Nastja Spasojević

Portal 11. 11.: te dni na nas vpliva močno vibracijsko število 1111

7. november 2019    6491 ogledov

November je vibracijsko izjemno močan mesec, saj nosi energijo števila 11. Energija števila 11 pa se izjemno okrepi okoli 11. novembra, ki je poznan tudi kot portal 11/11. Kaj nam prinašajo energije portala 11/11 v prihodnjem mesecu in kaj lahko narediš ti, da jih dodatno podpreš in povabiš v svoje življenje?

Portal 11/11: pomen števila 11

V numerologiji je število 11 poznano kot glavno število in predstavlja rast, prebujenje, povezavo in poravnavo z duhovnim svetom.

Predstavlja poravnavo s tokom življenja, vabi nas k prepustitvi.

Spodbuja duhovni napredek, senzitivnost, zavedanje in kreativnost.

Vodi nas v smer, ki je prava za nas, in nam osvetljuje pot.

Prinaša nam navdih, da začnemo razmišljati zunaj okvirjev ter se odpremo novim možnostim.

Portal 11/11 - kaj prinaša?

Portal intuicije

Število 11 je mogočno število intuicije. Zato bodi ob portalu 11/11 pozoren/-na na svoje misli in sporočila, ki se pojavljajo. Zapiši vse, pa naj bo še tako čudno in nerazumljivo. Nato ob koncu dneva preberi, kaj si zapisal/-a čez dan – morda se ti bo kakšno sporočilo sestavilo in te presenetilo. 

Manifestacija, novi začetki in povezava z duhovnim svetom

11. november je zaradi svoje močne vibracije izjemen dan za manifestacijo: če si nekaj želiš že zelo dolgo, je to tvoj dan za manifestacijo, saj želje pod energijo števila 11 lahko hitro postanejo realnost!

11. november pa ni le dan za manifestacijo, ampak tudi za povezovanje z duhovnim svetom. Število 11 namreč nakazuje na možno duhovno prebujenje in posledično nove začetke. Na ta dan se velikokrat zgodijo veliki preobrati v posameznikovem dojemanju sveta, kar posledično vpliva na njegovo celotno življenje in mu tako prinese popolnoma nove začetke – nov pogled na življenje, novo priložnost.

Zato je ta dan idealen, da posvetiš nekaj časa razmisleku o svojem dojemanju sveta. Kaj je svet zate? Kdo si?

Energija števila 11 vabi v ENOST

Čeprav se nam zdi, da smo vsi individualna, ločena bitja, smo v resnici vsi povezani in del ene celote. Smo vesolje, zavest, ki se manifestira kot človek. Smo del zavesti, pikica v ogromnem polju enosti.

Energija tega dne te vabi k razmisleku: kako dojemaš druge? So ločeni od tebe ali smo vsi del ene celote? In kaj to pomeni, da smo vsi eno? Kako bi se spremenil tvoj način dojemanja sveta in ravnanja z drugimi, če bi se vsak trenutek zavedal/-a, da je vse ENO in da si z vsem povezan/-a?

Portal za odpiranje srca ter krepitev srčne čakre

Celoten mesec nas bo vabil in spodbujal, da se odpremo brezpogojni ljubezni.

Če se počutite, da vas življenje zavira pri vaših srčnih željah, ali če se borite, da bi se povezali s svojim srcem, je to dan, ko vam bodo energije najbolj pomagale, da se odprete in vzpostavite ta nežni stik.

Odpiranje tega predela, energetsko in fizično, prinaša občutek širjenja, svobode, veselja – a tudi ranljivosti, včasih bolečine in žalosti. Kadarkoli odpremo srčni predel, postanemo bolj odprti in tudi ranljivi, zato moramo biti nežni in potrpežljivi.

