Jelka Klun

Labirint kot obrazec moči

piše: Jelka Klun
15. avgust 2018    184 ogledov

 

LABIRINT -  OBRAZEC MOČI

 

Labirinti so obrazci moči, ki ustvarjajo in oddajajo moč. Moč ki jo daje labirint je moč kreacije, usmerjanje energije na željeni cilj in sposobnost delovanja v življenju in svetu. Vsak ima določeno količino moči, ki jo želimo zadržati in povečati. Labirint je eno izmed načinov, da si povečamo moč.

Labirinte so gradili z namenom kakšno moč naj izražajo. Lahko rečemo, da so programirani. Npr. labirinti za srečo, za bogove, kot simboli očiščevanja, varovanje pred duhovi, molilni labirinti. Če se labirint gradi z namero  se okrepi njegova moč in usmeri njegovo delovanje v točno določen cilj ali nalogo. S tem ko mu damo določeno informacijo opravlja svojo funkcijo še učinkovitejše.  Privlači energije, ki bodo pomagale pri uresničitvi določenega cilja.

Posamezne oblike pa že same po sebi izražajo določen tip energije. Labirinti so zgrajeni v obliki spirale. Spirala je simbol osnovnih gibanj univerzuma Prihaja iz svojega izvora in se vanj spet vrača .Vsebuje polarnosti širjenja in krčenja in možnost za sočasno gibanje v obeh smereh k ekstremnim točkam. Središče in obrobje spirale vstopata eno v drugo, tako da se medsebojno menjavata. Hoja po labirintu proti središču pomeni zbiranja energije, določitev namena kam bomo usmerili energijo, priprava za kreacijo,  hoja od središča proti izhodu pa zajema proces ustvarjanja, združitve notranjih zamisli z zunanjim delovanjem.

Labirint je torej nosilec energijskih matric, ki nosijo vsaka svojo informacijo in svoje lastno in izrazito elektromagnetno polje. Z vidika kvantne fizike je njegov osnovni namen, da s svojim elektromagnetnim poljem krepi energijsko polje človeka in vsega kar je v njegovi okolici. Ni potrebno iskati energijski prostor za postavitev labirinta ampak z izgradnjo labirinta ustvarimo energijsko točko, dodaten izvor moči od katerega črpa okolica. S  tem se očisti in celi prostor v katerem je postavljen labirint.

Vsak labirint ima tudi svojo zrcalno obliko. Labirint je lahko ekspresiven ali receptiven. Kadar je smer prve steze pri vhodu v labirint obrnjena levo je labirint ekspresiven, če gre na desno je receptiven. Pri ekspresivnem gre energija v okolico in na druge ljudi, pri receptivnem pa je smer energije iz okolice v človeka, ki hodi po labirintu. Ekspresivno pomeni novo aktivnost, kreacijo, izražanje, receptivno pa sprejemanje, zaščita, shranjevanje.


Labirinti, ki so zgrajeni s posebnim namenom imajo  oznako njihovega namena. Če pa pridete do labirinta, kjer ni očitno za kakšen namen je zgrajen, pa imate dve možnosti. Ali si sami določite namen zaradi katerega boste hodili skozi labirint in pri tem upoštevate ali gre za ekspresivni ali receptivni labirint, ali pa se prepustite intuiciji in počakate na izkušnjo kaj vam sporoča labirint. V tem primeru je priporočljivo, da se v centru labirinta ostane dalj časa, da imate možnost ujeti sporočilo labirinta.

Labirinti delujejo skozi zavest ljudi. Sam labirint oddaja v prostor veliko manjšo energijo kot če skozi labirint hodijo ljudje. Vsak človek s hojo po labirintu poveča njegovo moč. Vsaka oseba doda del moči labirintu in tudi prejme več moči od njega. Zato so najmočnejši tisti labirinti skozi katere hodi več ljudi.

 

 

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...