Tjasa Marin

Leto 2018, leto iluminacije, leto svetlobe

piše: Tjasa Marin
10. januar 2018    2938 ogledov

2018 = 11
LETO 11

Naj v letu pred teboj odpadejo vse iluzije in naj se ti razkrije resnica!
Čas je za ustvarjalnost.
Podprt si pri srčni manifestaciji.
To je leto iluminacije.

Leto postavitve ZDRAVEGA EGA. Zato se vprašaj: Kdo sem (v resnici, v samem bistvu)? Kaj je moje poslanstvo? Kaj želim postaviti v svojem življenju? Kaj si sploh želim v življenju?

In na drugi strani je to leto zdravljenja RANJENEGA EGA. Leto zdravljenja vseh strahov, starih zapisov, spominov, starih vplivov, zapletov; leto uravnovešanja vseh neravnovesij in zdravljenja vseh RAN; leto končevanja tekmovalnosti, primerjanja, obtoževanja drugih za svoje težave, napadanja, obrambe, prepričevanja, polaganja računov, boja za pozornost, za potrditev (iskanja ljubezni in potrditve zunaj sebe).

In tako imaš priložnost nove/izvorne/resnične POSTAVITVE SEBE. To je čas potovanja do sebe, v globine sebe. Pot do resnice. Zato se vprašaj: Kaj je moja notranja resnica, moja notranja modrost, dušna modrost? To je namreč čas aktivacije in sidranja vsega dušnega znanja. Vsi ti portali so zdaj odprti. Čas iskrenosti do sebe, saj je resnica tista, ki osvobaja in odpira vsa vrata. Resnica, ljubezen, iskrenost in svetloba so tisti skrivni, čudežni ključi, ki ti lahko pomagajo na tej poti.

Na drugi strani je to tudi čas OPUŠČANJA vse PRETEKLOSTI tega in prejšnjih življenj, vseh strahov, zapisov, spominov, sramu, starih vzorcev in načinov delovanja. Spuščanja in opuščanja vsega naučenega, priučenega, prevzetega od staršev, družbe. Spuščanje vsega, kar nisi ti in tvoja izvorna, resnična, dušna, božja esenca.

Z resnico in iskrenostjo tako odpreš vrata do zdravljenja in resnične postavitve sebe, svojih resničnih/srčnih želja in srčnega življenja, takšnega, kot si si ga vedno želel. Sanjskega življenja.
Zavedanje, da si ti sam kreator in da imaš vedno možnost izbire. Da je vsaka preizkušnja v resnici priložnost zate, da narediš stvari drugače in da s tem prepišeš svojo preteklost ter ustvariš zase novo, boljšo prihodnost.

Leto testov, leto izbire, leto, v katerem je možen prepis vsega starega, leto resnice in popadanja vseh mask. Naj zate resnica ne bo težka, saj te osvobaja. Spremeni percepcijo! Išči resnico! Sledi svoji notranji resnici, svoji intuiciji, svojemu notranjemu čutu, saj te ta vedno vodi do izkušenj, ki jih tvoja duša potrebuje za rast, razvoj in napredek. Vse te (pre)izkušnje pa ti prinašajo veliko znanja in modrosti. Vse te (pre)izkušnje so kot odpiralci vrat do tvoje dušne modrosti, modrosti vsega, kar si se kadarkoli naučil, v vseh prejšnjih in v tem življenju.

To je tudi leto iluminacije vsega starega. Leto duše. Leto zate.
Kaj torej izbiraš?
Čemu tokrat daješ pozornost in s tem to ustvarjaš?
DRAMI/KAOSU/STAREMU ali NOVEMU/LJUBEZNI/SEBI?

Ne beži več od sebe. Sprejmi svojo moč in energijo, sprejmi odgovornost zanju in začni ustvarjati. Ustvarjaj v najvišje dobro sebe. V svojo kreacijo ne vmešavaj drugih ljudi. Pošlji in predaj Univerzumu svoje želje in naj se zgodi! Ni pomembno, kako in kdaj.
Bodi potrpežljiv.
Bodi vztrajen.
Verjemi.
Zaupaj.
Predaj.
In zgodilo se bo!

Naj se odprejo vsa vrata do višjega razumevanja sebe in Univerzuma samega!
V resnici so že odprta in se bodo počasi odpirala vse leto. Toliko, kot bomo pripravljeni. Zato se le odpri PREJEMANJU. Prejemanju vseh svetlobnih kod in vseh blagoslovov, ki so poslani v tvojo smer. <3
Uživaj.
Izražaj.
Sebe in Svoje Življenje!
Čas je! 

 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...