Nastja Spasojević

Lunin mrk in polna luna (16. 7.) - preden bo minil ta teden, se bo marsikaj spremenilo!

15. julij 2019    6458 ogledov

16. julija ob 23.31 se nam obeta zadnji mrk v tej retrogradni sezoni. Polna luna, ki bi običajno razsvetlila nebo, bo delno prekrita z Zemljino senco, kar bo ustvarilo poravnavo, ki bo iz naših senc marsikaj dvignila na površje. Energija tega luninega mrka je intenzivna in izjemno preobrazbena, minila pa bo v znamenju kozoroga.

Čeprav je osnovna tematika vsakega mrka zaključevanje in spuščanje tistega, kar nam ne služi več, bo ta mrk prodrl še globlje. Vodil nas bo k raztezanju meja uma, telesa, duše, naših čustev.

Raztezanje meja uma, telesa, duše, naših čustev

Vsi vemo, kako dobro se naše telo počuti po dobrem raztezanju, kajne? Vozli se sprostijo, počutimo se bolj poravnani, povezani in raztegnjeni – čutimo, da se je ustvaril prostor za našo kri in energijo, da prosto teče.

Natanko tako bodo vplivale energija tega mrka na nas! Raztegoval nas bo, nas trgal, nam pomagal sprostiti vozle in napetosti preteklosti. Raztezal nas bo z enega konca na drugega, da najdemo svojo pravo poravnavo.

Na dan bodo privreli zamere in neizražena energija 

Na dan bodo privreli zamere in spomini na tiste trenutke, ko smo se zakrčili, pomanjšali – vse to z namenom, da zrahljamo te vezi in se odpremo pretoku energije.

Pripravite se na burne dni, polne energije, saj se bo veliko dvignilo na površje z namenom, da se prezrači in očisti. Pričakujte notranje viharje, burne čustvene odzive in vrenja! Dovolite si izraziti to nabito energijo, ki se želi sprostiti!

Poskusite biti nežni do sebe in razumite druge, dajte sebi in drugim prostor, da stvari pridejo na plan in se sprostijo.

Morda bomo čutili, da nas vleče v dve nasprotujoči si smeri

Medtem ko čakamo, da se nam razjasni pot, ne pozabimo na življenje zdaj, na trenutno stanje - usmerimo svojo pozornost na zavestno raztezanje in odpiranje – odpiranje srca in celotnega telesa.

Ostanite odprti in poglejte, kam vas vodijo energije, kaj vam želijo sporočiti, kaj je treba spustiti za naslednje poglavje vašega življenja. Energija luninega mrka nikoli ne uničuje, le nežno spušča to, kar nam ne služi več, in nas odpira.

Ne skušajte izsiliti dogodkov, ampak se prepustite toku in poglejte, kam vas usmerjajo energije – katere lekcije morate usvojiti, da se boste še bolj odprli in povezali s svojimi ljubljenimi? Kaj lahko vi storite, da jim boste v ljubečo podporo?

Lunin mrk bo minil v znamenju energije kozoroga

Kozorog je gorska koza, in čeprav je majhna, je trmasta in ima moč priti, kamorkoli si zaželi, če le verjame vase in ima pravo motivacijo.

Kaj je tvoja motivacija za to, kar počneš? Kaj je tvoja motivacija za tvoja dejanja in besede?

Odkrivanje tega, kar te motivira, ti bo pomagalo priti na vrh.

Ko intenziven mrk, kot je ta, prekriža našo pot ...

Ko intenziven mrk, kot je ta, prekriža našo pot in gre skozi naše energijsko polje, se lahko počutimo, kot da smo obstali, kot da stagniramo. To nam dovoljuje, da se za trenutek ustavimo, se odpremo novim možnostim in pogledamo na situacijo z drugega zornega kota.

Čeprav utegne biti ta energija mirovanja naporna in frustrirajoča, nam lahko povrne moč in zaupanje vase za potreben napredek, saj nas malce odmakne od nenehnega vrtenja istega filma v naših glavah in posledično v našem življenju.

V ospredje lahko pridejo tudi vprašanja moči in statusa ter tega, komu smo predali moč in čemu smo se odločili dati prednost v svojem življenju.

Lunin mrk bo odprl prostor za prost pretok energije v nas

Naše duše se bodo združile na nebu pod energijo tega mrka kot dve vojski, ki se srečata vsaka na svoji strani bojišča. Toda ne bosta se borili, temveč si bosta pomagali preobraziti se, zrasti, si dati zavetje in varnost, da se v polnosti odpreta druga drugi.

Po tem, ko nas bodo te mogočne sile povlekle in raztegnile v vse smeri, nam bosta ti dve vojski pomagali razrahljati vozle in napetosti in počutili se bomo lažje, višje, raztegnjene in bolj odprte. Da smo odprli prostor v sebi in okoli sebe, da lahko kri po telesu zaokroži bolj svobodno, da se vitalna energija v nas pretaka svobodneje in radostno! Da ta božanska energija poživi naše telo ter aktivira našo dušo in energijske centre.

Poskusite ostati v svojem centru in se posvetite sebi ter temu, kar se dviguje

Spustiti preteklost, zamere, napetosti in se raztegniti – to je delo le za izjemno pogumne, saj zahteva izredno veliko od nas – zahteva, da se odpremo svoji ranljivosti.

Pod energijo mrka je potrebna nežnost do sebe. Potrebna je voljnost, da se nežno raztegnemo in globoko dihamo skozi vozle in napetosti. Vdihovati in izdihovati moramo, dokler se naša telesa ne  začnejo topiti v odprtost. Zato velik poudarek v tem času namenite zavestnemu dihanju. Ostanite s tem, kar se dvigne in nežno dihajte v trebuh, samo dihajte in čutite. 

Ta mrk je eden izmed najmočnejših in najintenzivnejših v tem letu – a pripravljeni ste nanj! V prihodnje dni se podajte z veliko zaupanja v svojo moč in v vesolje ter se zavedajte, da bo tudi to, kot vse v življenju, minilo.

Preberite še:

Vir: Tanaaz - foreverconscious.com,
Deli svoje izkušnje! 5
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Marja
  komentiral 6 mesec nazaj
Hvala
Matija
  komentiral 6 mesec nazaj
Hvala Nastja.
Darja
  komentiral 6 mesec nazaj
Hvala 《♡》
Martina
  komentiral 6 mesec nazaj
Hvala za vse , kar gre v dobrobit vsakemu izmed nas ... resnična hvala ...
Natka
  komentiral 6 mesec nazaj
Hvala Nastja. ❤️
Nalagam...