Iris Kline Arih
Resonančni coaching

Resonančni coaching, Iris Kline Arih s.p.

Draga 41
1000 Ljubljana

1 zahval     304 ogledov

Resonančni coaching je naravna spodbuda za spremembo, ki si je želite. Na poti do zastavljenega cilja aktivirate vse svoje sposobnosti, spretnosti, znanja, izkušnje in talente, torej vse, kar vas podpira, ter opuščate in spreminjate tisto, kar vas ovira, npr. omejujoča prepričanja, obrambne strategije, vedenjske vzorce. Postopoma oblikujete nove izbire in vpeljete novo vedenje. Stik s telesom, ki ga vzpostavljate v vajah ter višja stopnja zavesti, na katero prehajate, vas usklajuje s svojim notranjim bitjem - bistvom - vašo pravo naravo. Mirni ste, a živahni, radostni in ljubeči, ustvarjalni in povezovalni.

Štirje stebri moje trenerske prakse:

Vsak od nas ima svojo edinstveno vibracijo – resonanco. Naša energija ustvarja našo vibracijo. Zakon privlačnosti se ves čas odziva na to našo vibracijo, zato je pomembno, da smo v resonanci s tistim, kar si želimo v življenju. Doživimo namreč vse tisto, s čimer smo v resonanci, kar sami pritegnemo nase.

Imamo neizmerno notranjo moč, potencial in modrost, da vsa spoznanja o sebi izkoristimo v svoj prid, na način, da se dvigujemo in odpiramo, spoznavamo in oživljamo tiste dele sebe, ki so bili doslej, zaradi obrambnih vedenjskih vzorcev in čustvenih ran iz preteklosti, potlačeni.

Smo celovita bitja, zato je potrebno upoštevati telesno, duševno in duhovno dimenzijo; torej svoje telo, čustva in zavest.

Duh raziskovalca v nas, radovednega otroka in ustvarjalca, ki je prisoten v vsakem od nas, je potrebno le oživiti, izvabiti iz svojih globin in mu ponuditi odprt prostor, da se uresniči, ga negovati in mu dovoliti spoznavati in izkušati sebe – v vsej svoji polnosti.

Kako dolgo traja coaching?

Načeloma so potrebna v procesu od pogleda na situacijo, do postavitve sistema, določitve cilja, izbora strategije in oblikovanja novih možnosti vsaj 3 srečanja (eno srečanja traja 60 min). V praksi to predstavlja proces 3 do 10 srečanj, seveda odvisno od posameznika in njegovega stanja. V nekaterih primerih so priporočljiva občasna nadaljevalna srečanja. Opomba: coachinge izvajam za odrasle osebe starosti 18 let in več.

Cena:
Cena 60 min srečanja je 50 EUR.

Lokacija:
Draga 41a, 1000 Ljubljana.

 

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Resonančni coaching, Iris Kline Arih s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...