Shamballa

Mantra Om Shree Dhanvantre Namaha

piŔe: Shamballa
18. november 2021    410 ogledov

Mantra Om Shree Dhanvantre Namaha nam pomaga najti pravo pot do zdravljenja. V Indiji jo pogosto uporabljajo med kuhanjem, da se hrana napolni z zdravilnimi vibracijami; bodisi za preprečevanje bolezni ali za zdravljenje bolnikov. To mantro lahko uporabimo v vsaki situaciji, ki bi jo želeli ozdraviti ali popraviti.

Pomembno je biti odprt za pot zdravljenja, ki ni nujno takŔna, kot jo pričakujemo!

Mantra Om Shree Dhanvantre Namaha nam pomaga jasneje videti stvari in gledati onkraj iluzij, da bi videli globlji pomen in resnico, ki se skriva v njej.

Ste za 21-dnevni izziv?

Priporočljivo je, da mantro redno ponavljamo (čantamo) vsak dan in sicer vsaj 21 dni. Število ponovitev mantre je 108. Z rednim ponavljanjem energetiziramo 108 osnovnih meridianov v naŔem energetskem telesu in prikličemo energijo zdravljenja.

Za prakticiranje si izberite miren kotiček, bodite čimbolj prisotni in fokusirani, ter uživajte v vsaki ponovitvi mantre. Odsvetujemo pa, da čantate medtem, ko vozite avto ali opravljate z delovnimi stroji.

Pridružite se nam na Glasbeni meditaciji v dnevni sobi

Mantro bomo skupaj čantaliv živo na posebnem Shamballinem spletnem dogodku Glasbena meditacija v dnevni sobi, ki se bo odvijal v petek, 26. novembra, od 19h dalje. To bo večer sproŔčanja, glasbe in meditacije.

Tokrat ne boste rabili hoditi nikamor, saj bomo z mantrami priÅ”li kar v vaÅ”o dnevno sobo. Zagotovite si svoje mesto na dogodku!Ā 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...