Polona Klarič

Kako sem začela imeti rada Sebe in svoje Življenje?

3. januar 2017    3586 ogledov

Moje življenje se je začelo pred slabimi 40 leti. Sebe pa sem spoznala šele pred slabimi sedmimi, ko se je začela moja pot iskanja z vprašanjem Kdo sploh sem jaz.

Imela sem lepo otroštvo, najstništvo in kasneje dobro službo. Ampak kaj mi je to pomagalo, če tega nisem znala takrat opaziti, ceniti. Rodila sem se v družino in kasneje živela življenje, kjer mi je bilo postlano z vsemi materialnimi dobrinami. Ampak danes lahko potrdim, da bistvo življenja ni v tem.

Pehala sem se za tem, da bi ugajala drugim, da bi ustrezala, da bi pripadala in bila sprejeta taka, kot sem. Vse za ceno ljubezni od drugih, da bi mi potrdili, kako dobra sem. Zakaj? Ker same sebe nisem znala ljubiti, ceniti. Logično, saj niti nisem vedela, kdo sploh sem.

V iskanju, po vsem vloženem trudu, da bi moje življenje dobilo smisel, da bi postala koristna, sem končno padla na dno, se zlomila. Zbolela sem za rakom dojke.

Zakaj končno? Zato, ker nisem mogla več, nisem znala, nisem niti vedela, kako. Kam naj se obrnem? V svojem delovanju sem včasih dobila dober odziv drugih, drugič spet polom, napad. Kako lahko z dajanjem vsega, kar premorem, od drugih in od življenja dobim kritiko, neuspeh in z vsem tem občutek, da nisem dovolj dobra? Kaj sploh lahko še naredim? Je sploh vredno živeti?

Rak dojke je bil zame šok in poraz v življenju mojega življenja. Hkrati pa je bil močan in jasen pokazatelj, da naj že enkrat neham živeti za druge!

In sem začela zdraviti sebe – ne raka:

  • 42-dnevni post za čiščenje fizičnega telesa;
  • Energetsko zdravljenje za dvig svoje življenjske energije;
  • zdravljenje svojih napačnih miselnih vzorcev s terapijami TCT®.

Vpisala sem se tudi na Akademijo TCT®, kjer se nisem izšolala samo za terapevta TCT®, ampak sem postala tudi popolnoma druga oseba. Spoznala sem sebe. Osebo, ki ima v sebi cel zaklad, in vem, da tak zaklad nosi v sebi prav vsak izmed nas.

Na poti osebne preobrazbe pa sem se soočala tudi s svojimi negativnostmi:

  • da nisem dovolj dobra,
  • da sem manjvredna,
  • da sem nemočna,
  • da se mi dogaja krivica,
  • da je treba za uspeh trpeti
  • in še veliko podobnega.

V močni želji, da nočem biti več taka, da mi življenje skozi tako mišljenje o sebi ne koristi več, sem spoznala sebe.

Prepoznala sem, da sem tudi jaz lahko samozavestna, trdna, močna, ljubeča, uspešna, iskrena, poštena in predvsem vredna svojega Življenja.

Nehala sem živeti za druge, saj sem imela jasen dokaz, da se tega ne da.

Začela sem živeti zase, saj sem spoznala, da tega nihče drug ne more. Edino jaz sem tista, ki vem, kako živeti svoje Življenje, ki znam, ki zmorem … ljubiti, hoditi, jokati in se veseliti …

Na moj način Zase in za moje Življenje!

Vsem bralcem tega članka, med katerimi ste tudi vi, je na voljo BREZPLAČNI uvodni pogovor, s katerim boste zase pridobili informacije, kako globlje spoznati svoje trenutno življenjsko stanje in rešitve 'blokad in omejitev' za polnejše življenje.             Klikni TUKAJ >>

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...