Emily  Enveritas

Numerološki nasveti za julij: Jaz sem, ki sem

24. junij 2016    1600 ogledov

Ko smo majhni, so naše sanje drzne. Uživamo v sanjarjenju, kaj vse bomo počeli in postali, ko bomo veliki.

Ko smo veliki, večinoma nehamo sanjati. Marsikomu se zdi, da biti odrasel pomeni biti realen. Pri tem pa se ne zaveda, kaj realnost sploh je.

Dejstvo je, da je realnost le odsev naših prepričanj in interpretacij posameznih dogodkov ter okoliščin. Ni dogodek tisti, ki oblikuje našo usodo. Svojo usodo oblikujemo s tem, kako na ta dogodek gledamo in kaj zaradi njega storimo.

Zato imamo v enakih okoliščinah toliko različnih realnosti: nekdo je v isti deželi bogat, drugi reven. Nekdo je zdrav, nekdo bolan. Nekomu se zdi, da je njegovo življenje polno različnih priložnosti in dogodivščin, drugi ima občutek, da mu leta izginevajo v prazno. Od tega, kam boste usmerjali svoje misli in kako boste mislili – iz teh nitk je stkana realnost.

In sanje so čudovit pripomoček, da se v poplavi možnosti sploh znajdemo. Da zmoremo izbirati, kaj nam ugaja in kaj ne. Zato sanjarite. Sanje so kažipot, kaj vse lahko dosežete. Resnično – nikoli, prav nikoli ne boste sanjarili o nečem, kar je za vas nedosegljivo. A ni čudovito vedeti, da vse vaše sanje lahko postanejo realnost? Vendar že v osnovi nimate niti najmanjše možnosti, če niti sanjati ne upate. Zato sanjajte!

Julij je odličen čas, da se obrnete vase. Da najdete odgovor na vprašanje: Kaj mi je resnično najpomembnejše?

Če bi imel/-a pred seboj le leto dni življenja, kaj bi počel/-a? Zakaj? Kaj bi vam to početje dalo?

V tem mesecu se bodo pretrgali in končali marsikateri odnosi in razmerja. Nič hudega. Te zveze vas niso podpirale, zato ne žalujte. Vzpostavite ljubeč odnos s seboj. To je dober začetek.

Žalostno je, da številni začnejo razmišljati o življenju šele takrat, ko jim telo ne služi več, da bi lahko še kaj doživeli, ustvarili … Zakaj ne bi razmišljali o tem prav zdaj? Vaša duša vam bo hvaležna. Morda bodo to tisti najlepši spomini, ki se jih boste pred poslavljanjem s tega sveta radi spominjali. Da ste živeli. Zdaj, za ta trenutek.

 Ljubite sebe in življenje, da boste lahko ljubili druge!

Taja Veroti Tjaša

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...