Nastja Spasojević

Odkrij numerološki pomen tvoje hišne številke - vodnik do razumevanja energij tvojega doma!

27. januar 2023    11487 ogledov

Pitagor in njegovi sledilci so verjeli, da je vesolje zgrajeno po božanskem geometričnem redu in da so števila gradniki vesolja, ki kot človeški DNK, nosijo informacije o vesolju. Numerologi verjamejo, da ima vse v vesolju svoje število ali serijo števil, ki določajo njegov naravni značaj. Na primer: številka življenjske poti, ki jo določa datum rojstva, navadno razkriva, kako bo potekalo življenje posameznika in kakšne priložnosti mu bodo prekrižale pot.

Numerologija lokacij

Tako kot ljudje, imajo tudi kraji številke, ki odražajo energijo določene lokacije. Ljudje se zaradi te energije z lokacijo ujamejo ali ne: se počutijo udobno ali zelo neudobno v tem prostoru. To lahko razloži, zakaj se nekateri ljudje zaljubijo v neko mesto takoj, ko pridejo tja, medtem ko se drugi ne počutijo dobro, čeprav ni očitnega razumskega razloga za njihovo nelagodje.

Določanje številke vašega doma

Da določite številko vašega doma, morate zmanjšati številko vašega doma na eno številko od 1 do 9 ali eno od treh glavnih številk (11, 22, 33), ki so posebne številke v numerologiji.

Na primer, če je številka vašega doma 1704, seštejete 1 + 7 + 0 + 4 = 12 in potem še naprej 1 + 2 = 3, kar pove, da je številka tega doma 3.

Če živite v stanovanju, na primer stanovanje 31C ne ignorirajte črke C. V numerologiji imajo vse črke odgovarjajočo številko, zato morate določiti številko črke C (glejte spodnji seznam) in jo dodati v vašo enačbo.

1 – A, J, S
2 – B, K, T
3 – C, L, U
4 – D, M, V
5 – E, N
6 – F, O
7 – G, P,
8 – H, Z
9 – I, R

Tako bi v primeru stanovanja 31C sešteli 3 + 1 + 3 = 7, 7 je vaša številka doma.

Kaj pomenijo različne številke hiš?

Številka hiše 1

Ta predstavlja neodvisnost, inovativnost in ambicijo in je odlično mesto za življenje, če ste samozaposleni ali podjetnik. Je prostor, ki lahko pomaga ljudem, ohraniti svojo avtonomijo in svobodo. Včasih lahko povzroča pomanjkanje sodelovanja, saj vsak poskuša uresničiti svoj lasten načrt.

Številka hiše 2

V tem domu vlada ljubeče in prijazno vzdušje, kjer bodo gostje vedno dobrodošli. Je odlična številka za družinsko hišo in spodbuja harmonijo ter tesne odnose. Prostor se lahko hitro spremeni v zelo čustveno nabito atmosfero, zato je pomembno, da ga redno energijsko čistite, da ohranite v njem harmonijo.

Številka hiše 3

Ta številka predstavlja lokacijo z veselimi in pozitivnimi energijam in morda kraj, kjer se zgodi veliko druženj. Resonira z veliko kreativne energije, zato je odličen prostor za umetniške dejavnosti. Prostor lahko po določenem času začne vzbujati občutek zmedenosti in neusklajenosti, vendar lahko redno odstranjevanje nepotrebne krame pomaga ukrotiti to.

Številka hiše 4

Ta dom predstavlja trdno in varno okolje, ki vključuje veliko discipline in strukture. V njem lahko manjka vznemirljivosti. Marsikdo se lahko v njem počuti zadušljivo, vendar v njem vlada odlična energija za postavljanje realnih ciljev in prinašanje bogastva ter obilja. Pomembno je, da znajo ljudje, ki živijo ustvariti ravnovesje med delom in življenjem za ljudi.

Številka hiše 5

Ta predstavlja družabno okolje, ki vedno prinaša nepričakovana presenečenja in avanture. Spodbuja progresivne ideje in je odličen prostor za bivanje, če imate radi svojo svobodo. Težko je ustvariti tiho okolje v tem tipu doma, vendar ustvarjanje mirnega vrta ali postavljanje rastlin v notranjosti lahko pomaga uravnotežiti energijo.

