Emily  Enveritas

Namigi za avgust: jaz imam ...

9. avgust 2016    1436 ogledov

Pomoč avgustovskih vibracij boste najbolje izkoristili, če boste šli na daljše potovanje v tujino ali pa se aktivno lotili novega poslovnega projekta. Oboje vam lahko prinese večje koristi, kot je vidno na prvi pogled.

Potovanje lahko precej spremeni nekatera stališča in prepričanja, ki jih imate. Morda boste doživeli pomembno spoznanje o sebi ali o neki situaciji. Vse to širi vašo zavest in bo imelo pomembno vlogo v vaši prihodnosti. Resnično vam priporočam, da obiščete kraje, kjer še niste bili in vas morda celo že dalj časa vabijo. Tudi ni nujno, da so vsa potovanja draga. Štiri osebe, ki skupaj potujejo, precej znižajo stroške. Pa še koristno je, če se naučimo malo več strpnosti in sprejemanja drugačnosti.

Če ste zaposleni, pa se vam splača vlagati v nove ideje in nove projekte. Posebno še, če so ti kakorkoli povezani s tujino. Morda je prav ta mesec vaših pet minut, ko vam lahko uspe veliki met.

Osebam, ki imajo v svoji osebni numerični kodi petico ali celo več petic, pa svetujem nekaj več previdnosti. Možne so celo kraje in vlomi. Majhen nasvet: nastavite nekam bankovec za 5 evrov in dovolite, da vas okradejo. S tem boste namreč preprečili večjo škodo. Blagoslovite tatu (naredil vam je uslugo), nato pa se zaščitite s kakšnim Grabovojevim nizom. Preverjeno deluje! Ob odhodu od doma preverite, ali pipe tesnijo, in ugasnite plin.

Veliko pa vas bo imelo manjše težave z zdravjem. Nenehno vas bodo mučile neke sitnosti. Naj vas potolažim: nič hujšega ne bo. Vaš zdravilni trojček so sonce, zelenje in voda. In se bo vse uredilo.

Uživajte na sončku! 

Ljubite sebe in življenje, da boste lahko ljubili druge!

Taja Veroti Tjaša

 

 

 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...