Emily  Enveritas

Napoved za marec 2017: brez ljubezni mi živeti ni!

28. februar 2017    3461 ogledov

Celotni marec bo utripal v skladu s potrebo po ljubezni. Naša čustva bodo primerljiva z divjo vožnjo kot po toboganu: enkrat gor in enkrat dol. Kakšen dan se bomo počutili srečni in izpolnjeni, povezani s seboj in svetom, nato pa največkrat brez vidnega razloga zdrknili v otožnost, malodušje ali celo v agresijo.

Kot strela z jasnega nas lahko zadene Kupidova puščica. Ali domačemu angelčku odpadejo krila ...

To je odličen čas, da preverimo, kako izražamo svoja čustva, in si dovolimo prebuditi nekaj divjega v sebi.

Tudi dogodki so lahko podobni vožnji z vlakcem po toboganu. Povsem nepričakovano se nam lahko odprejo vrata obilja ali pa nam nenadni pretres postavi življenje čez noč na glavo. Ter zahteva nova pravila.

Čemu se je najbolje posvetiti ta mesec?

Svoji ustvarjalnosti ter novim idejam, kako lahko svoje talente, zabavo, druženje spremenimo v poslovno priložnost. Energije meseca nam bodo pri tem izdatno pomagale, na drugih področjih pa bodo prej ustvarjale zmedo in kaos.

Če se že dalj časa ukvarjate s kakšno poslovno idejo, ki noče in noče zaživeti – sedaj je čas, da povabite prijatelje in začnete brainstormati. Morda boste začeli popolnoma na novo in drugače, vendar boste zagotovo dobili zelo uporabne ideje. To je čas za akcijo in pogum. Saj veste, da vas oklepanje varnosti in starih načinov ne bo popeljalo naprej. Kvečjemu se bo kaj zalomilo.

Sicer pa nikar ne kupite vsega, kar vidite in si želite. Neopazno lahko na majhnih stvareh zapravite precej več, kot ste nameravali. Preden karkoli plačate, se vprašajte: »Kaj mi bo ta stvar prinesla čez nekaj mesecev ali čez leto? Res potrebujem to?«

Investicije v znanje in v ustvarjalne projekte se vam bodo obrestovale, razprodajam pa se raje izognite.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...