Številka hiše 6

Ta dom navdihuje lepoto, ljubezen in harmonijo in vibrira z uravnoteženo energijo. Je prostor, ki neguje in je odličen za pare. Ima čudovito zdravilno kvaliteto. Prostor lahko nekaterim ljudem povzroči občutek preobremenjenosti z odgovornostjo. Da bi uravnotežili energijo, je pomembno najti čas za družbene ali ustvarjalne dejavnosti izven doma.

Številka hiše 7

Ta dom predstavlja skrivnosti in željo po zasebnosti. Tisti, ki iščejo tišino za razmislek in rast, se dobro počutijo v tem okolju. Ta prostor lahko nekaterim ljudem povzroči občutek osamljenosti, vendar je odličen za tiste, ki iščejo duhovno rast. Ta prostor je tudi dobra izbira za pisce, umetnike in tiste, ki potrebujejo čas zase za izražanje svojih idej.

Številka hiše 8

Ta dom predstavlja bogastvo in obilje, zato je srečen prostor za mnoge podvige. Je prostor, ki daje ljudem fizično energijo in pomaga povečati ambicijo in motivacijo tistih, ki tam živijo. Obilje tega prostora lahko nekaterim ljudem povzroči občutek, nenasitenosti in nezadovoljstva.

Številka hiše 9

Ta predstavlja univerzalno ljubezen in sočutje in je prostor, kjer se vsi ljudje običajno počutijo sprejete. Če živite v hiši št. 9, boste verjetno ugotovili, da vas gostje pogosto nepričakovano obiskujejo. Je dober prostor za starejše pare in mlade družine. Energija prostora lahko postane težavna za ljudi, ki potrebujejo čas za delo na sebi, vendar se lahko to uravnoteži tako, da ustvarite svet prostor v delu hiše, ki je namenjen le vašemu času zase.

Številka hiše 11

Številka 11 predstavlja intuicijo in ustvarjalnost. Življenje v tem prostoru pomaga spodbujati inovativne ideje in nova ustvarjanja. Ker ima 11 tako močno vibracijo, ta vrsta prostora pogosto prinaša duhovne preizkuse.

Številka hiše 22

Številka 22 predstavlja glavnega graditelja in kreativno energijo Vesolja. To je odličen prostor, kjer se lahko počutite varne in imate nadzor nad oblikovanjem vašega sveta. Ljudje, ki preživijo veliko časa v tem prostoru, lahko občutijo prevelik pritisk za ustvarjanje in uspeh. Ravnovesje vanj prinesete z pogostimi izhodi v naravo.

Številka hiše 33

Številka 33 združuje lastnosti števil 11 in 22 in predstavlja altruistično stran življenja. Lokacije s številko 33 so pogosto duhovna mesta ali kraji, kjer ljudje delajo za podporo drugih, namesto za osebno korist. Ljudje, ki živijo v prostoru 33, lahko včasih občutijo preobremenjenost z odgovornostjo za druge. Ravnovesje najlažje prinesejo v svoje življenje z redno duhovno prakso.

Preberite še:

111, 222, 333, 444, 555: kam te ponavljajoča se števila usmerjajo?

Vir: povzeto po numerologysign.com, foreverconscious.com, astrolife, exploredeeply.com
Deli svoje izkušnje! 6
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Irena
  komentiral 1 leto nazaj
Bo držalo.
Karmen
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala, zal za mojo hiso niti priblizn ne drzi.
DARJA
  komentiral 1 leto nazaj
❤ Hvala ❤
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala.
Vesna
Milč
  komentiral 1 leto nazaj
Imam št. hiše 33. Ali je potem št. hiše 4? Zgrajena je bila leta 1987, ali je to tudi pomembno?
Zmagoslav
  komentiral 1 leto nazaj
Pozdravljena
tvoj primer mi ni logičen 31c je 3+1+3= 9 (ker c je tudi 3 in skupaj pride 7)
ali kaj ne razumem prav

hvala in lep dan
Nalagam...