Alenka ŠtefaničSplichal

Kako vibrirati na višji frekvenci?

2. oktober 2017    569 ogledov

»Če želite odkriti skrivnosti vesolja, razmišljajte o energiji, frekvenci in vibraciji.« Nikola Tesla

Vsak in vse v našem vesolju vibrira na določeni frekvenci. Naša osebna vibracijska raven je zelo pomembna, saj določa resničnost okoli nas. Določa naše priložnosti, naša razmerja, izkušnje ter doseganje naših ciljev in sanj.

V nadaljevanju je opisanih nekaj stvari, ki jih pogosto počnemo, a si s tem nižamo frekvenco. Kot "protiutež" pa so zapisani načini delovanja, ki našo frekvenco višajo.

Vendar višanje frekvence nikakor ni lahko delo, saj imamo opraviti z mehanizmi, ki so večinoma skriti v naši podzavesti. Zato je to delo, ki dejansko zahteva celega človeka, našo polno pozornost, odločnost in doslednost. Iz dneva v dan ...

Pa začnimo.

1. Prenehajmo ogovarjati in širiti govorice. Če tega nikakor ne zmoremo, potem si predstavljajmo, da je človek, o katerem želimo govoriti, prisoten in posluša, kaj (mu) imamo za povedati. Raje razpravljajmo o idejah, ne o ljudeh. Pozor: isto velja tudi za misli. Vibracijo nam niža tudi, če nekoga ogovarjamo ali sodimo "samo" v mislih.

2. Opravimo z občutki krivde. Odpustimo sebi in drugim in se pomaknimo naprej.

3. Otresimo se ljubosumja. Ne samo v partnerskih odnosih, tudi v sestrskih/bratskih, službenih, prijateljskih … Seveda ne bo šlo zlahka, pod ljubosumjem gotovo tli nezavedni vzorec, morda tipa »Nisem dovolj dober/-ra« ali »«Pred svetom želim izpasti lep/-a«. A ne glede na to se lahko odločimo, da tega vzorca sedaj ne potrebujemo več in se ga osvobodimo.

4. Opustimo zavist. Ne le zato, da ne bi postali zeleni :-), pač pa tudi zato, da si ne nakopljemo težav z ledvicami, artritisa in bolečin v kolenih. Poskusimo vsako zavistno misel uloviti, pa čeprav komaj za rep, in jo nadomestiti s hvaležnostjo. Hvaležni smo lahko za karkoli, od sončnega dneva do kapljice dežja na nosu ali rose na cvetnem listu – sami najbolj vemo, kaj v nas vzbudi hvaležnost.

5. Prenehajmo kritizirati. Potrudimo se, da vedno najdemo nekaj dobrega v ljudeh, vseh živih bitjih in situacijah.

6. Opustimo vse zasvojenosti, kemične in ne-kemične: mamila, tobak, alkohol, igre na srečo, uničujoči odnosi, digitalne naparave (pametni telefoni, računalniki ...), obsedenost z delom, deviantna spolna vedenja (spolno nasilje, nenaravna sanjarjenja …), brezglavo zapravljanje denarja, zasvojenost s tveganjem (divjanje z vozili, ekstremni športi, adrenalinske aktivnosti …), obsedenost s tekmovanjem in nenehnim zmagovanjem, religiozni fanatizem itd.

7. Redno meditirajmo. Meditacija ima mnoge koristi. Ena izmed njih je tudi, da se vedno bolj zavedamo množice naših misli. Ko začnemo odkrivati, kaj vse se nam plete po glavi, šele lahko začnemo obračati smer, ki jo naše misli ubirajo.

8. Delimo svoje zaklade - svojo prisotnost, ljubezen, veselje, smeh, objem, nov projekt ... Če jih delimo iskreno, iz lastnega veselja, ne da bi želeli kaj v zameno, nas to neizmerno bogati.

9. Redno hodimo v naravo in gozd.

10. Plešimo. V lastnem ritmu.

11. Pojmo. Po svoje.

12. Smejmo se.

13. In najbolj pomembno: v celoti uporabljajmo svoje lastne zmožnosti po svojih najboljših močeh, v najvišje dobro sebe in vsega vesolja.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...