kje je čutiti zven in strast; kaj je tisto edinstveno v nas, kaj dajemo svetu in katere lastne potenciale pri tem sproščamo, da ti zares delajo za nas?

Da, prišlo je do viharjenja, a obenem tudi umirjanja misli. Umirjanja zato, ker je ZDAJ priložnost, da se vibracijsko uskladimo s svojimi željami in cilji. Da te ponovno ovrednotimo; se z njimi strinjamo in delujemo skladno z njimi ali jih korigiramo, morda pa povsem na novo zastavimo. Le odločnost moramo zbrati, pozornost in jasnost, kanček drznosti in – gremo.

Ne pozabimo si izdelati načrta, sam cilj ni dovolj

»In prav na tej poti do cilja, po korakih, vas vodi resonančni coaching, kjer v načrtovanem vodenem procesu spoznavate, kaj vas omejuje in kaj vas podpira, ter se učite črpati moč iz nezavednega ter lastnih virov moči; vseh lastnih spretnosti, sposobnosti, talentov, znanj in izkušenj.

Največji izkoristek je oblikovanje novih možnosti.

Vibracijsko se uskladite s svojo resnično naravo, meni Iris Kline Arih, resonančna coachinja. Vsako srečanje vključuje tudi meditacijo za večjo sproščenost, jasnost in kreativnost. Coaching srečanja možna v živo ali ONLINE!

Več informacij najdete na resonancnicoaching.si.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...