Energija srčnega centra predstavlja sveto žensko moč – odprto, srčno, razgaljeno Kali, divjo, a sočutno manifestacijo ženske božanskosti, ki nas opominja, da sta potrebna izjemen pogum in divji duh, da lahko živimo življenje v skladu s svojim srcem in da dovolimo, da je ta naš center.

Kako dodatno podpreti in povabiti energije portala 11/11?

11. november je idealen čas za rituale očiščevanja in manifestacije, saj nam energija tega datuma naravno pomaga, da se resetiramo in očistimo, ter okrepi naše sposobnosti manifestacije.

Očiščevalni ritual - portal 11/11

Potrebuješ:

  • morsko sol,
  • najljubše eterično olje,
  • najljubši kristal,
  • kadilo,
  • svečke.

1.  Najprej osveži prostor s kadilom. Hvaležno se okopaj v dimu in zašepetaj: Vse je tako, kot mora biti. Tam sem, kjer moram biti.

2. V kad natoči vodo, in medtem ko sipaš vanjo sol, recitiraj mantro: Sol očisti in mi pomaga spustiti vse, kar mi več ne služi.

3. Nato dodaj še eterično olje in reci: Sprejemam življenje. Sprejemam, da sem, kjer sem, in se odpiram življenju ter imam zaupanje in moč, da pogumno stopim naprej.

4. Prižgi še svečke – povabi luč v svoj prostor in postavi v bližino svoj najljubši kristal.

5. Usedi se v kad in uživaj v magični kopeli. Dihaj globoko in se osredotoči na svoj dih. Začuti svoja pljuča, sprosti jih. Pošlji jim ljubezen in jim povej, da so varna. Zmasiraj jih z ljubeznijo in ob tem ponavljaj mantro: Varen/-na sem, da zadiham s polnimi pljuči. Dovolim si zadihati s polnimi pljuči in zaživeti svoje življenje.

 

Ritual manifestacije  - portal 11/11

Najbolj idealno bi bilo, da ritual izvedeš 11. novembra ob 11:11., lahko pa kadarkoli v prihodnjih dnevih.

Potreboval/-a boš približno pol ure, tako da poskrbi, da imaš ta čas popolnoma zase in da te ne bo nihče motil.

1.      Usedi se v udoben položaj za pisanje, pripravi si zvezek in pisalo.

2.      Nekajkrat globoko vdihni.

3.      Nato začni pisati, karkoli ti pride na misel. Piši prosto naslednjih 11 minut. Lahko si nastaviš budilko, da te bo opozorila, kdaj bo minilo 11 minut. Pusti domišljiji prosto pot. Ne odgovarjaš na nobeno vprašanje, samo piši, piši, piši. Karkoli pride, napiši.

4.      Po 11 minutah prenehaj pisati. Znova nekajkrat globoko vdihni in nato preberi, kaj si napisal/-a.

5.      Nato preberi še enkrat, a tokrat s flomastrom obkroži tisto, kar ti najbolj izstopa.

6.      Poglej, kaj si obkrožil/-a. Poskusi obkrožene ideje povezati v celoto ter prepoznaj, kaj so tvoji cilji in želje, izlušči vizijo.

Ves november bomo lahko občutili in izkoristili to močno vibracijo števila 11. Naj ti prinese veliko uvidov, prebliskov in izjemnih energij. Imej krasen november!

Preberi še: 

Vir: povzeto po https://astrostyle.com/master-numbers/, https://foreverconscious.com/
Kaj pa ti praviš? 6
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Mendi
  komentiral 6 mesec nazaj
Bojana
  komentiral 6 mesec nazaj
hvala iz srca zelo dobro napisano
Anka
  komentiral 6 mesec nazaj
HVALA iz srca.
Nastja
  komentiral 6 mesec nazaj
Hvala Darija in Friket! ❤️ Z veseljem!
Darija
  komentiral 6 mesec nazaj
Hvala za članek❤️
Fikret
  komentiral 6 mesec nazaj
Hvala za prijeten in koristen članek
Nalagam...