Mojca Cej

Kaj nas čaka v prihodnosti?

piše: Mojca Cej
4. avgust 2016    187 ogledov

Harmonija in sožitje, ki sta v vas, se brezčasno postavljata v ospredje, čeprav ste se navadili na to, da je v vašem svetu veliko hitrosti in skrbi.

V samem bistvu je vse tako preprosto; živiš samo zato, da SI. Če bi se vsak izmed vas trudil komunicirati z naravo in vsem, kar vas obdaja, bi se vaš svet razvil v nekaj neoprijemljivega, lebdečega.

Nekateri se že gibljete proti temu cilju, drugi pa imate še vedno zaprte kanale, saj resnice v popolnosti nočete ne videti ne slišati. Zemlja gre proti temu – izravnavanju vseh energij, tudi tistih, ki so turbulentne. Do takrat bo preteklo še kar nekaj časa, a na vas je, da se trudite v tej smeri, dvigujete svojo vibracijo in pomagate drugim, da zakorakajo v isto smer. Brez lastnega sodelovanja ne boste prišli do tega 'zaključka', saj se v njem skriva ključ!

Verjemite, da bo ta svet oblikovan točno za vas. V njem se boste počutili doma. To lahko že zdaj naredite na svoj način – s tehniko, ki vam ustreza. Nekateri ste že poskusili meditacijo, različne energetske vaje, pogovor s kompatibilnimi nezemeljskimi bitji – prav ti občutki, ki so se vam porajali v tistem trenutku, so približni pokazatelj življenja, v katero boste prišli, če si boste prizadevali, da dvignete Zemljino vibracijo – in to je potrebno, če boste še želeli živeti na tem planetu.

Vedno bolj čutite, da vam sistem, v katerega vas vkalupljajo tuje sile, ne ustreza več. Vsak dan se prebuja določeno število ljudi. Po drugi strani pa vas še kar nekaj koraka proti dnu, tako da živite v zmedi in čutite, da vas premetava kakor žogo od ene stvari proti drugi.

STOP! Kje ste se izgubili? Ustavite se. Zbudite se in pojdite proti svetlobi. Če tega ne zmorete sami, poprosite osebe, na katere ste med branjem teh napotkov pomislili. Pomagali vam bodo. Če boste zaprosili za pomoč, ne boste žrtve! Sprejmite že vendar to. Žrtve ste sedaj, ko samo bdite med viharjem in ne veste, kdo ste. Ko boste prosili in vas bo pomoč dvignila, šele takrat boste živeči. Ne dajte se. Spustite svoje notranje glasove, ki vas usmerjajo proti pogubi, in iščite ... Iščite sebe.

Vidimo vas – v prihodnosti, na podobnem planetu, kot zdaj živimo mi. Bivamo v naravi, živimo in smo del narave. Našo realnost preveva mir, vse je tako preprosto. Ljubimo, se družimo in smo. Mi – tiste pristne podobe celote. Govorimo med seboj, z živalskim kraljestvom in naravo. Vsi smo enako pomembni. Pojemo, plešemo, radostimo se v neskončnosti.

Vemo, da tudi vam uspeva. Vsak dan ste bližje temu cilju. Spodbujamo vas in podpiramo, da se dvignete v višave. Ne bojte se – živeli boste sebe v popolnosti.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...