Lu Ka

Lemurijska tehnologija – Tenzorski obroči – DRUGI DEL

piše: Lu Ka
21. oktober 2021    3 ogledov

Lemurijska tehnologija – Tenzorski obroči – DRUGI DEL
 

V prejšnjem delu članka smo omenili, da tehnologija lahko bazira na levi možganski polovici, ali na desni. Prva bo delovala tako, da jo moramo usmerjati, kontrolirati, vklapljati in izklapljati. Poleg tega pa bo imela omejen vir energije.
Tehnologija, ki bazira na ženskem principu, uporablja našo intuicijo in energijo iz vesolja. Nekateri so to energijo imenovali tahionska energija, Chi, Prana. A pojdimo po vrsti.

 
Kaj so Lemurijski tenzorski obroči?

V prvem delu članka smo tudiomenili, da so lemurijski tenzorski obroči narejeni po navdihu in usmeritvah priznanega Slima Spurlinga, kateri je tudi dobil naziv “pravi Gospodar prstanov”. Razmerja, ki so uporabljena pri vseh Lemurijskih orodjih niso naključna. Uporbljajo se natančne mere, ki se imenujejo Neter dolžine – to so kode za določene valovne dolžine, ki jih Vesolje uporablja za prikaz v tridimenzionalni obliki meritve. Beseda Neter prihaja iz Egipta, in predstavlja naravo. Lemurijski harmonizatorji uporabljajo naravne zakonitosti vesolja in spadajo med t.i. “desno-možgansko” tehnologijo.

 Slim Spurling, “pravi Gospodar Prstanov” – “the real Lord of the Rings”

Znotraj tenzorskega obroča je neskončen vir energije, ki ni ne električna ne magnetna. Obroči so lahko pomagajo pri vzpostavitvi harmonije vsem oblikam življenja. So superprevodniki. Nevtralizirajo magnetna polja. Prinašajo harmonijo v kaosu in proizvajajo merljiv gravitacijski učinek.

Tenzorske obroče ali prstane je v ta svet (ponovno) pripeljal pokojni Slim Spurling, svetovno znan merilec zemeljskih tokov, ki je s svojim zanimanjem za metafiziko ustvaril posebno vizijo planetarnega zdravljenja.

Kako uporabljamo lemurijske obroče?

To tehnologijo lahko uporabite za zmanjšanje nelagodja, stresa, pospešitev procesa celjenja, zmanjšanje učinkov škodljivih elektromagnetnih polj (EMF), proti utrujenosti, izboljšanje okusa hrane in energiziranje vode za pitje ali zalivanje rastlin.

Tenzorski obroči naj bi močno vplivali na vodo. Oddajajo svetlobno polje, ki daje vodi nazaj “življenje”. Voda, katero dobimo iz vodovoda nima več iste živjenske sile, kot jo je imela recimo pri izviru. Voda, ki bi bila postavljena na obroč (recimo v steklenici ali kozarcu) – ali pa še bolje: voda, ki bi tekla skozi tenzorski obroč, bo dobila nazaj svojo življensko silo.

PRIMERI PRAKTIČNE UPORABE:

Manjše obroče (polovični kubit) lahko nosite okrog zapestja za boljše počutje, obnovitev moči pri ročnem delu, močnejšem energetskem delu z rokami
Postavite kozarec ali steklenico vode v sredino obroča, da napolnite in oživite vodo
Namestite tenzorski obroč na srčno čakro ali katerikoli drugi del telesa, kjer potrebujete energijsko podporo
Postavite rastlino (recimo lončnico) v obroč
Med delom v službi ali med dolgim ​​potovanjem sedite na tenzorski obroč, da zmanjšate utrujenost in ostanete osredotočeni
Krožnik s hrano postavite na obroč
Namestite tenzorski obroč pod masažno mizo (med terapijo ali svetovanjem) ali blizu stola, ki ga uporabljate
NAREDITE TEST Z LEDOM:

Vzemite dva kozarca vode in vanju dodajte enako količino ledu. Enega od kozarcev postavite v lemurijski obroč. In opazujte razliko. Kateri led se bo prej stopil?

LEMURIJSKE HARMONIZATORJE IN OBROČE IMAMO TUDI V NAŠI TRGOVINI – VEČ INFORMACIJ TUKAJ

Vir: https://visja-vibracija.si/lemurijska-tehnologija-tenzorski-obroci/
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...