Aleksandra Rehar

Ne skrivaj se več za idejo, živi in uresniči jo zdaj...

20. april 2017    396 ogledov

Najbrž poznate ta občutek, ko si nekaj srčno želite, pa si ne upate niti na glas priznati, kaj šele, da da bi stopili čez vrata, ki so na poti vaših sanj. Včasih se skrivate tako dolgo, da vas v idejah že vsi prehitijo.

Prav to se je dogajalo meni vedno znova in znova. Dokler nisem bila sita, da so drugi meni ukradli moje sanje. A zakaj se je to moralo zgoditi? Zato, da sem pričela poslušati sebe in slediti svojemu srčnemu klicu - SEBI. A dokler sem čakala leta in leta in ko bo to in ono bo pravi čas, je vsaka ideja ki je nastala v meni postala resničnost drugje. In kaj se zgodi potem? Strah, panika, jeza, nezaupanje - poplava čustev, ki ji ni konca. Ne čakajte! Ko vam pade nekaj v vaše misli kot ideja, jo začnite uresničevati. Ne čakajte, da bi jo drugi uresničil. Če ste jo prejeli v vaše misli, je to ta trenutek pravi čas. In ne čakajte na to, da se vam bo zgodilo še to in še to in milijon pogojev, preden vi postanete lastnik vaše ideje. Ne delajte si tega. Zavedajte se tudi tega, da če ste jo prejeli vi, jo bo isti hip prejelo po svetu še nekaj 1000 ljudi. A vprašanje je kdo jo bo prej uresničil.

Kako nastane ideja?

Ko prehajamo na planete v višje dimenzije časa in prostora, je to zelo razpršeno in v mikro atomskih molekulah. Vse se odvija mnogo hitreje, kot si mi upamo predstavljati, saj manjši delci trkajo ob večje in spajajo vse atome skupaj, ki nastanejo molekule in spojine. Tako, tudi vesolje navsezadnje deluje. In, ko molekula dobi obliko nastane formula oz. trdni delec. Ki smo ljudje, planet, rastline itn. Če si predstavljate, da je vaš Višji jaz, kreator vaših misli in sanj oz. ste to vi, potem ne vem zakaj vedno podvomite vase? Vi date željo, vesolje vas posluša, vam združi vse te molekule in atome (se pravi vam ponudi ljudi, ki bi vam pri ideji lahko pomagali), vam pretvori v idejo in na vas je samo še, da združite vse kar veste in znate in naredite vse do konca oz. vaše realizacije. Tako se tvorijo ideje in tako jih lahko uresničite. Če je v vesolju tako vse enostavno, čemu komplicirate vi? In če vesolje deluje tako hitro, kaj potem čakate vi?

Zakaj potem obstanemo?

A dostikrat vas prav um ustavi, vas popadejo strahovi, ostajate v senci nekje zadaj in ste kot tiha miška, ki ne prikuka na plano. Ves čas, so nas učili, da se zgleduj po nekom (najdi si idola). Tako se zgodi, da svojo moč predamo nekomu v roke (bodisi idoli, brat, sestra, starši, stari starši itn.). Ko predamo moč, smo šli iz sebe ven. Takrat se lahko spopadate z izgubo svoje lastne identitete, ki lahko traja leta in leta in se iz nje ne izvijete ven. Dokler vam nekega dne ne naredi "klik" v glavi in si rečete, da je čas za spremembe. Takrat pričnete z delom na sebi in potem korak za korakom spreminjate svojo realnost. A zakaj bi čakali leta in leta, da se nekaj spremeni, če lahko hitreje?

Ali mislite, da Vesolje, ko spaja molekule miruje? Ne. Vesolje je živa stvar in je ves čas v delovanju. Čas in prostor sta relativna dejavnika. Zato Vesolje ne gleda, ko bo tvorilo novo spojino ali je primeren čas zdaj, ali mogoče jutri., ali pa jo mogoče sploh ne bi ustvarilo. Vesolje jo spoji in to je vse. Ljudje smo živa bitja vedno v delovanju, v gibanju. Ne bomo čakali primernega trenutka. Primeren trenutek je tukaj in sedaj. Živiš zdaj. Ne včeraj in ne jutri in ne čez 10 let. Zato skočite v vodo in plavajte. Plavajte zaradi vas samih, zaradi vaše ideje, ker si jo tako močno in srčno želite.

Ko prejmete idejo, kaj naj z njo?

Ko dobite misel in se vam utrne kot ideja. Jo ne skrivajte in ne čakajte, da bi se vam zgodil primeren čas. Ko boste idejo prejeli, se raje vprašajte:

- Kaj potrebujem, da se ideja uresniči/realizira?

- Kdo mi lahko pri tem pomaga?

- Kdo ima izkušnje na tem področju, pa me lahko nauči novih veščin, ki jih sam/a nimam?

- Kakšne osebe, so lahko meni doprinos pri realizaciji? Itn.

Tako boste počasi korak za korakom svojo idejo pripeljali v resničnost. In ko vas bodo drugi postavljali v razne dvome, da to ni mogoče, da to ni izvedljivo, da to se ne da, a v sebi ves čas globoko veste, da je to mogoče. Sledite samo SEBI. Sledite vašemu VEDENJU. Sledite svojim sanjam. To, da vas drugi popeljejo v dvome je samo vaš TEST ZAUPANJA. Koliko resnično verjamete vase in v vaše sanje. Koliko verjamete v svojo intuicijo. Ali boste dovolili drugim, da vam ukradejo sanje in vašo idejo?

Ne zgledujte se po drugih in ne predajajte moči drugim, kajti prav VI ste ustvarjalec, vsemogočni kreator in MOČ. Zapomnite si to enkrat za VSELEJ. Ne potrebujete se strinjati z vsemi in se identificirati z ljudmi, ker ste sami po sebi svoj UNIKAT. Sijte, kot le vi znate. In ohranjajte moč znotraj sebe.

Vsak dan ste lahko sebi hvaležni, da ste kar ste. In ko se vsako jutro zbudite se zahvalite SEBI. Da ste takšni kot ste.
Si moč, si zakladnica znanja, si unikat. In če si vse to, si dovoli to tudi živeti. ~ Aleksandra Rehar

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...