Miran Peterman

Kako obuditi svoje partnerstvo?

piše: Miran Peterman
14. februar 2020    40 ogledov

Kako obuditi svoje partnerstvo, kako se znova povezati, kako znova zanetiti iskrico ljubezni, je vprašanje, ki si ga tudi v tem trenutku postavlja veliko ljudi!

Najprej poglejmo zakaj se sploh oddaljimo, zakaj se odnos in ljubezen ohladita?

Prvi razlog je zagotovo hiter tempo, stres in zaradi tega utrujenost in pomanjkanje ─Źasa! Za─Źnemo ┼żiveti drug mimo drugega, ne najdemo ─Źasa za skupne aktivnosti ...

S─Źasoma za─Źnemo partnerja in odnos jemati samoumevno. Odnos postane rutina, hvale┼żnost za partnerja in njegova dejanja izginja. Pogosto se z leti pojavi je tudi naveli─Źanost.

Vedno ve─Ź stvari se nabira. Nesporazumi, obto┼żbe, stvari izre─Źene, ko smo napeti, nerazumevanja, kar partnerja ne razumemo in s─Źasoma povzro─Źa vedno ve─Źji razmak med partnerjema. ─îedalje bolj smo nezadovoljni s partnerjem.

Kako torej obuditi partnerstvo?

Seveda ponavadi partnerja najprej posku┼íata sama, potem pa obi┼í─Źeta terapijo. Problem pri terapiji je, da se osredoto─Źa na omejeno podro─Źje na┼íega ┼żivljenja, najve─Źkrat na na┼íe razumevanje situacije in na┼ía ─Źustva. To pa pogosto ni dovolj.

Pa poglejmo stvari malo globlje. ┼Żivljenje je energija in ─Źlovek je energijsko bitje.

V partnerstvu se za─Źnemo oddaljevati zato, ker pogosto ne razumemo drug drugega, ne govorimo ista jezika, spremenita se nam vizija in pogled na ┼żivljenje. To ┼że vse vemo.

Kaj pa se dogaja energijsko? Ljudje se rodimo z omejeno koli─Źino energije, ki jo v toku ┼żivljenja porabljamo. In ko smo brez energije, se na┼íe sposobnosti bistveno zmanj┼íajo. Ko nimamo dovolj energije, smo utrujeni, se na┼ía toleranca bistveno zmanj┼ía, zmanj┼ía se na┼ía potrpe┼żljivost. Enostavno ne funkcioniramo tako kot bi morali. ─îe ┼żelimo druga─Źno ┼żivljenje, ─Źe ┼żelimo spremeniti, obnoviti, regenerirati svoje odnose, moramo regenerirati svojo energijo. In tukaj ni dovolj samo, da bi morali imeti ve─Ź ─Źasa zase in za partnerstvo. Na ┼żalost gre prepo─Źasi in enostavno nimamo dovolj ─Źasa. Nau─Źiti se moramo regenerirati Energijo. Najbolj u─Źinkovita metoda je Energijski pretok, o katerem boste ve─Ź na┼íli na moji spletni strani in ostalih kanalih.

Naslednja pomembna stvar pa so energijske po┼íkodbe. Situacije, skozi katere gremo, ─Źustvene reakcije, razo─Źaranja, jeza, ┼żalost, obup pustijo na nas energijske po┼íkodbe, ki so kot drobne ranice. In ko taki hodimo naokoli smo ranljivi in reagiramo bistveno bolj potencirano, kot bi normalno. Te energijske ranice moramo zaceliti, regenerirati. Ne glede ali ┼żelimo obuditi obstoje─Źe partnerstvo ali pa nameravamo iskati sre─Źo v novem. Ve─Źina ljudi tega ne naredi in se zaradi tega s─Źasoma situacija za─Źne ponavljati.

Druga plat teh na┼íih energijskih po┼íkodb pa so energijske blokade, ki nastanejo pri tem. To so nakopi─Źena energija jeze, ┼żalosti, obupa, ki samo ─Źaka, da se zaktivira in eksplodira. In potem se nam zgodi, da nam nekdo stopi na ┼żulj in svojega odziva ne moremo kontrolirati in eksplodiramo.

Kaj se lahko nau─Źimo? ─îlovek je Energijsko bitje in kot tak potrebuje celosten pristop. ─îe ┼żelimo obuditi svoje partnerstvo, moramo delati po eni strani na na┼íi zavesti, podzavesti in na┼íih ─Źustvih in kar je ┼íe bolj pomembno, na regeneraciji na┼íe energije in zdravljenju energijskih ranic. Zakaj je to tako pomembno? Poglejte, ko smo se spoznali, smo bili ┼íe polni energije in nismo bili energijsko po┼íkodovani. Zato smo imeli druga─Źen odnos, bili potrpe┼żljivi in stvari se nas niso tako dotaknile. Potem pa se je zgodilo ┼żivljenje.

To je bilo moje sporo─Źilo za danes. Vabim vas, da se mi pridru┼żite na Facebooku, naro─Źite na moj Youtube kanal in seveda obi┼í─Źete mojo spletno stran miranpeterman.com, kjer boste na┼íli ve─Ź informacij o Energijskem pristopu in sitemu dela. Toplo pa ste vabljeni tudi na brezpla─Źni pogovor, da pogledamo va┼ío situacijo in vam lahko potem pomagam glede nadaljnjih korakov.

┼Żelim vam en ─Źudovit dan in ostanite ─Źudoviti!

PS. Moje ime je Miran Peterman in se Energijski trener za uspeh. Strankam pomagam, da regenerirajo svoje ┼żivljenje, svoje partnerstvo in svoj posel, da si lahko dajo novo prilo┼żnost, naredijo nov za─Źetek in dvignejo svoje ┼żivljenje na vi┼íji nivo kot kdajkoli prej.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...