Renata ReaDana

Kaj nam šepetajo angeli za september?

24. avgust 2016    5770 ogledov

V avgustu je bila tema odpuščanje in nekateri smo pogumno odpuščali in svoje strahove predajali Univerzumu.

Mesec pred nami nam prinaša počitek in harmonijo

Energije v septembru bodo stvari postavljale na svoje mesto. Veliki 'zakaj' bo dobil svoj 'zato'. Naša odločitev pa bo, ali bomo pripravljeni slediti in zaupati temu odgovoru. Strah, zamera, jeza ali sovraštvo nas vežejo na preteklost, ki nam buri domišljijo in nam daje okove. Čas je, da se poslovimo in se odločimo zase. Odločimo se za srečo in za čas, ki je namenjen samo nam.

September je odličen mesec za sejanje novih semen, za krepitev fizičnega telesa in uresničitev srčnih želja. Posvetimo se svojim ciljem, tako da delujemo v svojem ritmu in z možnostjo, da situacijo najprej opazujemo in šele potem delujemo.

Hitimo počasi. Vsaka odločitev in vsak korak sta v danem trenutku pravilna. Zaupaj si in hodi naprej. Prosi nas za pomoč in vodstvo.

Molitev: Angeli, hvala za vašo podporo pri pravilnih odločitvah in varnem koraku.

“Življenje je kratko, zelo kratko, a mi porabljamo nešteto dragocenih trenutkov v iskanju sprejemanja in odobritve zunaj sebe, zaskrbljeni za prihodnost, namesto da živimo v sedanjosti, in želimo tisto, česar nimamo, namesto da smo hvaležni za to, kar imamo.” – Mabel Katz

Kako se pa tebi zdi? 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
TATJANA KOMPAN
  komentiral 4 leto nazaj
Vaša nova aplikacija s katero lahko spremljamo svoj dih je res uporabna. Opažam, kako hitro ponovno zdrsnem v plitko dihanje, ko nisem več pozorna na dih, ko naprimer berem kakšen vaš članek. Hvala in iskrene čestitke.
urška
  komentiral 4 leto nazaj
zelo sem vesela,da imate clanek o pravilnem dihanju.Hvala vam za tako dobre nasvete,vredno jih je upostevati-
Nalagam...